Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Türkiyede'ki Zehirli Yılan Türleri
yasintepe denilen yılanla, bıldırcın avı sırasında Konya /akşehir de göl kenarında karşılaştık.Geçip gitmesini beklerken 10mt den bize dönerek saldırıya geçti.
Zehirli olduğunu düşünmüyordum ozaman üzülmüştüm,ancak şimdi etkisiz hale getirdiğim için...
Ynt: vx 80 ic izolasyon onerilerinizi bekliyorum.
İzalasyon için bende daha önce uyguladığım 1- 2 yöntemi paylaşmak isterim.
Çatılarda kullanılan petrol esaslı 1cm ye yakın ziftli plaka var.Daah önceki kullanılan ziftli kağıtlara göre baya kalın.onu aracın tabanına tüplü şalome ile ısıtarak...
Ynt: 4*4 l200 ön-arka tampon
Önlere 2.5 cm ,arka makas altlarına 4 cmlik get koyarak yükselttim.
Ancak arka yükseltmede amartisörler yükselmeye bağlı olarak vuruntu yapmaya başladı daha uzunları ile değiştirdim.
Sanayide tek tek aradım l 200 üzerinden çıkan orjinal amartisör den uzun olarak...
arka park sensörlerinde bir sorun yasamadım.
ön tampon borularının kalın olması banada sıkıntı veriyor.Ancak şunu yapmaya çalısıyorum başka araçlardan kopya alıp monte etmek düşüncesinde değilim.Halen arayış içerisindeyim.
İstediğim estetiği yakalayana kadar...
Ynt: alan 42 multi yardım
Araç anteni ile telsiz uzak muharebelerini dinleyebilmeniz için propagasyon olmalı.(yani anten den çıkan ses frekans sinyallerini yayılımı için uygun hava koşulları.)
Aksi taktirde arazi durumuda düşünülürse 5 watt ile 10-15 km dağlık bölgelerde daha az...
Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.
Aracınız hayırlı olsun.
Ayrıca yiğit bey defenderım yok ancak yazdıklarınız çok hoşuma gitti.Tebrik ederim defender ı özetlemişsiniz.
Ynt: çeki demiri hakkında
tüv den çeki demiri e vinç eğer ruhsata işli değil ise hafif kusur olarak geçiyor.Sorun olmuyor.
Ancak ruhsata işli olmadan römork çekersen ,trafik açısından ceza yazıyor.
Bilgilerinize...
merhaba yorumlar için teşekkürler.
Ön tamponu bende beğenmedim.U şeklinde olan kısım banada çok kaba geldi.Cumartesi günü O kısmı plazma ile kestireceğim daha ince olarak farklı bir dizayn vermeye çalışacağız.Bu sebepten boyamadım.Yreni şeklini hafta sonu...
Ynt: R/D Lock mu ATSC mi tercih edilmeli hangisi daha iyi ?
arkadaşlar bilmeyenler vardır diye bir konu eklemek isitiyorum.Benim aracım 2009 intense 4*4.R/D loock var.
Ben astc mi R/D mi muhabbetine girmeyeceğim.R/D nin daha çok işime yarayacağını düşündüm arazi ağırlıklı kullandığım için.Bu...