Arama sonuçlarınız

1. doğuşlu

Mogzilla Usulü "Tenekede Tavuk"

Tenekede Tavuk (Yiyenbilir'e Özel ) Herkese Merhabalar. Sizlere bu hafta sunu tesadüfen bulduğumuz bir lezzeti anlatmak istiyorum. Nasıl olabileceğini hararetli bir şekilde konuşurken hemen uygulamaya geçtiğimiz ve sonuçlarından da oldukça memnun kaldığımız bir lezzeti 'Tenekede Tavuk'...

2. doğuşlu

Kişisel Galeri (doğuşlu)

Ynt: Kişisel Galeri (doğuşlu) Teşekkür ederim. Bilmediğiniz tek nokta bir hevesle makina alıp sonrasında fotoğraf çekmeyi bırakan maymun iştahlı bir kişi olmayışımdır. İlk fotoğraf makinamı Savaş Ay dan 1993 yılında aldım (Nikon F3) İkinci makinamı 1997 yılında Coşkun Aral dan aldım ( Nikon...
  3. doğuşlu

Kişisel Galeri (doğuşlu)

Ynt: Kişisel Galeri (doğuşlu) ??????????????? Anlık hevesten kasıt nedir pek anlayamadım. Daha açıklayıcı olursanız sevinirim.

4. doğuşlu

Land Rover Defender 110

Ynt: Land Rover Defender 110 Jeep derken? ;)
  5. doğuşlu

Ateşli Silah Taşımada Uyulacak Kurallar

Ynt: Hafif Ateşli Silah Taşımada Uyulacak Kurallar TAŞIMA RUHSATLARI Taşıma ruhsatları nereden verilmiş olursa olsun,kanunun saydığı yerler haricinde(aşağıda belirtilen)her yerde ve her zaman geçerlidir. Birden fazla ruhsatlı silaha sahip olanlardan durumları silah taşımaya uygun bulunanlara...

6. doğuşlu

Yurt Dışından Araç Getirmek

Ynt: Yurt Dışından Araç Getirmek Aracın Amerika satış fiyatı 28.000$ diye biliyorum.Ancak motor hacmi göz önüne alındığında lüks sınıfına girdiği ve x 3 olarak burada vergi alındığı için kabaca 90.000$'a mal olur diye düşünüyorum. Bende araç ithali konusunda sağlam araştırma yaptığım için...

7. doğuşlu

Dünyanın En Güçlü Feneri

Ynt: Dünyanın En Güçlü Feneri Herşeyde büyüklük arayan Amerikalılar için gerekli olmalı :D Adamlar yapmışlar ama pilli ocak ve aydınlatmayı bir arada sunup şaheser diye sürmüşler piyasaya ;)
  8. doğuşlu

Akü Şarj Cihazı

Vehicle Battery Booster Black&Decker firması bu sıkıntıyı giderecek, eşi-dostu yardıma çağırmayı ortadan kaldıracak bir cihaz geliştirmiş. Ara kablo gerektirmeyen, kaput açtırmayan, akü kutuplarına elletmeyen, kalınca bir kitap boyutlarındaki cihaz, çakmak gözüne takılarak çalışıyor ve 10 dk...
  9. doğuşlu

Dünyanın En Güçlü Feneri

The Torch adlı bu el feneri 4100 lümenlik lambası ile dünyanın en güçlü en feneri kabul ediliyor. Hatta Guinness Rekorlar kitabına girmesi için görüşmeler sürüyormuş. Peki dünyanın en güçlü el feneri olmak ne demek? Çıkan ışık şiddetine bağlı olarak çıkan ısı ile sigara, kağıt yakabiliyor...

10. doğuşlu

2012'de İnternet Çökecek!

Ynt: 2012'de İnternet Çökecek!

11. doğuşlu

Biber Neden Acıdır?

Ynt: Biber Neden Acıdır? Rica ederim ne demek. Asıl ben yanlış anlaşılmaya mahal verdiysem özür dilerim. Biz bu topraklarda kardeşçe yaşarken araya girmeye çalışanlara tavrımız.
  12. doğuşlu

Biber Neden Acıdır?

Ynt: Biber Neden Acıdır? Hocam kimsenin memleketini falan yadırgadığımız yok burada. Yukarıda Fransızlarla ilgili bir fıkra vardı ona istinaden yazılmıştır bu Türklük kavramı.

13. doğuşlu

Biber Neden Acıdır?

Ynt: Biber Neden Acıdır? Utanmasalar Türklüğü de elimizden alıp biz Türk'üz< diyecekler ama allahtan oraya uzanamıyo elleri :D
  14. doğuşlu

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme Cumalıkızık köyünün bu hale gelmesindeki en büyük etkenlerden biri de Dizi sektörüdür. O kadar çok pompalandı kı bu güzel ve şirin köy,Orada yaşayanlarda üzülerek söylemeliyim ki ne oldum delisi oldular. Sektörün içinde yer almış biri olarak gönül rahatlığı ile...
  15. doğuşlu

Biber Neden Acıdır?

Ynt: Biber Neden Acıdır? Acı biberime ve isotuma dokunan düşmanın eli kolu kırılsın ;)

16. doğuşlu

Gerçek Bal Nasıl Anlaşılır?

Ynt: Gerçek Bal Nasıl Anlaşılır? Bu ülke de Adli Tıp Kurumunun raporlarına güven kalmamış iken analiz edilmiş balın gerçekliğine nasıl inanayım? Tanıdık bildik balcı benim için en iyi rapor veren kurumdur ;)
  17. doğuşlu

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... paylaşım
  18. doğuşlu

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... balık

19. doğuşlu

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... yama
  20. doğuşlu

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... memur