Arama sonuçlarınız

1. S

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar di mi ;D ;D Bugün gidip gelip dinliyorum :) Buraya tekrar koyayım da arkadaşlar geriye (taa sayfa 110 a) gidip aramasınlar ;D ;D ;D http://video.eksenim.mynet.com/loveinbodrum/sandy-posey-ALL-HUNG-UP-IN-YOUR-GREEN-EYES/101743/

2. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Aha dedem de gelmiş ;D ;D ;D ;D
  3. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Abisi kılıklı ;D ;D ;D

4. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bu saatte de dombıra olmaz ki Kerimcim :D Hadi bakalım kadro toparlanıyor ;D
  5. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ne olsun Hakancım nazara geldi başlık ;D Ama 7/24 ün ruhu var, ona birşey olmaz, 7/24 forever :) Hayranlarım(!?) bekledikleri fırsatı bu gece de yakalayamayacaklar, beni izlemeye devam etsinler ;) Bu şarkı taa çocukluk yıllarımdan, harbi 7/24 cüler için...

6. S

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Sizleri de üstteki listeye ekledim, şimdi 190. arkadaşımızı arıyoruz :) Selamlar

7. S

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ooo Cihanım hoşgeldin :)
  8. S

Napolyon ve Akka Kalesi

Ynt: Napolyon ve Akka Kalesi Arkadaşlar kendimize ait olmayan, alıntı yaptığımız mesajlarda kaynak belirtelim lütfen...
  9. S

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ???

10. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar "Herşeyi benden beklemeyin, artık geri kalanını da siz hayal edin" ;D ;D ;D Bayılıyorum Ufukcumun bu tasarruflu ifade biçimine :-* Geçmiş olsun şekerim :)

11. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufuğum liderim gelsin bakalım ne yapmış ;D
  12. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kürşadcım o işlemi biz yapmıyoruz... Gerçi bu saatlerde arkadaşının aktivasyon maili gelmiştir ama ben yine de sorunu cevapsız bırakmak istemedim :)

13. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Biliyorum aynı olduğunu ama belki benim bilgisayardaki gibi açamayan olur diye ikisini de ekledim... Aşağıdaki linkten aldım, pek çok aracın off-road test videoları var :) http://www.osons4x4mag.info/index.php?entry=78&section=55&lang=0&numero=6&prnmod=0&mc=0
  14. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar 2. video benim bilgisayarda bir codec bileşeni yüzünden çalışmadı ama 1. video tam yüklendikten sonra mükemmel ;) Elizabeth'in teyze kızı ;D ;D ;D Kürşad bu videolar sana :) ftp://ns60440.ovh.net/magazine/54/land.mpg ftp://ns60440.ovh.net/magazine/54/land.wmv
  15. S

Şavşat Karagöl Gezimiz

Ynt: Şavşat Karagöl Gezimiz Endurocu53 arkadaşım okuduğum en güzel bir gezi yazılarından biriydi :) Tebrik ve teşekkür ederim. Selamlar...

16. S

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Araçlara göre... Bir tane daha al, bir kez daha yazarım ;D ;D
  17. S

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Biz de memnuniyetle ekledik sizi listeye, hayırlı olsun :) Darısı Volkan'ın başına ;D ;D ;D İSTANBUL 01 Yücel Işık (yücel) (1986 Range Rover Classic ) İstanbul 02 Naci Doğancı (ndoganci) (1996 Discovery I...
  18. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Nejat kargo bugün yola çıktı, yarın elinde olur...

19. S

Defender (Video)

Ynt: Defender (Video) Elizabeth Belgrad'da :) (biraz Arthur'u kıskandıkda ;D ;D ;D ) Sesi açın lütfen ama müzik için değil, sanırım aracını yakmaktan bahseden diğer marka araç kullanıcılarını dinlemek için ;D ;D ;D
  20. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ufukcuğuma ben bile kıyamam ;D ;D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz