Arama sonuçlarınız

1. vision

XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım

Ynt: XJ Direksiyondaki Boşluk Sorunu Hakkında Yardım bende de aynı sorun var fakat artık böyle şeyleri çok fazla kafama takmıyorum çünkü araç zaten donanımlıysa böyle sorunlar kaçınılmaz. ben bu sorunu off road aracımı trafikte çok fazla kullanmamakla çözdüm :)

2. vision

Jeepler için Aksesuarlar (Logo - Sticker - Rüzgarlık)

Ynt: Jeepler için Aksesuarlar (Logo - Sticker - Rüzgarlık) selam, xj için cam rüzgarlığı lazım mevcutsa fiyat alabilir miyim?
  3. vision

Komple yada parça parça 98 XJ cherokee parçaları.

Ynt: Komple yada parça parça 98 XJ cherokee parçaları. banada aksları lazım hala satılmadıysa fiyat alabilir miyim ?

4. vision

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye başla hayırlı olsun çok güzel aracınız ve tebrik ediyorum sizi kısa sürede aracı bu hale getirmişsiniz. ben aracı alalı 7-8 ay oldu daha üzerindeki yapıştırmaları yeni çıkarttırabildim :) güya neler neler yaptırcaktım. tekrar hayırlı olsun
  5. vision

Kalkışta Defransel Kütürtü Sesi

Ynt: Kalkışta Defransel Kütürtü Sesi %100 sonuç istiyosan diff kutusunun değişmesi gerekir. Yaklaşık 800 TL bi fiyatı var mahruti hariç.

6. vision

1992 4000 CC YAKITI

Ynt: 1992 4000 CC YAKITI Benim ki ortalama 0.50 TL yakıyor km de. Fakat off road donanımlı veya donanımlı olmaması büyük etken diye düşünüyorum.

7. vision

Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010)

Ynt: Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010) Bende ordaydım nasıl görmedim sizi? hatta haftanın dört günü Belgrad'tayım. Dünde sevgililer ormanının yanındaki eski kum ocaklarına gittim. Kumda en az çamur kadar zevkliydi. Bu arada resimlerde araçlarda on numara.
  8. vision

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) bungalovlarla ilglili bilgiyi ne zaman öğrenebiliriz. çünkü ona göre ekipmanları hazırlıcaz :)
  9. vision

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) benim içinde ilk oluyo inşallah iki araçla katılmayı düşünyoruz

10. vision

XJ Port Bagaj (sepet) Şapka

Ynt: XJ Port Bagaj (sepet) Şapka teşekkürler

11. vision

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) merhaba ismim serkan istanbul ataköyde oturuyorum yaş 28, daha yeni xj sahibi oldum yaklaşık bi hafta önce. en kısa zamanda resimleri paylaşıcam.
  12. vision

XJ Port Bagaj (sepet) Şapka

merhaba ismim serkan kendimi tanıtacağım bölümü bulamadım ondan burdan tanıtıyorum kendimi. 99 xj aldım buna port bagaj ve şapka yaptırmak istiyorum. nerde yaptırabilirim tel ve adres verebilirseniz iyi olur. saygılar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR