Arama sonuçlarınız

1. K

ANTALYAdan BATUMa kadar arkadaş aranıyor.

Ynt: ANTALYAdan BATUMa kadar arkadaş aranıyor. Teşekkür ederim, ilan sayfasında daveti yayınlamalıydım aslında, birdahasında inşallah, feyste arkadaş olmak daha etkili oluyor sanıyorum , gezi arkadaşlarımı oradan buldum.

2. K

Maden Koyu /Olympos / Antalya

Ynt: Maden Koyu /Olympos / Antalya Deneyimim yok imkanım yok zamanımda yok . Dora yapabilir,se rica edelim.
  3. K

Ynt: Maden Koyu /Olympos / Antalya Şu manzaraya bak

4. K

Ynt: Maden Koyu /Olympos / Antalya Arkadaşlar slm. Maden koyu benimde bıkmayacağım bir yer, ekim ayında tekrar gitmek istiyorum eşli ve yatılı olursa haberleşelim, Dora senide bekliyoruz. Saygılar.
  5. K

Antalya Seyahat Önerisi

Ynt: Antalya Seyahat Önerisi Konaklama işi otelmi çadırmı olacak ona göre düşünelim.

6. K

Ynt: ANTALYAdan BATUMa kadar arkadaş aranıyor. bebeğiniz sağlıklı ve hayırlı evlat olur inşallah, sonbaharda olmazise ilkbaharda sahilden çıkıp çanakkaleye gitmek istiyorum, dönüş yolu olarak önümüze çıkan kaplıcalarda birer gün yatıp 15 yada 20 günlük bitur hayalim var, karar verince 15 gün...

7. K

Ynt: ANTALYAdan BATUMa kadar arkadaş aranıyor. Tiflis'te iki telefon kutusu bir tarihi anlatıyor. Şarap satan kız'da aynı sokakta. İşte gürcüstan.
  8. K

Ynt: ANTALYAdan BATUMa kadar arkadaş aranıyor. tİFLİS'TEN
  9. K

Ynt: ANTALYAdan BATUMa kadar arkadaş aranıyor. 5 gün otel veya kaplıca pansiyonlarında kaldık diğer günler çadırda kaldık.

10. K

Ynt: ANTALYAdan BATUMa kadar arkadaş aranıyor. Görsellerimiz feys'te ayrıntılı olarak arkadaşlar yayınlarlar umuyorum.

11. K

Ynt: ANTALYAdan BATUMa kadar arkadaş aranıyor. 16 gün süren gezimiz 3araç olabildik, Konya, Nevşehir,1 Tokat,2-3 Ordu, Tırabzon,4 Rize,5 Artvin,6 Batum,7 Tiflis,8 Artvin şavşat,9-10 Ardahan Erzurum,11 Erzincan,12 Sivas kangal,13 Develi,14 Niğde Derinkuyu,15 Konya,16 Isparta Antalya'da son buldu.
  12. K

4 veya7 TEMMUZ da ANTALYAdan batum a kadar benimle yol arkadaşı olacak arkadaş arıyorum LADA NİVA arabamla ailecek gidiyorum 19 temmuzda antalyada olmayı planlıyorum, doğaclama bir gezi olacak planlanmış birdüzergah yok yol arkadaşıla planlayabiliriz. 2-3 gün çadırda 1gün otelde konaklamak...

13. K

İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Aleykümselam, acil şifalar dilerim.
  14. K

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Özlendiğinizi biliyormusunuz?
  15. K

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Tanışma Köşesi Ben duydum BURHAN bey, saygılarımla öpüyorum.

16. K

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme geckalmamak lazım, çorba müthiş(bence) döner eh işte, güveç'te yenir.
  17. K

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Antalya korkuteli girişinde MANTARCIM,dan mantar corbası içmeden geçme.
  18. K

Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011)

Ynt: Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011) Mükemmel,di

19. K

Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011)

Ynt: Sakarya Ayyıldız Grubu 15. ETUDOSD Dedegül Dağcılık Şenliğinde (20 - 22 Mayıs 2011) ETUDOST.a teşekkürler. Yıllardır katıldığım kampların en iyisiydi Muhteşem iki gece geçirdik, tekrar teşekkürler.
  20. K

Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Isparta Eğirdir Dedegöl Dağı Zirvesinde (22 - 23 Mayıs 2010) Bu yıl nasipse bu etkinliğe ailecek bende katılacağım. 20 Mayıs bugün İsparta,dayım, sabah erkenden kamp alanına hareket edriz inşallah.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR