Arama sonuçlarınız

1. S

Güvenç Köyü Kamplı Off-Road Gezisi (10-11 Nisan 2010)

10-11 Nisan tarihlerinde "Sosyal Sorumluluk Projeleri" kapsamında yaptığımız kamplı geziyi, "Off-Road" ve "Proje" olarak iki bölüme ayıralım istedik... Bu bölümde off-road ile ilgili anılarımızı paylaşacağız...

2. S

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Önemli diyel, onun okulu paralı ;D ;D ;D ;D
  3. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Onur sonra kopiraytını istemesin Yunus :D :D :D Sen de imzayı kullandın ama aklını kullanamadın ;D Adam imzaya her yıl +1 yapıyor, sen her gün yapıcan hamsikafa ;D ;D ;D Çağrıma cevap vermedin diye daktım sana 8)

4. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Tamam söylerim, akşam konuşucaz :)
  5. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Biz Yunuscumla sabah erken çıkıyoruz ;D

6. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yav git bak LR fotoğrafları başlığında silahlı bi avrat fotosu var ;D Buraya da eklemişti Altuğ, emsal gösterip işi çoğaltmasınlar diye sildim ;)

7. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Doymuyor derken Land, daha büyük Land, daha daha büyük Land vs... demek istedin değil mi ;D ;D ;D
  8. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Üzülme şekerim, bu bağyanlardan çaydanlığın tavanına dizerim sırf göynün olsun diye ;D ;D Ama senin çaydanlık bu kadar almaz söliyim :) Ulen Onur sana inat Elizabeth'i böle bişey yapıcam, bakalım o zaman nereye kaçıcaksın 8)
  9. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufukcum hani sen 130 larla ilgileniyordun ya, sebebini şimdi anladım ;D ;D ;D

10. S

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Bu bölümdeki sohbet içerikli mesajlar Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) başiığına taşınmıştır...

11. S

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I 3,9 V8i ES) Istanbul 03 Engin Dağhan (edaghan) (1998 Discovery I 2.4 TDdI Puma)...
  12. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Günaydın :) Laz patron izin verdi bana, Yunus da izin almış yani geliyoruz ;D Ama kanlı cuma zor geçecek gibi görünüyor :-\

13. S

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİSTİK Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor (10-11 Nisan 2010) ANKARA Hemen fireyi ben telafi edeyim Mert :) --Ankara Katılımcıları-- Aracında misafir edebileceği kişi sayısı 01- Zerrin Yiğiter 02- Yavuz Çelikel...
  14. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yok yahu diabet yüzünden artık sadece dostlarla görüşünce ölçüm kadar içiyorum ;) ;D ;D ;D ;D ;D
  15. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bir de dalga geçiyorsun ha >:( Gelirsem cumartesi yolarım bak :P Ay ne biliyim şekerim, karıştırdım yaşlılık işte, 100 müydü 110 muydu neydi ::)

16. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu akşam size çok takıldım, kızmadınız ama di mi :) Ama siz de sayfa 110 u okumadan gelmişsiniz :-\
  17. S

Satılık Beyaz Puma !

Ynt: Satılık Beyaz Puma ! +1 ;D Gerçekten üzüldüm satmana ama yine de her iki yeni durum için de hayırlı olsun diyeyim ;) Selamlar
  18. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D Acemi kelebek ;D ;D ;D

19. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar O zaman sizi mor çatı da kurtarmaz ;D ;D ;D Yolarlar valla kanatlarınızı 8)
  20. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu kelebek pek uyanık çıktı Hocam, hemen terası kapattı ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR