Arama sonuçlarınız

1. nitroces

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım tarık bey çok beğendim araç süper olmuş.lastik ölçüleriniz nedir?

2. nitroces

KENDİ PORTBAGAJIMI KENDİM YAPTIM...

Ynt: KENDİ PORTBAGAJIMI KENDİM YAPTIM... eline sağlık .
  3. nitroces

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi Telsiz lisansını ,Amatö Telsizcilik lisansı olarakA B C sınıflaı olaak Kıyı emniyeti genel müdülüğü veiyor.he yıl 2 sınav yapılıyor.sınav tarihleri için http://www.coastalsafety.gov.tr/ linkini takip etmelisiniz. ancak su va yeni yapılan düzenleme ile CB telsizcilik için...

4. nitroces

Sentetik vinç halatı yönlendiricisi

Sentetik vinç halatı yönlendiricisi arıyoruyorum.sanırım aliminyum bir parça.elinde olup değerlendirmek isteyen varsa görüşelim. Yalın Sümer.0532 4340850
  5. nitroces

2009 L200 yedek parça

Ynt: 2009 L200 yedek parça ilginize teşekkürler.parça bulundu.

6. nitroces

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? mete bence kaplama yerine orjınal yuksekltme kiti al,kaplama sorun olacak.benim arkadaslarım zevk için değilde reklam amaçlı araç kaplamaları yapmışlardı sorun oldu.izne tabi sanırım.ancak nasıl bir izin bilmiyorum sanırım tüv-trafik tescil onayı...

7. nitroces

L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu?

Ynt: L200 Off-Road için Hazırlamak Doğru mu? mete benimde snorkel geldi.yaklaşık 20 gün sürdü.dün elime geçti bugün monte için sanayi ye bıraktım aracı.işten sonra alacağım. yardımların için teşekkürler.
  8. nitroces

L200'e Aksesuar ?..

Ynt: L200'e Aksesuar ?.. ben aracımı 0 aldım 4-5 binde iken yaptım yükseltmeyi yani yaklaşık 2-3 senedir kullanıyorum.sabırım bu sitede ilk l 200 için ilk modifikasyonlarda bildiğim kadarı ile mete-tarık-mert ve ben vardık 2-3 sene önce .ozamandan buyana 60 bin oldu hiç problem yaşamadım.ilk...
  9. nitroces

L200'e Aksesuar ?..

Ynt: L200'e Aksesuar ?.. ben önlere 2.5 cm lik takoz koydum helezonların üzerine ,arkalara 4.5 cm lik.ortalama 8 cm yükseldi araç sıkıntı olmadı.ancak arka amartisörleri uzunları ile değiştirdim.eskileri vuruntu yapıyordu. araç güzel memnunum 3 senedir biniyorum,bir sıkıntı yok şu ana...

10. nitroces

L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır

Ynt: L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır camlı kabin olan l 200 aracımın kasasını resimdeki gibi düz bir şekilde kapatmak isityorum.kapağı bulmam konusunda yardımcı olabilirmisiniz. tesekkürler.

11. nitroces

President Black Pirate Fiber Anten5/8

Ynt: President Black Pirate Fiber Anten5/8 satılmıştır
  12. nitroces

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım valla markasını bilmiyorum.amortisorü söküp tek tek aradım,en sonunda sanırım tofaş kartal amortisörü onu taktım biraz daha uzun şimdi hiç vuruntu yok.yaklaşık 8 aydır kullanıyorumartikilasyonda kaldığım durumlarda oldu,ağır koşullarda kullandığımda bir problem...

13. nitroces

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım tesekkürler bende önlere 2.5 cm lik uyguladım ,arkalarada makas yerine makas altı takoz ve u demirlerini değiştirmem gerekti sonuçta.ancak arkalarda bir problem yaşadım amartisorler kısa gelmişti vuruntu yaptılar,daha uzunları ile değiştirdim. arka kasa kapağını...
  14. nitroces

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım tarık selam sen ön ve arkalarda kac cm lik get kullanmıstın?
  15. nitroces

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım herşey çok güzel ancak arka tampon üzerinde bence birazdaha araştırma yapmanı tavsiye ederim.

16. nitroces

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Bence konu ile ilgili..dikkatli okuyun mesajı İNTERNET VE TELEFON BAGLANTISI OLMADAN yazmış arkadaş. Ben bunu merak ettim.Biz sadece bellirli bir bölgeyi kısım kısım harita yapabiliyoruz.arkadaş izohips arazi yapısı ve...
  17. nitroces

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Bende çok beğendim .bende alayım bari epeydir düşünüyordum. Motorun içerisindeki filtre kutusu ne oluyor iptal mı ediyorlar?
  18. nitroces

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot mete hayırlı olsun.benimde 60 bin yaklasıyor.2-3 bin kaldı. snorkeli nereden kac tl ye aldın?takılması nasıl tecrubeleri taktırınca anlatırsan sevinirim.. görüşürüz.

19. nitroces

President Black Pirate Fiber Anten5/8

Ynt: President Black Pirate Fiber Anten5/8 0 532 434 0850 yalın sümer
  20. nitroces

sandiaogo 1200

Ynt: sandiaogo 1200 en basi t hesapla dalga boyunu hesaplamanız gerekiyor.cb frekanslarını hepsini kullanacagınızı dusunerek, 40 kanal olan frekansların ortadaki 20. kanal frekansına gore hesaplama yaparsak, 27.205 frekansını değer kabul ederim. lamda=ısık hızı(300000km/sn) / 27205 buradan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR