Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kişisel Galeri (doğuşlu)
karelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin derim ben.
iyi yada kötü olumlu yada olumsuz alacağınız her eleştiri sizi daha iyiye daha güzele bir adım daha yaklaştıracak olan kamçılar olacaktır.
unutmayın kimse sizi yermek adına bakmıyor o karelere fikir beyanlarını iyiye...
Ynt: Kamp Yemekleri
Abi ağızdan bal yürekten sevgi eksik olmadıkça kurulacak olan o sofraların da tadına doyum olmaz.
Gün gelir yazdıklarımızı hayata geçiririz yeter ki önce sağlık yerinde olsun yeter ki gönüller bir olsun.
Ynt: Suuçtu Şelalesi ve MustafaKemalPaşa (8-9 Mart 2008)
Erdin bey.
Görev icabı Bursaya çok sık geliyorum ancak kendime ayıracak vaktim çok kısıtlı olduğu için hiç bir faaliyete katılamıyorum.
Fırsatını yarattığım ilk anda size mesaj yazar ve bilinen yada bilinmeyen yerler adına...
Ynt: İzmit Kartepe Kayak Merkezi
Seval Hn.
Otelde konakladım yeri ve mekanı çok iyi biliyorum ben sadece faliyetin devam edip etmediğini bilmiyordum.
Ben gittiğimde bırakın canlı müziği otelde benden başka canlının varlığına bile rastlamakta zorlanmıştım :)
Madem işletmeye devam ediyorlar...