Arama sonuçlarınız

1. nitroces

4*4 l200 ön-arka tampon

Ynt: 4*4 l200 ön-arka tampon bunlarda beğendiğim diğer tampon çeşidi.Çeki demiri birazdaha yüksek planlanabilir.Yükseltmesi fazla yapılmayan araçlarda.

2. nitroces

4*4 l200 ön-arka tampon

Uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan aracım ile ilgilenememiştim.Yaptığım değişiklikleri görsel olarak paylaşmak istedim. -ön vinç tamponu henüz bitmedi. -Arka çeki tamponu ben l200 lerin arka tamponunu hiç beğenmiyorum ,bunu çıkarttık ancak beğendiğim 1 tampon daha var onun resminide...
  3. nitroces

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot şnorkel montajı güzel olmuş.benimde motoru temizlemem gerek ancak fırsat bulamadım.mazotla yıkatabilirim.uygun olurmu bilmiyorum. mert şu eğim ölçer iphone uygulamasını banada yollarmısın bir denemek isitiyorum. yalinsmr@hotmail.com görüşmek üzere...

4. nitroces

Boafeng UV-3R Cihaz Hakkında

Ynt: Boafeng UV-3R Cihaz Hakkında frekans ayarlamak için size bir ip ucu vereyim. yan taraftaki F/A tusuna basınca ekranın üst sol tarafında F harfi cıkacak ozaman frekans kaydırma yaparsanız ilk 3 rakamı, 145.500 frekansında 145 i ayarlıyorsunuz.Daha sonra F tusuna basarak sol üst taraftaki F...
  5. nitroces

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Mert hayırlı olsun. Bende taktırdım ,memnunum.Mete ile malezyadan getirtimiştik.Ozman humo otoda yoktu olanlarda pahalı idi.Çok hesaplı taktırmışsın.

6. nitroces

L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme)

Ynt: L 200 göreve hazır (6 cm yüksetme) bende çok merak ettim,20 cm yüksekliği ,merdiven ile mi çıkıyorsunuz üstat. fotoları görebilirsek çok iyi bir deneyim olacak bizim için.:)

7. nitroces

Magellan Gps'ye Google Earth Haritası Yükleme

Ynt: Magellan Gps'ye Google Earth Haritası Yükleme bilgi için teşekkürler .konu çözülmüştür.
  8. nitroces

Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı

Ynt: Satılık Magellan Triton 1500 El tipi GPS cihazı üzerinde hangi haritalar var?
  9. nitroces

l200 astc mi super select mi

Ynt: l200 astc mi super select mi :) teşekkürler.

10. nitroces

l200 astc mi super select mi

Ynt: l200 astc mi super select mi orlov nick li arkadaş uzunca bir süredir devam eden ,kavram kargaşasını çok iyi açıklamış.ASTC nin görevi tek kelime ile budur.Mesele aracı ağırlıklı olarak asvaltta veya arazide mi kullanacağım ona karar vermek. Ayrıca mete ye de katılıyorum kaygan...

11. nitroces

Hi jack kirko yardım

Ynt: Hi jack kirko yardım emre bey teşekkürler .bende söylediğiniz firmadan tavsiye ettiğiniz ürünü almaya karar verdim.
  12. nitroces

Hi jack kirko yardım

Ynt: Hi jack kirko yardım verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu.birtane uzun olandan 60 inçlik t max almaya karar verdim. teşekkürler

13. nitroces

Hi jack kirko yardım

Ynt: Hi jack kirko yardım teşekkürler. tmax nasıl iyimi peki? marka olarak ne tavsiye edrsiniz?
  14. nitroces

Hi jack kirko yardım

hi jack kirko almak isityorum. L200 4*4 pick up aracım var. hangi marka almamı tavsiye edersiniz. 1-tmax 2-jackall 3-netlift 48 inç mi alayım 60 inç mi? 48 işimni görür mü? ilginiz için şimdiden teşekkürler.
  15. nitroces

1967 Jeep Gladiator Pickup

Ynt: 1967 Jeep Gladiator Pickup aracınız bittiğinde çok yakışıklı olacak,şimdiden hayırlı olsun.

16. nitroces

2008 Hilux Modifiyesi

Ynt: 2008 Hilux Modifiyesi kazasız belasız ,mutlu sağlıklı bir şekilde kullanın aracınızı.Çok hoş olmuş.Lastiklerin yakıt sarfiyatına etkisi ne oldu?Şehir içi -şehir dışı bir değerlendirme yapabilirmisiniz.
  17. nitroces

l 200 camlı kabin yaptıracağım.

Ynt: l 200 camlı kabin yaptıracağım. ben cankap oto dan almıstım kargo veya ambar ıle yolluyor montajı cok kolay. internet sitesi var bir göz at derim.
  18. nitroces

Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel

Ynt: Toyota, Cherokee, Mitsubishi, Nissan, Lada Şnorkel Adnan bey fiyatlarınız çok uygun.Ben 1 ay önce malezyadan getirttim,arada cok cüzzi bir fark var oda çok normal, 1 ay bekledim gelmesini.Risk var , gümrüğe takılacak mı takılmayacak mı!!! 1.5 sene önce Tmax vinç almıştım, önerileriniz...

19. nitroces

Cide sahilleri

Ynt: Cide sahilleri geçen sene sinop dan amasraya gitmek için sahil yolunu kullanmıştım.fotograflarınız ile tekrar hatırladım o güzellikleri.görmeyen arkadaşlara mutlaka görmelerini tavsiye ederim. amasra da bizim gibi sinop amasra sahil yolunu kullanan aile ile otelde sohbet ve tanışma imkanı...
  20. nitroces

Dacia Duster Off Road Testi (Sözde)

Ynt: Dacia Duster Off Road Testi (Sözde) Tercih meselesi olarak görüyorum bende.Duster a binmek isterse binsin ne çıkarki ,30 bin 4*4 e binmek insanda duygusal bir mutluluk yaşatıyor belki.Duster alan kişinin zaten ağır off road tutkusu ile aldığını düşünmüyorum.Herkes asvalt ve stabilize yol...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR