Arama sonuçlarınız

1. paraglinesinan

Jeep Willys CJ2A Karadeniz Keşif Ormanları II

Ynt: Jeep Willys CJ2A Karadeniz Keşif Ormanları II güzel gezi.paylaşım için teşekkürler.biraz daha resim lütfen.

2. paraglinesinan

Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010)

Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010) bilgiler için teşekkürler. cj5 i 98 de topladım.ogün bu gündür dağ taş geziyoruz.cj5 ten çok memnunum. satsam herhalde gene cj serisi alırım. daha önce aynı teker aks kesmişti (yan sanayi takmıştık)yeni parça...
  3. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010) devam :D :D :D

4. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010) devam
  5. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010) şimdi biraz fotoğraflar

6. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Bayırbağ - Tekçam Yaylası - Aygır Gölü Gezimiz (18 - 20 Haziran 2010) aslında iki araçla off-road yapmayı düşünmüştük ama olmadı . benim araç cj5 yolda aks kesti ve orada bırakmak zorunda kaldık.

7. paraglinesinan

her yıl mayıs sonu haziran başı gibi düzenlediğimiz,artık geleneksel hale getirdiğimiz 11.tekçam yaylası ve aygır gölü gezimizi sizlerle paylaşmak istedim. 18/06 cuma :1 araç yola çıktı ve tekçam da kamp yerini belirledi ve çadırları kurdu. 19/06 cumartesi:2,grup kamp yerine geldi 20/06...
  8. paraglinesinan

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor çok güzel oluyor.bitmiş halini fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum.
  9. paraglinesinan

Mercan (Munzur) Dağları

Ynt: Mercan (Munzur) Dağları Murat bey verdiğiniz bilgiler ve paylaşım için teşekkürler. Bende Munzur'un öteki yüzü Erzincan'dayım. Fotoğraflarınızıda bekliyoruz.

10. paraglinesinan

15. Uluslararası Esence Yedigöller Dağcılık Festivali / Erzincan (16-18 Temmuz 2010)

Ynt: 15. Uluslararası Esence Yedigöller Dağcılık Festivali / Erzincan (16-18 Temmuz 2010) önceki yıllardan fotoğraflar.

11. paraglinesinan

15. Uluslararası Esence Yedigöller Dağcılık Festivali / Erzincan (16-18 Temmuz 2010)

türkiyenin en yüksek rakımlı festivaline tüm dağcıları ve doğa saeverleri bekliyoruz. festival açıklaması ektedir.
  12. paraglinesinan

Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur...

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... bugün tişörtümü aldım. gerçekten kaliteli bir tişört. bu haftaki aygır gölü gezimiz ve tüm etkinliklerde zevkle giycem. mehmet ali beye de ayrıca teşekkür ederim.

13. paraglinesinan

Elazığ Tekevler 10 Ocak 2010

Ynt: Elazığ Tekevler 10 Ocak 2010 çok güzel yerler.paylaşım için teşekkürler. şarjınızın bitmesine üzüldüm.inşallah sonraki gezilerinize tam şarjlı çıkarsınız. bende fotoğraf tutkunuyum benimde başıma böyle şeyler geliyordu.insan gezdiği yerler kadar onları daha sonra bakıp izlemeside ayrı haz...
  14. paraglinesinan

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... merhaba mehmet ali bey sedat beyde aynı şeyleri söyledi.tickerlarla birlikte gönderirseniz daha iyi olur. tel:0543 7110946 0446 2243770 teşekkürler
  15. paraglinesinan

Ynt: Gezenbilir Tişörtleri Satışa Sunulmuştur... sedat bey merhaba 2 dakika önce hasabınıza 20 tl yatırdım bende 1 tişört istiyorun.(beden:M ) tişörtle birlikte gezen bilir stikırlarıda yollarsanız sevinirim.teşekkürler. sinan deniz ordu cad.no:59/a deniz market / ERZİNCAN adresine...

16. paraglinesinan

Erzincan Munzur Dağları-Mercan Deresi,Jeep CJ5 ve Nissan Patrolla Keşif Gezimiz

Ynt: Erzincan Munzur Dağları-Mercan Deresi,Jeep CJ5 ve Nissan Patrolla Keşif Gezimiz askerliğinizi yaptığınız yere memlekim diyebilmeniz nekadar güzel bir şey. erzincanın sizin üzerinizde güzel bir etki bırakması erzincanlı olaraktan beni mutlu etti. teşekkürler.
  17. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Munzur Dağları-Mercan Deresi,Jeep CJ5 ve Nissan Patrolla Keşif Gezimiz kahvaltı ve matara çayı. :D :D :D ve erzincan ovasının görünümü.
  18. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Munzur Dağları-Mercan Deresi,Jeep CJ5 ve Nissan Patrolla Keşif Gezimiz bir hafta önce(16/05/2010) gittiğimiz başka bir keşif gezim . çağlayan mevkiinin arka kısmındaki vadi ve karutuş köyü üstü.

19. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Munzur Dağları-Mercan Deresi,Jeep CJ5 ve Nissan Patrolla Keşif Gezimiz aslında biz pazar sabahı hem balık tutalım hemde bir kahvaltı yapalım tabiki doğada vakit geçirmek için yola çıktık. balık tutmayı çok severim.arkadaşlarım ural ve zafer abide bu işte profosyeneldir. genelde...
  20. paraglinesinan

Ynt: Erzincan Munzur Dağları-Mercan Deresi,Jeep CJ5 ve Nissan Patrolla Keşif Gezimiz teşekkürler. rizenin dağları kadar olmasada erzincanın dağları ve yaylalarının ayrı bir güzelliği var. inşallah daha bnaşka gezilerimizide yayınlıycam. uzungöl ve aydere bir kaç kere gittim.gerçekten çok güzel...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.