Arama sonuçlarınız

1. endurado

Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim!

Ynt: Adrenalin Kadıköy'den Gezenbilir Üyelerine Özel %40 İndirim! Hem de çok güzel.. ;D

2. endurado

Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz Adaşım hayırlısı olsun, yakınımızda örnek alabileceğimiz bir çalışma olması harika. İşlerinizi yapan usta(lar) arkadaşınızmı yoksa bu tür işleri yapan esnafmı? Uygulama planınız nedir, ayrıca kullandığınız malzemeleri...
  3. endurado

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Önceki mesajda bulunan linkteki ilan yayından kaldırılmış. Sanıyorum ilan sahibinin üyeliğide sonlandırılmış. Sağlık olsun. Herkesin hayallerindeki karavana ulaşmasını diliyorum (Benimki biraz gecikecek galiba..)...

4. endurado

Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı Bunların dilini (iyi) bilen bir arkadaş yaptıkları programla ilgili düşüncelerimizi ve protestomuzu içeren bir metin hazırlarsa mail bombardımanına maruz bırakırız sanırım...
  5. endurado

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Budur!... ;D http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-buyuyunce-motorkaravan-olacakmis-abisi-89503716/detay

6. endurado

Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı

Ynt: Ünlü Programda Türkiye'ye Hakaret Yağdı Kutsal bir bölgede yaşıyorsunuz, birazda merak edip araştırma zahmetine katlansanız. Askerlerimizden kimse aç ve çıplak şavaşmamıştır internetteki zırvalar ingiliz ve şürekasının bizi küçük düşürmek için uydurdukları yalanlardır. Ayrıca...

7. endurado

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Komiklik o siteyle kalsa iyi, geçenlerde aşağıdaki araçtan gördüm yol kenarında; <center></center> tabii fotoğraftaki avrupalı şanslı ;D güzel ve temiz bir şey çıkar umuduyla yaklaşınca bizdekinin (90 Model) yerinden...
  8. endurado

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Karavan için böyle bir çamaşır makinası, ilginç!... ::) Canı sıkılan veya gülmek isteyen malum sitenin karavan ilanlarına bakmalı bence. ;D
  9. endurado

yeni aracım

Ynt: yeni aracım Hayırlısı olsun, kolay gelsin. Takipteyim.. ;D

10. endurado

Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 )

Ynt: Yeni Kamp Aracım ( Hymer Camp 51 ) Hayırlı olsun, gezileriniz mutluluk dolu olsun. :) Aynı tür araçlarla (Hymer camp 46 Fiat 1.9 D) sizin başlığınızı farkettikten(dün) sonra ilgilenmeye başladım, gözüme kestirdiğim bir tanesini yarın akşam görmeye gideceğim. Sizden...

11. endurado

Frig Vadisi Turumuz (27 Nisan - 02 Mayıs 2012)

Ynt: Frig Vadisi Turumuz (27 Nisan - 02 Mayıs 2012) Harika gezmiş harika fotoğraflar çekmişsiniz tebrikler... :)
  12. endurado

Zirve Dağcılık ( Fethiye) 1. Akdağlar Şenliği (23 - 24 Haziran 2012)

Ynt: Zirve Dağcılık ( Fethiye) 1. Akdağlar Şenliği (23 - 24 Haziran 2012) Serdar takipteyim.. :)

13. endurado

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için videoları iyice inceledim hacim uzun vadede sıkıntı yaratacak gibi gözüküyor. Seçim yapmak gerçekten işin yüzde sekseni imiş. :)
  14. endurado

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Sizin o paylaşımı T5 ile ilgili araştırma yaparken bulup okumuştum. Sonra hevesinizin kaçtığını hatırlıyorum. Mobilyalarınızı ve üretim sürecini biliyorum. Teşekkür ederim teklifiniz ve verdiğiniz bilgiler için. :)
  15. endurado

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-volkswagen-arac-yuksek-tavan-hatasiz-klimali-84401884/detay Bu araçta takıldım kaldım, düzenlemede banyo için yer olmaması veya hacmin küçük olması kafama...

16. endurado

Likya Yolu Hakkında Önerileriniz

Ynt: Likya Yolu Hakkında Önerileriniz İlk etap şubat 2012.. ;D Bu etabı bisikletle geçmek gibi bir aptallık yapınca yüklü bisikletler ve yolun zorluğu bizi telef etmişti.
  17. endurado

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Ah ah, bulduğumuz bir devrede eksik kalan 15μF 12v kapasitörü aradığımız (ama bulamadığımız) yıllar geldi aklıma, en meraklı çağımızda (göndermeç için) yasak kardeşim hapse girersiniz söylemleri ne korkutmuştu...
  18. endurado

Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik

Ynt: Hey Adriyatik Bak Yine Biz Geldik Bir solukta keyifle okudum harika yazmış harika gezmişsiniz. Tebrik ve teşekkür ederim. :)

19. endurado

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu İmalat süreciniz ders notu gibi olmuş. Başlığın ilk sayfasından itibaren bir kaç kez okuyup fotoğraflarınızı inceledim ve notlarımı aldım. Tebrik ediyorum, gurur duymalısınız harika bir iş çıkartmışsınız. Teşekkür ederim...
  20. endurado

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler + 5.000.- yapar 15.000.- hadi kıyak yapalım imalat süresi 1,5 ay 10.000.- işçilik olsun yaptı 25.000.- ama adam gözümün içine baka baka (araç hariç) 48 ila 52 bin arası tutar diyebiliyor. Bu da şu demek bana göre, kardeşim çok...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR