Arama sonuçlarınız

1. paraglinesinan

EROFF(Erzincan Off-Road ve Doğa Sporları ) Aygır Gölü Kamplı Gezisi Görseller ( 16 - 17 Haziran 201

biz ural ın nissan patroluyla cumartesiden yola koyulduk.
  2. paraglinesinan

EROFF(Erzincan Off-Road ve Doğa Sporları ) Aygır Gölü Kamplı Gezisi Görseller ( 16 - 17 Haziran 201

EROFF(ERZİNCAN OFF ROAD VE DOĞA SPORLARI KLÜBÜ )olarak ilkini gerçekleştirdiğimiz gezimizde bayırbağ beldesi ile karakaya beldesi üzüerindeki tekçam yaylası ve aygır gölüne gittik.

3. paraglinesinan

Toyota – Land Rover Off Road Buluşması

Ynt: Toyota – Land Rover Off Road Buluşması Gerçekten çok güzel bir gezi olmuş. her off-road cının arayıpda bulamayacağı bir parkur. araçlar harika gözüküyor,o çamura ve parkura girmek gerçekten cesaret işi. paylaşım için teşekkürler.
  4. paraglinesinan

Land Cruiser 90 serisi için Alan monitörü (eğim, yükseklik, basınç, pusula)

Ynt: Land Cruiser 90 serisi için Alan monitörü (eğim, yükseklik, basınç, pusula) takip

5. paraglinesinan

FJ80 son sahibinde

Ynt: FJ80 son sahibinde bülent bey hayırlı olsun. kazasız binmek dileğiyle. jantlar 16''mi ,tekerlek ebatları hakkına bilgi verirseniz sevinirim. saygılar

6. paraglinesinan

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im mustafa bey hayırlı olsun.çok güzel bir araç. hiç bir donanım eklemeden araziye çıklacak gibi gözüküyor. bende yeni 80 sahibi olarak şu t-şhortlerden isterim,nerden temin edebiliriz tabiki parasıyla. :D birde...
  7. paraglinesinan

Land Cruiser GX-R

Ynt: Land Cruiser GX-R merhaba bende gx 80 4200 düz dizel var ama dubai versiyonu değil herhalde farkı nedir acaba bilgi verirseniz sevinirim.
  8. paraglinesinan

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü Kerim bey bilgi ve tavsiyeler için teşekkür ederim. dodik orjinal bulursam takarım,böyle pek hoşuma gitmedi. bence jantları birdaha düşünürseniz sevinirim. bendekilerde toyotanın orjinal metal jantları yada onları boyatıp kullanıcam.

9. paraglinesinan

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi Merhaba İsmail bey,benide ekleyin. Sinan DENİZ / ERZİNCAN Araç model: 1992 TOYOTA Land Cruiser GX80 4200 dizel

10. paraglinesinan

4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir?

Ynt: 4.2 diesel lc ile vx100 arasındaki fark nedir? merhaba, konuyu başından beri takip etmekteyim.land cruiser ailesine yeni kartılanlardanım. aracım 1992 model 4200 dizel manuel vites gx80, aracı resni kurumdan bir ay önce aldım.mersinde motor yaptırdım. yaklaşık 10 gün öncede mersinden aracı...
  11. paraglinesinan

30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?..

Ynt: 30x9,5x15 Lastik Ölçüsü Hesabı ?.. faydalı biklgiler için teşekkürler

12. paraglinesinan

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü Kerim bey lastikler ve jantlar çok yakışmış hayırlı olsun. konumuzun dışında olacak ama; bende yeni aldığım lc gx 80 4200 dizel in bazı eksikleri var. ön tampon,dodilker,lastik ve jant,(AKSESUAR KONUSUNDA :Dodik ve yan çıta bulabilirmiyiz) sizin...
  13. paraglinesinan

Gezenbilir Erzincan Grubu

Ynt: Gezenbilir Erzincan Grubu iş yerim erzincan merkezde ordu caddesinde DENİZ MARKET gelirseniz tanışırız. saygılar,
  14. paraglinesinan

Erzincan "Mecidiye - Çamlık"

Ynt: Erzincan "Mecidiye - Çamlık" bülent bey refahiyedemi ikamet ediyorsunuz,erzincana gelince görüşürüz inşallah. gökhanlarla birlikte inşallah bir gezi yaparız.

15. paraglinesinan

Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum..

Ynt: Hayalimdeki VX 80 ime kavuştum.. hüseyin bey aracınız hayırlı olsun. bende sizin gibi land cruiser ailesine yeni katılanlardanım. benim araç ;land cruiser gx 80 4200 dizel manuel vites. tabi arac da bayağı bi eksikler var.aksesuar konusunda,lastikler,jantlar. sizin konuyu ilgiyle takip...
  16. paraglinesinan

Ynt: Erzincan "Mecidiye - Çamlık" aracınız toyota lc kaç model. erzincanda bir bende var biliyorum toyota land cruiser .YANİ BENDE YENİ ALDIM. Sizin aracı da görsek iyi olacak. benim araç 1992 model 4200 dizel vx 80
  17. paraglinesinan

Ynt: Erzincan "Mecidiye - Çamlık" bülent bey merhaba esence yedigölleri sormuşsunuz. acizane biraz bilgi vermek istedim. erzincanın en yüksek zirvesi(3590 mt) esence yedigöller çayırlı sınırlarında erzincan mecidiye(urumsaray) istikamtinden dağ yolu ile 70-75 km, çayırlı ilçesi içinden gitmek...

18. paraglinesinan

Ynt: Erzincan "Mecidiye - Çamlık" gökhancım iyi gezmisiniz maşallah. bi beraber gitmek nasip olmadı. ama önümüz yaz daha çok gideriz.
  19. paraglinesinan

Vx80 ve 37" Bogger

Ynt: Vx80 ve 37" Bogger foto takip

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz