Arama sonuçlarınız

1. E

Satılık Canavar G4 Defender

Ynt: Satılık Canavar G4 Defender Hayırlı satışlar forumda en güzel en beğendiğim araçlardan biri inşallah değerini bilen birine nasip olur ...

2. E

SATILIK 1963 WİLLYS TUZLA UZUN ŞASE

Ynt: SATILIK 1963 WİLLYS TUZLA UZUN ŞASE Evet araç Karabük'dedir ben Ankara'da yaşıyorum sadece memlekete gittiğimde kullandığım araçtır üzerinde kendi orjinal motoru vardı çok benzin yakmasından dolayı bende tofaş motoru aldım lpg taktırdım aslında niyetim dizel motor alıp işlettirmek...
  3. E

Ynt: 1963 WİLLYS TUZLA UZUN ŞASE

4. E

1963 MODEL ARAÇTA TOFAŞ MOTORU VARDIR LPG LİDİR AMA MOTORU İŞLETMEDİM ESKİ MOTORU ÇOK YAKIYOR DİYE BU MOTORU ATTIM FATURASI OLMADIĞI İÇİN O ZAMAN İŞLETMEDİM ORJİNAL MOTORUDA DURUYOR ONUDA VERECEM ARACIN 4 SENEDİR MUAYENESİ YOKTUR ORJİNAL MOTORU TAKILIP MUAYENEDEN GEÇER ARAZİDE SORUNSUZDUR 4x4...
  5. E

6. E

7. E

1963 MODEL WİLLYS ARAÇTA TOFAŞ MOTORU VARDIR LPG LİDİR AMA MOTORU İŞLETMEDİM ESKİ MOTORU ÇOK YAKIYOR DİYE BU MOTORU ATTIM FATURASI OLMADIĞI İÇİN O ZAMAN İŞLETMEDİM ORJİNAL MOTORUDA DURUYOR ONUDA VERECEM ARACIN 4 SENEDİR MUAYENESİ YOKTUR ORJİNAL MOTORU TAKILIP MUAYENEDEN GEÇER ARAZİDE...
  8. E

yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne

Ynt: yeni bir defenderci daha katıldı defender kardeşligıne hayırlı olsun araç kaç model acaba?

9. E

DEFENDER ARIYORUM WİLLYS ARACIMLA TAKASDA OLABİLİR

MERHABA ARKADAŞLAR 1987 İLE 1990 MODEL ARASI LPG Lİ DEFENDER ARIYORUM 14.000 TL BÜTÇEM VAR ARACINA GÖRE DEĞİŞEBİLİR İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYRULUR... YADA 1963 MODEL WİLLYS ARACIMLA TAKASDA YAPABİLİRİZ ARAÇTA TOFAŞ MOTORU VARDIR LPG LİDİR AMA MOTORU İŞLETMEDİM ESKİ MOTORU ÇOK YAKIYOR DİYE BU...

10. E

Sahibinden 1987 (Orjinal İngiliz ) Land Rover Defender 110 2,5 Düz Dizel

Ynt: Sahibinden 1987 (Orjinal İngiliz ) Land Rover Defender 110 2,5 Düz Dizel TEŞEKKÜRLER
  11. E

Sahibinden 1987 (Orjinal İngiliz ) Land Rover Defender 110 2,5 Düz Dizel

Ynt: Sahibinden 1987 (Orjinal İngiliz ) Land Rover Defender 110 2,5 Düz Dizel son fiyat ne düşünüyosunuz

12. E

Ynt: DEFENDER ARIYORUM WİLLYS ARACIMLA TAKASDA OLABİLİR güncel
  13. E

MERHABA ARKADAŞLAR 1987 İLE 1990 MODEL ARASI LPG Lİ DEFENDER ARIYORUM 14.000 TL BÜTÇEM VAR ARACINA GÖRE DEĞİŞEBİLİR İLGİLENEN ARKADAŞLARA DUYRULUR... YADA 1963 MODEL WİLLYS ARACIMLA TAKASDA YAPABİLİRİZ ARAÇTA TOFAŞ MOTORU VARDIR LPG LİDİR AMA MOTORU İŞLETMEDİM ESKİ MOTORU ÇOK YAKIYOR...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR