Arama sonuçlarınız

1. E

Motorsikletten Ne Zaman Düşersiniz?

Ynt: Motorsikletten Ne Zaman Düşersiniz? evet sibel...kesinlikle haklısın.. türbülansa girmemek için daha erken şerit değiştirerek uzağında yer almak en doğrusu.. özellikle yüksek hızlarda..

2. E

Hangi Ekipman İyidir?

Ynt: Hangi Ekipman İyidir? Eldivende en iyisi bence Rossignoldür..Özellikle Gore Tex olması çok muhim..:) Board um Burton.. Bağlamalar ve ayakkabıda burton..Karla temas eden yerlerde BURTON derim ben.. Gözlük Uvex... Bere Rossignol.. Montum İguana..Pantolonumda Nike ACG... Hepsinden çok...
  3. E

Rodajın İncelikleri...

ilk 500 km de vites atma devrin 5000rpm'i geçmesin 500-1000 km arası 7000rpm'i geçme 1000-1500 km arası 9000rpm'i geçme ilk yağını 250 km den sonra yağını / yağ filtreni değiştir. Yağ filtrende metal parça varmı diye kontrol et. Kalın parçalar genelde şanzıman bölgesinden gelir. varsa...

4. E

Motorsikletten Ne Zaman Düşersiniz?

1 - Yan çatalı açık zannedip inerseniz, düşersiniz. 2 - Duruş anında bir çukura denk gelirseniz, düşersiniz. 3 - Durduğunuz yerde kayganlık varsa, düşersiniz. 4 - Sıcak asfalt, ıslak toprak veya gevşek zeminde, yan çatalın altına sert bir cisim koymazsanız, motosikleti düşürürsünüz. 5 - Kick...
  5. E

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? Sibel.. Seni görmek ne güzel..Valla kusuruma bakma uzun aralıklarla girebiliyorum..:( motoru yürülükten kaldırmayı planlıyorum 2-3 hafta içinde..Zira iç organlara daha ihtiyacım olacak :)

6. E

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? bende 2006 VFR 800 var.. dağa taşa gitmez ama asfaltta uçuyor..:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.