Arama sonuçlarınız

1. doğuşlu

SLR Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi?

Ynt: SLR Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi? Sıfıra yakın bir makina az ve temiz kullanılmış şu an ki piyasa fiyatı 1250$ civarında sahibi 1000$ a veriyor

2. doğuşlu

Defender (Video)

Ynt: Defender (Video) Bay asaleti takdimimdir :) http://www.dailymotion.com/video/k4ZDnzcEZO1KzFSf9I
  3. doğuşlu

Ynt: SLR Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi? Hazır olarak 2. el F90X ve F 5 var ilgilenirseniz özelden görüşelim derim

4. doğuşlu

Ynt: SLR Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi? Yazınızdan anladığım kadarı ile SLR bir makine arıyorsunuz. DSLR değil. Bu konuda Nikon'un Body leri oldukça sağlamdır marka kötülemek için söylemiyorum ama Canon plastik gövde tipi ile en ufak bir darbede büyük hasarlar alabilmektedir. Nikon ise Çelik...
  5. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim *Neden bozulan otobüsün yolculari bizim otobüsümüze aktarildiginda onlara mültecilermis gibi bakariz? * Neden her gördügümüz haritada hemen Türkiye'yi bulmaya çalisiriz? Millet olarak dünyada kaybolma kompleksimiz mi vardir? * Neden insanlar birbirlerine sarilinca...

6. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim çocuğun duası :)) Çocuk dua eder.. Allahım lütfen yarın anneannem ölsün! Bunu babası duyar ama seslenmez.. Ertesi ...gün anneannesi ölür.. Çocuk yarın da dedem ölsün diye dua eder babası yine duyar ve ertesi gün dedesi de ölür.. Çocuk bu sefer de babam ölsün diye dua...

7. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Din dersinde öğretmen yeni başladığı sınıfında öğrenciyi kaldırmış... - Adın ne senin evladım - Kevser öğretmenim - Ne güzel isim,Oku bakalım kevser suresini - Öğrenci sureyi ezbere okumuş - Aferin evladım, ağzına sağlık - Senin adın ne evladım - Fatih öğretmenim -...
  8. doğuşlu

Arkadaşımız Haşmet'in (drares) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Haşmet'in (drares) Doğum Günü Kutlu Olsun Nice mutlu yıllara karavanınız ve sevdiklerinizle ulaşmanızı dilerim.
  9. doğuşlu

Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı

Ynt: Sedat Açıl, National Geographic'in "90 Fotoğrafçı, 90 İstanbul" Ekinde Yer Aldı Tebrikler Sedat hocam:)

10. doğuşlu

Arkadaşımız Fatih'in (jargondeath) Teyzesi Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşımız Fatih'in (jargondeath) Teyzesi Vefat Etmiştir Başınız sağ olsun Fatih bey geride kalanlara sabırlar dilerim.

11. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir Azraili görüyor ve soruyor: 'Benim saatim geldimi?' Azrail cevap veriyor: 'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var'. Narkozdan...
  12. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim ALKIŞLAR YURDUM İNSANINA ;D Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla koşturup "112′nin numarasi neydiiiii?" diye bagıran sarışına. Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve "Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin...

13. doğuşlu

Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Tabiki haberleşmek,görüşmek ve tanışmak isterim DEFENDER sadece av fuarının önüne değil doğa ile ilgili her organizasyona yakışan bir araç. Şöyle Tüm defender ve Land sahiplerine hitap eden bir fuar düzenlense de tüm sitedeki araçlarımızı orada toplu...
  14. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim 85 yaşından da bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir. Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir ba...kındıktan sonra yaşlı adama sorar: Doktor- "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?" Adam- "Evet,eşim.” Doktor- "Ama bayan 25 yaşlarında..." Adam- "Tamam işte, eşim o...
  15. doğuşlu

Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz

Ynt: Mersin'de Bir Defender 110 Topluyoruz Geçen sene düzenlenen ilk fuarı bende ziyaret etmiştim.Ancak Fuardan satış yapmadıklarını gördüğüm için sadece firma kartlarını almakla yetinip fuar sonrası firmalar ile temasa geçmiştim. Zaten geçen sene ki katılım yetersizdi bu sene umarım daha...

16. doğuşlu

Meyve Çekirdekleri

Ynt: Meyve Çekirdekleri Haklısınız Çekirdekleri toprakla buluşturmadan bir gün öncesi bu işlem inanılmaz fayda sağlayacaktır.
  17. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Anneler bilir :))
  18. doğuşlu

Biraz da Gülelim

Ynt: Biraz da Gülelim Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar. Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmet’in annesini yemeğe davet ederler. Mehmet’in annesi akşam yemeği süresince Handan’ı uzun uzun süzer ve aslında Handan’ın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu, acaba aralarında ev...

19. doğuşlu

Meyve Çekirdekleri

Yeryüzünün aldığı yağmur oranı 10 yıllık aralıklarda artar. bu sene (2010) dünyanın periyodik olarak en çok yağmur alan yıllarından biri olacak, bu nedenle yediğiniz kayısı, şeftali, kiraz, vişne, karpuz, kavun, erik vb. meyvelerin çekirdeklerini lütfen çöpe atmayın, hele çöp poşetlerine...
  20. doğuşlu

Meyve Çekirdekleri

Yeryüzünün aldığı yağmur oranı 10 yıllık aralıklarda artar. bu sene (2010) dünyanın periyodik olarak en çok yağmur alan yıllarından biri olacak, bu nedenle yediğiniz kayısı, şeftali, kiraz, vişne, karpuz, kavun, erik vb. meyvelerin çekirdeklerini lütfen çöpe atmayın, hele çöp poşetlerine ASLA...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.