Arama sonuçlarınız

1. trainspotting

dacia duster ön cam lastiginden ve surucu hava yasgıtından gelen ses

Ynt: Dacia Duster Ön Cam Lastiginden Ve Surucu Hava Yasgıtından Gelen Ses Bu arada parçayı sökmek için tork anahtarına ihtiyacınız olacak bilginiz olsun.

2. trainspotting

dacia duster ön cam lastiginden ve surucu hava yasgıtından gelen ses

Ynt: Dacia Duster Ön Cam Lastiginden Ve Surucu Hava Yasgıtından Gelen Ses İyi günler arkadaşlar bende bu sesten yana sıkıntılı olan duster kullanıcılarından biriydim ses sıcak havalarda kesiliyor fakat soğuk havalarda tekrar meydana çıkıyordu. Ben o parçanın alt kısmına sıcak silikon sıkıp...
  3. trainspotting

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Nereye koyacağımı bilemedim bende buraya koydum. Sorento ile Duster ebatlarının kıyaslanması açısından pek yeterli olmasada eklenesi bir fotoğraf. Sorento eniştemin Duster benim :-)

4. trainspotting

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Yörük Köyü' ne yani köyüme uğramadan dönmeyin.
  5. trainspotting

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) ;D neredeyse eski arabam kadar yakıtı var (2006 corsa 1.3 cdti) Ayrıca arka koltukları yatırırsam corsayıda yanımda heryere götürebilirim. ;)

6. trainspotting

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) İyi günler arkadaşlar Duster' ım ile yaptığım uzun yol verilerini sizinle paylaşmak istedim. (4x2 85 bg dizel) İstanbul Safranbolu arası yaklaşık 1 saati 160 km hızda geriye kalan kısım 120 altına düşmeden gidilmiştir. Yakıt tüketimi yol...

7. trainspotting

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri 20.000 km 4x2 1.5 dci bakım ücreti+park sensörü (gövde rengi) 485 TL ve 6 taksit.
  8. trainspotting

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Yakıt tüketimini 6,1 e düşürmeyi başardım eski aracimdaki degerleri yakalayacağım neredeyse(2006 Corsa cdti) eski aracimi agresif kullanıyordum ancak bu arac resmen sakın kullanım icin biçilmiş kaftan etrafı seyrederek seyahat etmek mükemmel...
  9. trainspotting

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Arkadaslar iyi günler 4x2 laurette 85 bg basligi altında bir yakıt tüketimi bulamadığım icin buraya yazıyorum kusura bakmayın aracim 4x2 laurette 85 bg 2011 model ikinci el bir hafta önce aldım sehirici yol bilgisayarının ortalama yakıt...

10. trainspotting

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Forumunuza yeni üye oldum çünkü artık bende bir duster kullanıcısıyım aracımı ikinci el aldım (2011 Duster Laurette 4x2 85 bg dci beyaz) hepinize kazasız sürüşler.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR