Arama sonuçlarınız

1. nitroces

Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri

Ynt: Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri SAldırdı işte ne anlatayım

2. nitroces

Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri

Ynt: Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri yasintepe denilen yılanla, bıldırcın avı sırasında Konya /akşehir de göl kenarında karşılaştık.Geçip gitmesini beklerken 10mt den bize dönerek saldırıya geçti. Zehirli olduğunu düşünmüyordum ozaman üzülmüştüm,ancak şimdi etkisiz hale getirdiğim için...
  3. nitroces

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Tebrikler.Heyecan ile bekliyorum.. Yalın.

4. nitroces

lift kit 4x4 yükseltme kitleri, yeni ürünler 9" yükseltme nitro shock

Ynt: lift kit 4x4 yükseltme kitleri, yeni ürünler 9" yükseltme nitro shock başarılar dilerim.takip.
  5. nitroces

vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum.

Ynt: vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum. İzalasyon için bende daha önce uyguladığım 1- 2 yöntemi paylaşmak isterim. Çatılarda kullanılan petrol esaslı 1cm ye yakın ziftli plaka var.Daah önceki kullanılan ziftli kağıtlara göre baya kalın.onu aracın tabanına tüplü şalome ile ısıtarak...

6. nitroces

kırılan civata nasıl çıkartılır.

Ynt: kırılan civata nasıl çıkartılır. Bilgilendirme için teşekkürler.

7. nitroces

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu takip.
  8. nitroces

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn takip
  9. nitroces

4*4 l200 ön-arka tampon

Ynt: 4*4 l200 ön-arka tampon Önlere 2.5 cm ,arka makas altlarına 4 cmlik get koyarak yükselttim. Ancak arka yükseltmede amartisörler yükselmeye bağlı olarak vuruntu yapmaya başladı daha uzunları ile değiştirdim. Sanayide tek tek aradım l 200 üzerinden çıkan orjinal amartisör den uzun olarak...

10. nitroces

4*4 l200 ön-arka tampon

Ynt: 4*4 l200 ön-arka tampon arka park sensörlerinde bir sorun yasamadım. ön tampon borularının kalın olması banada sıkıntı veriyor.Ancak şunu yapmaya çalısıyorum başka araçlardan kopya alıp monte etmek düşüncesinde değilim.Halen arayış içerisindeyim. İstediğim estetiği yakalayana kadar...

11. nitroces

4*4 l200 ön-arka tampon

Ynt: 4*4 l200 ön-arka tampon ön tamponu değiştirdim.
  12. nitroces

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı Buda benim ki.....Son hali şimdilik....

13. nitroces

alan 42 multi yardım

Ynt: alan 42 multi yardım Araç anteni ile telsiz uzak muharebelerini dinleyebilmeniz için propagasyon olmalı.(yani anten den çıkan ses frekans sinyallerini yayılımı için uygun hava koşulları.) Aksi taktirde arazi durumuda düşünülürse 5 watt ile 10-15 km dağlık bölgelerde daha az...
  14. nitroces

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Aracınız hayırlı olsun. Ayrıca yiğit bey defenderım yok ancak yazdıklarınız çok hoşuma gitti.Tebrik ederim defender ı özetlemişsiniz.

15. nitroces

Muhtelif şeyler- Garajdan artanlar

Ynt: Muhtelif şeyler- Garajdan artanlar pompa satıldı mı acaba? satılmadı ise talibim.
  16. nitroces

çeki demiri hakkında

Ynt: çeki demiri hakkında tüv den çeki demiri e vinç eğer ruhsata işli değil ise hafif kusur olarak geçiyor.Sorun olmuyor. Ancak ruhsata işli olmadan römork çekersen ,trafik açısından ceza yazıyor. Bilgilerinize...
  17. nitroces

4*4 l200 ön-arka tampon

Ynt: 4*4 l200 ön-arka tampon merhaba yorumlar için teşekkürler. Ön tamponu bende beğenmedim.U şeklinde olan kısım banada çok kaba geldi.Cumartesi günü O kısmı plazma ile kestireceğim daha ince olarak farklı bir dizayn vermeye çalışacağız.Bu sebepten boyamadım.Yreni şeklini hafta sonu...

18. nitroces

R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?

Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ? arkadaşlar bilmeyenler vardır diye bir konu eklemek isitiyorum.Benim aracım 2009 intense 4*4.R/D loock var. Ben astc mi R/D mi muhabbetine girmeyeceğim.R/D nin daha çok işime yarayacağını düşündüm arazi ağırlıklı kullandığım için.Bu...
  19. nitroces

4*4 l200 ön-arka tampon

Ynt: 4*4 l200 ön-arka tampon devam

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz