Arama sonuçlarınız

1. dread

110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM

Ynt: 110 DİZEL TEK KABİN KASALI DEFENDER ALIMI YARDIM Slm,verdiğiniz linklerin en son sırada olanı ile ilgilenin derim..

2. dread

Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek

Ynt: Nostaljiyi Yeniden Hayata Döndürmek Hayy maşallah..Eline sağlık usta
  3. dread

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Hücummmmm :) (kolaylıklar dilerim)

4. dread

Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder

Ynt: Orjinal 2.5 dizel motor kaç para eder Max 2.500,2.000 'de uyar hayırlı satışlar..
  5. dread

Hidrolik Direksiyon

Ynt: Hidrolik Direksiyon Valla ben aracıyım alana satana yardım olsun diye verdim ilanı ,yazan satan arkadaşın telefonu ,SAKARYA'da kendisi telefonlaşırsanız yardımcı olacaktır (ismim Olcay benide söyleyebilirsiniz)

6. dread

Hidrolik Direksiyon

Selamlar,ilgilenen olursa mercedes hidrolik direksiyon pompa ve kutusu 600 TL ERDAL 0532 227 84 12

7. dread

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Takip diyip uygun zamanda Tokat'a gitmeli..
  8. dread

FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ...

Ynt: FAZLA PARÇA DEĞİŞİMİ... Takip..
  9. dread

yardım yeni km saati uygunluğu

Ynt: yardım yeni km saati uygunluğu Maslak, Oto Mekanik Hüseyin Usta (Sakallı). Kendi aracında takılı yanılmıyorsam 0212 285 29 95

10. dread

TROFF Sosyal Sorumluluk Projesi...19.04.2012

Ynt: TROFF Sosyal Sorumluluk Projesi...19.04.2012 HAYY MAŞALLAH ,FİKİR VERENDEN ,YARDIMDA BULUNANDAN, ULAŞTIRANDAN ALLAH RAZI OLSUN, YOLUNUZ HEP AÇIK OLSUN....

11. dread

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası http://www.marintekstore.com/?catId=336&p=1 switch için
  12. dread

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye ALLAH sabır versin,ben çokkk mecbur kalmadıkça iş yaptırmam burda ki sanayinin girişinde iş yerim ..

13. dread

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Slm yanlış görmediysem Bostancı sanayide araç galiba,2 akşam evvel geziyo hayalet gibi sanayide (Sanayi girişinde Sefer Demirel iş mrkz.7.Kat SAYKA GÜVENLİK-OLCAY birşey lazım olursa yardımcı olurum)
  14. dread

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek İPSALA-EDİRNE'den aldım abi 2 ay önce ufak ufak toparlıyorum (ben Bostancı Sanayi Girişindeyim)
  15. dread

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek Bi çıtırda ben ekliyeyim :)

16. dread

Alınık 235*85*16 MT lastik

Ynt: Alınık 235*85*16 MT lastik ( ayrıca boost jant var) Slm,jantlara ne istersin dayım
  17. dread

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor İsmide GAZİ olsun (hem bulunduğu il hemde kullanılan çıkma parçaların hatırına)

18. dread

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor HELAL OLSUN..
  19. dread

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Yavuz bey sizinki DEFENDER ise bu ne :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz