Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1998 As 250 4x4 Kamyonet
dodge aracını uzun yıllar kullandım250likden 950 ye kadar.dodgenin yabancısı diilim.sadece yabancı olduğum konu 4 çeker olması.sevdiğim bi araç olması itiyo beni aslında.vergisi ne kadar acaba...
Ynt: 1998 As 250 4x4 Kamyonet
hayırlı olsun çok temize benzio.nasıl memnunmusunuz.bende düşünüorumda artıları eksileri nelerdir.alırken neye dikkat etmek gerekir.paylaşırsan sevinirim....
arkadaşlar 91-99 model arası 4 çeker dodge 250 almak istiyorum.artıları ve eksileri hakkında yorum yaparsanız sevinirim.Birde satılık bilen varsa çok çok sevinirim.İyi forumlar herkeze...
Ynt: Yayla Gezisine Davet Duyurusu
ama ben yayla evinde kalmam.yaklaşık 4 km uzakta kendi evim var.yayla evinde yer bulamayanlarıda zevkle misafir ederim.
rica ederim yaşar bey.bir kaç kez bu konuyla ilgi girişimlerimiz oldu orayı turizme açmak konusunda ama malum ülkemizdeki bürokrasiyi biliyosunuz...
Bireysel olarak oda tutup kalınacak bir yer diil.Evi yıllardır turist ağırlamak için açmadılar.Bu yıl değiştirdilermi sistemi bilmiyorum en son bu yaz gittiğimde ormancılar bakıylardı.internetten belediyeni telefonunu bulup detaylı bilgi alabilrsiniz...