Arama sonuçlarınız

1. asilhector

Alınık; SR 4 Sanzumanin 2. ve geri vites dislisi arti 1. ve 2. vites senkromenci

Selamlar Arkadaslar, Sifir veya temiz garantili olmak kaydiyle cikmada olabilir, SR 4 un; 2. vites ile geri vites dislisi ayriyeten 1. ve 2. vites senkromencleri aranmaktadir.

2. asilhector

Cift Bare Weber Karburator (Satilik)

İtalyan marka cift bare Weber karburator. fiyat: 275 Lira.
  3. asilhector

Alınık Muhtelif CJ Parçaları

İyi durumda takim, 33'' veya 35'' X ? X 15 MT Lastik, 2 adet, 3'' veya 4'' flans, Direksiyon rot kolu, Egri Pitman kolu, 18 adet, danagozu rulman mafsal kafalari ve karsiti, 4 adet, takim kirmizi camurluk sinyal lambalari, Hİ-Lift-jack kriko, 48'' veya 60'' farketmez.

4. asilhector

CJ Dashboard Torpido Modelleri

Cikartmali ve torpido altli modeller.
  5. asilhector

CJ 5/6/7/8'e Uygun Takım Krom Tampon

Selamlar Arkadaslar, Kendi aracimi offroad olarak hazirlamakta oldugumdan aracimdan cikma gercek krom ( havuza bandirma veya sonradan kromlatma degildir garantili kromdur alan Arkadas miknatisla deneyebilir ) on ve arka takim tampon satiliktir, en uygun fiyat veren Arkadasa verecegim...

6. asilhector

Gelmiş Geçmiş CJ Modellerin Resimleri

resimler intten alintidir.

7. asilhector

Jeep CJ Serileri Asfaltta Gezme Probleminin Çözümü

Selamlar Arkadaslar, CJ lerin asfaltta gezme sorununa yapilan İslemler, Bilgi ve Tecrubelerinizi bu baslik altinda Paylasmanizi bekliyor ve bu İse yeni baslayan Arkadaslara yol gosterici olabileceginizden dolayi Katilimci Arkadaslara Tesekkur ediyorum. Araciniz asfaltta gezmiyorken birden...
  8. asilhector

Amortisör Arızasının Tespiti ve Çözümü

Amortisör arızasının tespiti ve çözümü Amortisörler, bozuk yol koşullarının da etkisiyle kısa zamanda aşınabilir. Ancak bu aşınma ilerlerken sürücü bunun hemen farkına varmayabilir. Aşınmanın farkına varmayan sürücü, otomobilini aşınan amortisörün durumuna göre kullanır. Yine de bazı...
  9. asilhector

Satilik; CJ Krom Sis Lamba Citasi ve Sase Citasi.

Selamlar Arkadaslar, Elimdeki ihtiyac fazlasi krom sis lamba citasini ( sis lamba kablolari citanin uzerindedir ) 100 TL ye satiyorum ayriyeten takim olarak isteyen olursa krom sase citasiya beraber 200 TL ye verebilirim krom sase citanin tek fiyati 150 TL dir. irtibat ; Ali Gülçer...

10. asilhector

CJ 5-6-7-8 lere uygun 2 adet 5 cm lik FLANS SATİLİKTİR.

Selamlar Arkadaslar, Ulus Otomotivden satin almak istedigim 5 cm et kalinligindaki 4 adet takim flanslarin bana sadece 2 si gerekli oldugundan ve Ulus Otomotiv takimi bozmadigi ancak 4 adet takim olarak 500 TL ye sattigindan dolayi 2 adet flansa ihtiyaci olan biriyle ortak satin alma teklif...

11. asilhector

Kumho Venture 31/15 AT ile 33/15 MT Takas Etmek İsteyen Var mı ?

Selamlar Arkadaslar, CJ 5 imi yukseltmemden dolayi kucuk kalan cok az kullanilmis kumho venture 31/15 AT leri 33/15 MT lerle marka onemli degil yeterki lastigin durumu iyi olsun takas etmeyi dusunuyorum ilgilenen Arkadaslara duyurulur. Saygilarimla, Ali Gulcer.
  12. asilhector

İlginç Kupaya Sahip 1953 Model Willys

Selamlar Arkadaslar, Bugun Burdur Tefenniye bagli Seydiler koyunde ilginc 1 kupaya sahip 1953 model Willys i gormeye gittim cok temiz bakimli ve kupayi genisletmek icin bu gune kadar gorulmemis degisik 1 dizayn uygulamislar lakin motor bolumunde olan gogusteki aliminyum sasi numara plakasi...

13. asilhector

Spacer İmalatı

http://www.lgl.com.tr/urun-spacer.html İstenilen marka ve modele uygun değişik kalınlıklarda ara parçaları (spacer) alaşımlı aluminyumdan istenilen renklerde üretilmektedir..... SPACER No: Product No. Thickness Color 8 Months Credit Price 1 8501 5mm Black 18 €...
  14. asilhector

monza yarış koltuğu arayanlar elini cabuk tutsun

Selamlar Arkadaslar, Koltugun fiyati 250 tl http://www.sahibinden.com/monza_yaris_koltugu_kacmaz_kelepir_tofastan_sokuldu-43WQQaXQQ17222477WQQpXQQdisplayitem Saygilarimla, Ali Gulcer.
  15. asilhector

1977 CJ5'in A'dan Z'ye Yeniden Doğuşu

Selamlar Arkadaslar, Sanzuman kilitlenmesi sonucunda gecirmis oldugum kazadan dolayi kullanilmaz hale gelen ve 3 yildir yatan Cj5 imi yeniden toplamaya karar verdik. Ailecek devamli kullanim karari aldigimiz ve yakiti minumuma dusurmek icin seri 4 veya 5 vites arti arazi keyfinide kaybetmemek...

16. asilhector

CJ5 ve Gözyaşlarım.

Selamlar Arkadaslar, Bu Siteyi yeni kesfettim, inanin boyle bir Sitenin varligini gorunce ne kadar Sevindigimi bilemezsiniz. Once kendimi tanitayim, Ali Gulcer ben, 1964 Saraykoy / Denizli dogumlu, hastalik ( CARA ) nedeniyle, malunen emekli insaatmuhendisi, Hollanda'dan 2003 te geri donus...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR