Arama sonuçlarınız

1. efetorunu

2014 2.dönem Amatör Telsizcilik Sınavı Başvuruları Başladı

arkadaşlar amatör telsizcilik belgesi almak isteyenler kıyı emniyeti sitesinden online işlemler menüsünden başvurular yapılmaya başlanmıştır. başvuru yapıldıktan sonra vakıfbank a 40 TL yatırmadan başvurunuz geçerli sayılmıyor dikkatinize sınav a katılacak olan arkadaşlarımıza şimdiden...

2. efetorunu

Satılık 2012 Orjinal 4x4 Toyota Hilux

merhaba arkadaşlar 2012 model toyota çift kabin pick up, orjinal 27.000 km de hasarsız hatasız aracımı satıyorum dosta yarayacak , dosta tavsiye edilecek bir araçtır. alacak olan arkadaşımıza şimdiden hayırlı olsun Mehmet Çiftci ; 0532 2508393...
  3. efetorunu

6. Gezenbilir & Boloff Festivaline İstanbul'dan Cuma'dan Çıkabilecekler Varmı

Arkadaşlar festival alanı na cuma günü akşamdan çıkmak istiyoruz. cumadan çıkıp da konvoy halinde gitmek isteyen arkadaşlarımız var ise bu başlık altında bir program yapabiliriz. Herkese şimdiden bol keyifler...

4. efetorunu

Herkese Mutlu , Başarılı ,Sağlıklı, Bol Paralı Ve Bol Çamurlu Bir Sene Olsun

2013 ün bu ilk gününde herkese iyi dileklerimi göndermek istedim. temennim önce ülkemde; huzurlu ve mutlu bir toplum olması,ülkemizin dünya ülkeleri arasında başarılı olarak en üst sıralarda olması,ilk temennimdir. tabiki dünyamızında gelecek nesillere bırakılacak temiz,huzurlu bir dünya olarak...
  5. efetorunu

2012 Hilux Operasyonu Başladı

arabamızı aldık allah a şükür,2 hafta oldu. İşlerin yoğunluğundan iki arada bi derede hemen lastikleri değiştirdik.artık diğer yapacaklarımızın sırasıda geldi zamanıda eee bizim de bu hafta işlerimiz müsait,hemen koştuk dursun usta ya. yapacaklarımızı sizinle ayrı ayrı paylaşıcam elbet. 1)...

6. efetorunu

2012 YENİ KASA 4*4 HİLUX ADV yi aldık

aracımı teslim aldım.toyota doğru tercih doğru lastikçiye(yılmaz otomotiv , fatih bey ) hafta sonu dururmuyuz artık cumartesi av - pazar günü kemerburgaz da küçük bir yol dışı gezintisi pazartesi den itibaren araçta değişiklikler yapmaya başlıyoruz. hadi hayırlısı.

7. efetorunu

İSTANBUL DA 2012 HİLUX CAMLI KABİN YERLERİ BİLEN VARMI ACABA

tüm dostlara selam yarın veya çarşamba günü yeni hilux umu alıcam inşallah. bu tarz bi araç daha önce kullanmadığım için haliyle ihtiyaç olan parçalar nerde nasıl bulunur bilmiyorum . siz dostlarımın yardımına ihtiyacım var bu konuda,başlangıç olarak aracı folyo kaplatıp arkaya da camlı kabin...
  8. efetorunu

2012 HILUX 4*4 ADV.05.12.2012 ÇARŞAMBA ELİMİZDE OLACAK İNŞALLAH

şimdiden heyecanına kapıldım, neyinmi?: gezenbilir gibi bir büyük ailenin aktif bir off road üyesi olacağımdan,toyota hilux gibi bir araca sahip olacağımdan.nihayet kararını verdik ve aracı alıyoruz. heyecanlıyım çünkü artık her yer benim her dağ tepe dere benim. aracı aldığım zaman resimlerini...
  9. efetorunu

YENİ KASA 2012 HİLUX A DİFF KİLİTLERİ TAKILABİLİYORMU

tüm camiamıza selamlar . sıfır hilux 4*4 adventure almak üzereyim,toyota nın methiyeleri malum,kendiside. ancak bayideki arkadaşa sorduğum da diff kilidi takılmadığını söyledi. konuyla bilgi sahibi olan arakadaşlarımız yardım paylaşımları yaparlarsa memnun olurum. tüm gezenbilir ailesine sevgi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR