Arama sonuçlarınız

1. AlperGny

Satılık Titiz Kullanıcıdan Discovery 2

Arkadaşlar Merhaba. Titizlikle baktığım 2001 Model Discovery 2 aracımı satılığa çıkardım. Araçta hasar kaydı vardır, 2. sahibinden hem sigorta şirketi ile görüşerek hemde 2 ayrı ustanın bilgisi alınarak satın aldım. Ben sorun etmedim sizde etmezseniz yürüyen ve motor tertemiz. Arazi görmedi...

2. AlperGny

Satılık Titiz Kullanıcıdan Temiz Discovery 2

Arkadaşlar Merhaba. Titizlikle baktığım 2001 Model Discovery 2 aracımı satılığa çıkardım. Araçta hasar kaydı vardır, 2. sahibinden hem sigorta şirketi ile görüşerek hemde 2 ayrı ustanın bilgisi alınarak satın aldım. Ben sorun etmedim sizde etmezseniz yürüyen ve motor tertemiz. Arazi görmedi...
  3. AlperGny

Satılık Hankook Dynapro Mt 245 75 R16

Merhaba, Elimde çok az kullanılmış 4 adet 245 / 75 /R16 Hankook Dynapro MT var. Lastikler ikinci takım olarak duruyordu ama ihtiyaç kalmadı. Toplamda 1500 km kullanılmamıştır. Sıfırdan farksızlar, hasar tamir vs yoktur. Gezenbilir üyelerine özel takımı 2.000 TL ( 4 Adet Sadece lastik / Jantlar...

4. AlperGny

Disovery 2 Şansıma Dişli Oranları

Merhaba, Lastik çapından dolayı vites dişli oranını 1.2 den 1.4 e çıakaran varmı aramızda? Var ise değişim sonucu düşük vites geçişleri ve deviri nasıl etkiledi? Teşekkürler
  5. AlperGny

Satılık Kamp Malzemeleri

Merhaba ihtiyaç fazlası kamp malzemeleri satılıktır. İstabul içinde kontrol ederek alabilirsiniz ama zaten çok temizler. Loap Çadır 2 kişilik 3 Mevsim Tertemiz. Polların lastikleri değişmeli( 2 adet ) dekatlonda var 30tl. Bir Pole üzerine bastım yanlışlıkla çatladı ama duck tape ile tamir...

6. AlperGny

Satılık Kamp Malzemeleri

Merhaba ihtiyaç fazlası kamp malzemeleri satılıktır. İstabul içinde kontrol ederek alabilirsiniz ama zaten çok temizler. Loap Çadır 2 kişilik 3 Mevsim Tertemiz. Polların lastikleri değişmeli( 2 adet ) dekatlonda var 30tl. Bir Pole üzerine bastım yanlışlıkla çatladı ama duck tape ile...

7. AlperGny

Discovery Boya Ve Kaporta Ustası

Tavan döşeme, sunroof, yan camlar ve tavan barları sökülüp boyanması gerekli. İşlemlerin tamamını yapabilecek boya,kaporta ustası bilen var mı? teşekkürler
  8. AlperGny

Satılık Disco 2 Ön Tampo+sis Farı+bull Bar

Satılık 2001 Discovery 2 Ön tampon ( sol köşe tamir edildi) Sis farları ve Bull bar ile beraber. İsteyenler 0532 236 2370 den irtibata geçebilir. Alper
  9. AlperGny

Discovery 2 2" Ince Yükseltme Kiti

Herkese Merhaba, Uzun zamandır araştırma yapıyorum. Piyasada Britpart ve Terrafirma dışında Kite rastlamadım. Terrafirma TF230 var ancak Heavy Duty olduğu için aracı 200 Kg altındaki yükte 2İnch den fazla yükseldiği yazıyor yabancı forumlarda. TR de ise Medium Duty ( max 100kg9 kadar olan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR