Arama sonuçlarınız

1. K

Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!)

Ynt: Kıyıköy (Gezdik-Gördük-Yedik-Geldik!) Resimler harika,yılan sizden kurtulamamış :)gidilecek yerlere eklenmiştir.

2. K

Gebze Doğa Sporları Kulübü (GEDOSK) Ağrı Dağı Tırmanışı(16-23 Temmuz 2011)

Ynt: Gebze Doğa Sporları Kulübü (GEDOSK) Ağrı Dağı Tırmanışı(16-23 Temmuz 2011) Başka görüntülerde vardır umarım... takip
  3. K

İran

Ynt: İran Takip...konuyu incelemekteyim...

4. K

Hangisi Daha Çok Yakışıyor ?

Ynt: Hangisi Daha Çok Yakışıyor ? Son hali ikisinin ortası olmuş bence bu daha iyi olmuş. :)
  5. K

Koşar Adım Karadeniz Turu

Ynt: Koşar Adım Karadeniz Turu Görüntüler çok güzel, ayağınıza sağlık.

6. K

Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Saygılar

7. K

Bısıklet Kaskı

Ynt: Bısıklet Kaskı Bülent bey konu eski ama ilgi çekici,sizi tebrik ederim.
  8. K

Eşekle Dünya Turu

Ynt: Eşekle Dünya Turu Hayvanın sevimliliği amcanın sakalı benim dikkatimi çekti. ;D
  9. K

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. takip...

10. K

B.Ağrı Dağı Tırmanışım ( 22 - 25 Temmuz 2011)

Ynt: B.Ağrı Dağı Tırmanışım ( 22 - 25 Temmuz 2011) Tebrikler Olgun bey.

11. K

Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011)

Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011) Evet resimlere tekrar baktım.Doğa sanki güneşten bunalmış gibi ;D
  12. K

Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011) Ya beni mazur görün küçük fotolar keyif vermedi :(

13. K

Ynt: Kocaeli Sapanca Sırtları Pikniği (31 Temmuz 2011) Arkadaşlar tebrikler hızlı dönüş yapmışsınız.Şelaleyi göremedim resim yokmu acaba.
  14. K

İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler?

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler? Umarım sorunsuz dönersiniz.İyi eğlenceler.
  15. K

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler? Resim tuzu biberi oldu bence siz kesinlikle oraya gidin :o ;D

16. K

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop ''İlçe emniyet müdürlüğündeki polislere çadır kuracağımı söylediğimdeki bakışlarını asla unutmıyacağım. "Bu adamın burda ne işi var" sorusu yüzlerinden okunuyordu.'' Bunun gibi garip olaylarla karşılaşmamak için sonuçta riskli yerlerden geçiyorsunuz...
  17. K

Ynt: Artvin-İran Tek Başına Çadır Otostop Abi güzel gezi olmuş. Keşke daha fazla resim olsaydı genel ve tanıtıcı. Bir gün imkanlar el verdiğinde sizin gibi otostop yapmayı düşünüyorum. Otostop için Türkiye ve yurtdışı için gerekli evraklar nedir bilgilendirirseniz sevinirim.Saygılar
  18. K

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Telden defender güzel olmuş.

19. K

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Bende burdayım Kocaeli.
  20. K

Ynt: İstanbul'a Yakın Çadır Kampı Planlıyorum, Öneriler? Valla helal olsun, yılan olan yere bu kadar hevesle giden sizleri gördükçe kampçılık isteğim artıyor ::) :o ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR