Arama sonuçlarınız

1. bernardelli

Danışma

Ynt: Danışma Kemal hocam teşekkürler. O araç sanırım ilk olarak Ahmek07(Ahmet usta)aracılığı ile sahibindene koymadan bana söylendi.Araca hiç bakmadan ok dedim hatta sağolsun ahmet usta baya uğraştı araç için.Almaya gideceğim günden bir gün önce eniştem bucakta trafik kazası geçirdi.Ve dün...

2. bernardelli

Danışma

Ynt: Danışma ::):):):)
  3. bernardelli

Danışma

Ynt: Danışma Faruk abi muhakkak 80 hakkında seni bulurum.Ama neden bu sekilde ilanlar verirler anlamiyorum.Aradım araç turbo mudur diye evet dedi kendiniz sonradanmı taktınız yoksa orjinaldenmi var dedim orjinal diyor ??? sonra kapattım zaten :)

4. bernardelli

Danışma

Ynt: Danışma Bilmiyorsan bir bilene sor demişler.Teşekkürler Mücahit abi. Saygılar...
  5. bernardelli

Danışma

Selamlar herkeze... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-col-aslanini-satiyorum-33027592/detay yukarıda vermiş olduğum link deki aracın kendindemi bir sorun var yoksa fiyatındamı çıkaramadım.Araç hakkında bilgisi olan varmı diye birde size danışayım...

6. bernardelli

455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi

Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi Kalp krizi geçirmesek bari bitmeden :D

7. bernardelli

Toyota fj80 yapımına başlama

Ynt: Toyota fj80 yapımına başlama Selamlar, Öncelikle aracınız hayırlı olsun.Ahmet07 seçimi son derece yerinde olmuş:).Umarım kısa zamanda aracınızın yeniliklerle dolu dünyasına katılırsınız.Toyota doğru seçim Faruk abimin dediği gibide birde rengi beyaz olursa kesinlikle en doğru seçim olur...
  8. bernardelli

Hangi Araç ? (L200 - Nissan - Toyota)

Ynt: Hangi Araç ? (L200 - Nissan - Toyota) Toyota dan şaşma başın arımasın :)
  9. bernardelli

YENİ NESİL FJ CRUISER

Ynt: YENİ NESİL FJ CRUISER Bizim bu tür araçlara binmemiz gerçekten zor.Doğruyu söylemek gerekirse yıllık vergisi 10-12 bin buda nerdeyse en iyi kazanca sahip olanımızın nerdeyse maaşının 3-4 de biri.Bunların yanında bu araç birde yakıt sorunu çıkarıcak.Şimdi sabit Türk toplumu düşüncemizde...

10. bernardelli

VX 100 Değişime Uğruyor

Ynt: VX 100 Değişime Uğruyor Faruk abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Canavarın yeni resimleri yokmu? Bizlere yol açmak için uygun olacağını düşünüyorum.Varsa gönderde bakalım. Saygılar.

11. bernardelli

Toyota'lara "Onlar" ve "Biz" Ne Kadar Bedel Ödeyerek Biniyoruz ?..

Ynt: Toyota'lara "Onlar" ve "Biz" Ne Kadar Bedel Ödeyerek Biniyoruz ?.. Zaten araç üzerindeki aksesuarların ortalama arb den araştırmasını yaptım İstanbul teslim olarak (lastik,jant) hariç 9000 euro bu aksesuarlarının fiyatı!!!!!.Anlam verebilmek mümkün değil.Çağlar abi ile aramızda geçen bir...
  12. bernardelli

Toyota'lara "Onlar" ve "Biz" Ne Kadar Bedel Ödeyerek Biniyoruz ?..

Ynt: Toyota'lara "Onlar" ve "Biz" Ne Kadar Bedel Ödeyerek Biniyoruz ?.. Selamlar. Ablam Hollanda da yaşıyor evlendikten sonra çifte vatandaşlığa hak kazandı.Hollanda daki aracı Fj Cruıser 2010 üzerine yüklediği extraları ben bile doğru dürüst sayamıyorum.En kısa zamanda size fotolarını...

13. bernardelli

YENİ NESİL FJ CRUISER

Ynt: YENİ NESİL FJ CRUISER Umarım hoşnut kalırsınız... Saygılar.
  14. bernardelli

YENİ NESİL FJ CRUISER

Ynt: YENİ NESİL FJ CRUISER Toyota FJ Cruiser, Hino'nun 2007 yılından beri ürettiği 2 kapılı kompakt SUV modelidir. Tüm FJ Cruiser'lar Hino tarafından Hamura Japonya'da yapılmıştır. 4.0L V6 motor tipi vardır. 6 ileri düz vites motoru sadece 4WD'de kullanılmaktadır. Birde 5 ileri otomatik vites...
  15. bernardelli

YENİ NESİL FJ CRUISER

Ynt: YENİ NESİL FJ CRUISER ...

16. bernardelli

YENİ NESİL FJ CRUISER

17. bernardelli

YENİ NESİL FJ CRUISER

18. bernardelli

YENİ NESİL FJ CRUISER