Arama sonuçlarınız

1. yamans

DACİA ALMAK İSTİYORUM YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR

dacia logan dizel de uygun arabadır. altı yüksek, iç hacmi geniş ve dusterdan yakıt bakımından daha cimridir

2. yamans

Vitaram Ile Ilgili Sıkıntılarım

yeni nesil motorlarda su atma olayı daha az oluyor diye biliyorum. sanırım katalitik konvertörlerin de büyük etkisi var. dizel araçlarının da dediğin gibi farklı ısınmayla birlikte yanan yakıtla ilgili ortaya çıkan farklı gazların kimyasal tepkimeleri de etken olur gibi.
  3. yamans

Vitaram Ile Ilgili Sıkıntılarım

su damlaması; motor soğukken ilk çalıştırma sonrası egzoz manifold ve susturcu sistemin ısınmaya başlamasıyla birlikte dış ve susturucu ısı farklılığından yoğuşma olur. ve damlama yapar. egzoz sistemi normal sıcaklığına ulaşınca kesilir. gelelim mototr conta kontrolüne; motor soğukken araç...

4. yamans

Çifte Kurtuluş

kamp yapabileceğiniz ıssız yerleri her bölgede bulabilirsiniz. ama kamp yapacağınız bölgeyi ve tahmini süresini profesyonel olsanız dahi mutlaka mülki amirlere, yakınlarınıza, yöre insanına bildirmelisiniz.
  5. yamans

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

yücel bey siz ankara'da değil miydiniz? izmir'e dönüş mü yaptınız?

6. yamans

Defender Çalışmıyor...

sanırım gıy gıy dan :) kastınız marşa basınca motoru baygın çeviriyor. akünüzü kontrol ediniz,

7. yamans

Yedigöller Kamp Yolu

bolu- yedigöller yolu açıldı tüm binek araçlarla gidilebilinir
  8. yamans

Yedigöller Kamp Yolu

bolu yolu bittiyse orayı öneririm. ( arkadaş kapalı diyor) mengeni geçtikten 5 km sonra solda yol tabelaları size yön gösterecektir. takriben 65 km yolu 2 saat gibi zaman aralığında katedeceğinizi unutmayın
  9. yamans

Salda Gölü Kamp Yeri Hayal Kırıklığı...

diyecek söz yok ne yazık ki çoğu yerler böyle, ben kışın uğradım o zamanda orada hayat belirtisi yoktu. güvenlik tasası olmasa kışın kafa dinlenecek bir yer..

10. yamans

Tahoe Diferansiyelden Ses Geliyor

Ynt: Tahoe Diferansiyelden Ses Geliyor Eğer aracınızdan gelen uğultu sesi araç seyir halinde viteste iken gaza bastığınızda artıp bıraktığınızda azalıyorsa veya gaza bastığınızda azalıp bıraktığınızda çoğalıyorsa, vitesi boşa aldığınızda ses kesiliyosa veya değişiklik gösteriyorsa tekerlek...

11. yamans

54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı!

Ynt: 54 Willys-ermenek Aksaray Yolculuk- Canlı! sayın macrem. aracınız hayırlı olsun. 4 çeker çalışıyor mu?
  12. yamans

Sonsuza Kadar Doğa

Ynt: Sonsuza Kadar Doğa genç arkadaşım. bir amaç peşindesin. çok güzel. ama benim sana tavsiyem 2017 mi 2019 mu askerlik falan hiç beklemeyin, hemen uygulamaya başlayın. ileri tarihli bir hedef koymayın. uzun süreli olması da gerekmez. 3-5-10 günlük yakın çevrenizde rahatlıklıkla...

13. yamans

Bolu - Yedigöller Yolu Hakkında

Ynt: Bolu - Yedigöller Yolu Hakkında istanbul yönünden gelecek arkadaşlar için minibüs binek farketmez. düzce yığılca yol güzergahını izleyiniz. yığılca ve sonrası 35 km lik yolun neredeyse tamamı asfaltır. (takriben2 km si hariç) bolu yedigöller yolunu sakın denemeyin. yol çalışması var. iyi...
  14. yamans

1994 5k İle Aranızdayım

Ynt: 1994 5k İle Aranızdayım hayırlı olsun. hayallerin ve yolların bol olsun
  15. yamans

22-23 Mart Yedigöller Kampı

Ynt: 22-23 Mart Yedigöller Kampı arkadaşlar istanbul yönünden yedigöller'e gitmek isteyenler için en uygun yol düzce yığılca üzeridir. (bolu yedigöller yol çalışması vardır. ancak donanımlı arazili araçlara uygundur-- mengen üzeride istanbul yönünden gelenler için çok uzak düşer. yığılca yolu...

16. yamans

Volkan Konak Route66

Ynt: Volkan Konak Route66 bende hapsi açık. youtube. twitter. facebook. aşağıdaki DNS deneyin hepsi açılacaktır. güvenlidir. 195.46.39.39 195.46.39.40
  17. yamans

Volkan Konak Route66

volkan konak ile USA da ROUTE66 gezisi Video: https://www.youtube.com/watch?v=FsrtlaOAZh0
  18. yamans

2014 ABD Gezimiz İçin Yardım..!

Ynt: 2014 Abd Gezimiz İçin Yardım..! ilgi ile takip ettiğim, ali arif eriç beyin gezileri sizin için faydalı olabileceğini sanıyorum. dünya gezileri arasında kuzey amerika ile ilgli yerler var. belki size yol gösterici olabilir. her şey gönlünüzce olsun. http://www.istanbul2istanbul.com/

19. yamans

Cj 5 Direksiyondaki Boşluk

Ynt: Cj 5 Direksiyondaki Boşluk daha önceki topiklerden bilgi sahibi olabilirsiniz http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=96562.0
  20. yamans

2014 Türkiye Off Road Şampiyonası - 1.ayak

Ynt: 2014 Türkiye Off Road Şampiyonası - 1.ayak yarışma bölgesine ulaşımı gösteren bir şema harita v.b yok mu?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR