Arama sonuçlarınız

1. eftaLYa

Van'daki Depremzedelere Yardım

Ynt: Van'daki Depremzedelere Yardım Ayrıca nakit yardımı yapmak isteyenler için : Depremzedelere SMS'le 5TL bağışta bulunmak için : 2868'e (Kızılay) boş mesaj veya 2930'a AKUT yazıp gönderebilirsiniz (Arama Kurtarma Derneği)

2. eftaLYa

Ynt: Van'daki Depremzedelere Yardım
  3. eftaLYa

Ynt: Van'daki Depremzedelere Yardım İstanbul'da Şişli Belediyesi yardım topluyor ve Van'da ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. şişli belediyesi esentepedeki Maya binasında topluyorlar.

4. eftaLYa

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) Yetişemeyiz ne yazık ki.. 11de toplandığımızda hareket 12yi bulabiliyor.3 tur atıyoruz. en erken 3 gibi bitiyor. 3den sonra kemerburgaza gitmek konvoyla en az 4,5 demek.. Akşama da cumhuriyet yürüyüşü oluyor. ve havai fişek...
  5. eftaLYa

.......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit

Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit 35 yaşındayım.. hani erken yola çıkanlardan olsam belki bugün askerde oğlum bile olabilirdi.. Bugün her şehit haberinde "annneeeemmm " diye ağladım, içim yandı. sanki hepsini ben doğurmuştum.. Sanki hepsi benim kardeşimdi. Sanki hepsi sevdiğim.. Ben...

6. eftaLYa

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) Kortej Bostancı sahilde toplanmamızla başlıyor.. Sonra ileriden gidiyoruz.. soldan yukarı caddeye çıkıyoruz.. ileri doğru gidiyoruz. Benzinliğin ordan tekrar sahile iniyoruz.. Sonra yine tur.. ;D ;D ;D ;D benden beter tarif...

7. eftaLYa

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) Önümüzde ki hafta katılım daha da artacaktır. En az 40-50 araç oluruz gibi geliyor bana. Ve ben yine ağlayacağım demek bu.. Vatan millet bayrak oldu mu işin ucunda benim çeşmeler açılıyor sonuna kadar :(
  8. eftaLYa

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) her yıl olduğu gibi bu yıl da süper olacak :) Arabalarınızı bayraklarla döşemeyi unutmayın :)
  9. eftaLYa

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) 1 - Esra Akeroğlu - Renault Megane sv 2 - Berk Özgenç - Renault Megane HB 3 - Burak Akkan - Toyota LC VX100 4 - Funda Erhan 5 - Emre Akkaya - Land Rover

10. eftaLYa

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir İstanbul Korteji (29 Ekim 2011) Katılımcı listesi : 1 - Esra Akeroğlu - Renault Megane sv 2 - Berk Özgenç - Renault Megane HB 3 - 4 - :)

11. eftaLYa

5 senedir düzenlediğimiz üzere bu yıl da "Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji" olarak 6. kez İstanbul ayağını yapacağız.. Cumhuriyetimizin 88. yaşını; Ata'mıza, vatanımıza ve milletimize yakışır bir şekilde kutlamak için herkesi bekliyoruz. :D Her sene olduğu gibi kortej toplanma...
  12. eftaLYa

Kişisel Galeri (eftaLYa) (Doğum ve Aile Fotoğrafçılığı)

Ynt: Kişisel Galeri (eftaLYa) (Doğum ve Aile Fotoğrafçılığı)

13. eftaLYa

Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!)

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Gezmeli.. Gezdikçe paylaşmalı.. Aynı yerlere diğer arkadaşlar gittiğinde fikri olmalı :) Yeni gezilere inşallah ;D
  14. eftaLYa

Face (Rottweiler)

Ynt: Face (Rottweiler) İyi bayramlar.
  15. eftaLYa

"Pati" Hanıma Yuva Arıyoruz!

Geçen hafta sokakta buldum bu kuzuyu. Annesi ve 3 kardeşi ile geziyordu o güne kadar ama sanırım çok hasta olduğu için, anne son gün terketmiş. Gözleri kör olmak üzereydi akıntıdan. Veterinerimize götürdüm. Tedavileri yapıldı. İç ve Dış parazit uygulamaları yapıldı. 1 haftadır Başak ablası...

16. eftaLYa

5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) Bende köpekçiyim biliyorsun :D Ama kedi çok fotojenik bir canlı.. Aklımdaykenn evcil hayvanlar bölümüne bir ilan açayım. Bir kızımız var sahiplendirmeye çalıştığımız :)
  17. eftaLYa

5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011)

Ynt: 5. Gezenbilir Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (20 Ağustos 2011) Ünal :) Seni artık fotoğrafçı olarak göreceğiz sanırım gezilerde :)
  18. eftaLYa

6. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (24 Ağustos 2011)

Ynt: 6. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (24 Ağustos 2011) Biz face oğlan ile çıkıyoruz. Erken gidip mana ile arabamı da yıkatayıp ;D 1 taş 2 kuş ::)

19. eftaLYa

Ynt: 6. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (24 Ağustos 2011) Çok geçmiş olsunç. Acil şifalar. 01- Hasan ÇALIŞKAN 02- Mustafa&Sevgi bide Azra COŞKUN Wink 03- Alpreklam - Gökalp SAKLI + 2 04- Münir Karacabey 05- naci dai 06- Burak Akkan 07- Ömer Aksu 08- Hidayet AVŞAR 09- Esra Akeroğlu 10-...
  20. eftaLYa

Ynt: 6. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (24 Ağustos 2011) 1-Hasan ÇALIŞKAN +3 2-Mustafa&Sevgi bide Azra COŞKUN Wink 3-Alpreklam - Gökalp SAKLI + 2 4- Münir Karacabey 5- gülşen uçkan +2 6- reha yurdakul 7- naci dai 8- Burak Akkan 9- Ömer Aksu 10- Hidayet AVŞAR 11- Esra Akeroğlu İftar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR