Arama sonuçlarınız

1. S

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar :D :D :D canım ne ara yazdın sen bunu, daha yeni gördüm ;D ;D

2. S

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Mustafa Abi aracınız çok güzelmiş, hayırlı olsun :) Canan Hanım güle güle kullansın ;D ;D ;D
  3. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kıvırmaaa ;D ;D ;D ;D ;D E tabi, eski caponculuktan kalma alışkanlıklar hemen kaybolmuyor ;) Ben mesela... Dicimon dan sonra "ne zaman tamircilere 3.000,00 TL civarı tamir parası ödiycem acaba" beklentisinden kurtulamadım hala ;D ;D ;D

4. S

Bugün Dünya Günü

Ynt: Bugün Dünya Günü Bu gün Dünya Günü... Bu yıl "Dünya işleri" yüzünden konuya ilgi göstermekte biraz geç kaldım :) Geçen yıl bu başlığı açışımın üzerinden bir yıl daha geçti ve konu ile ilgili ilk mesajımda yazdıklarımdan başka da yazılabilecek çok fazla şey yok... Gezegenimiz yine...
  5. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz sen yaptırırsan Elizabeth'e de yaptıralım mı ::) Bu konudan ben de tırsıyorum :-\

6. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yi geceleeer :)

7. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sen rahat uyuyacan da şimdi Cihana malum olmuştur, yatağında sıkıntıyla dört dönüyordur ;D ;D ;D Sabah Cihan yengeye şöle der: "off dün gece feci kabuslar gördüm, böle devasa bir araç üstüme basmaya çalışıyordu. Yatmadan önce bişey yemiycem bi daha, ağırlık...
  8. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Doğru söylüyor, ben şahidim ;D ;D ;D
  9. S

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? Ali Bey merhaba, Sizi üstteki listeye ekledim, Gezenbilir'e hoşgeldiniz :)

10. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ben gelirim, o benzinler sana feda olsun Cihancım ;D ;D ;D

11. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz biz Elizabeth ile 180x3 benzin aldık, gidiş-dönüş ve alandaki debelenmeler dahil. Ortalama hız 100km/h... Çeyrek depo da artmıştı :) Yunuscum çok yakıyor diye hayıflandı ama bu anlatılanları duyunca benzinliden vazgeçmemek lazım gibi geldi :-\
  12. S

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Bu bölümdeki sohbet içerikli mesajlar "Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)" başiığına taşınmıştır... Bu bölümde mümkün olduğu kadar sohbet etmemeye dikkat edelim lütfen. Anlayışınız için teşekkür ederim :)

13. S

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Muhabbet içerikli mesajlarınız "Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)" başlığına taşınmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederim :)
  14. S

Discovery II V8 Artık Beraberiz

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz İbrahim Bey hayırlı olsun, sizi de listeye ekledim :) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22758.0 not: soyadınız eksik oldu ama belirtirseniz düzeltirim...
  15. S

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Son listede biraz düzeltme yaptım ;) - Mustafa Abi'ye ait disconun sırasına Onur'u ekledim - İbrahim Bey'i ekledim (ilkakdeniz) Ha gayret, 200 e az kaldı :)

16. S

Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010) Arkadaşlar henüz bu bilgi net değil ama endişelenmeyin, alternetif konaklama planımız mevcuttur ;)
  17. S

Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir 2. Mitsubishi Marka Buluşması (1-2 Mayıs 2010) Ben de Serhat Bey nerede kaldı diyordum :) Görüşmek dileğiyle...
  18. S

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ülkenin gündemi :( Bu at mevzusunu kapatın artık yahu, hiç komik değil bence...

19. S

Size İnandırıcı Geldi mi?

Ynt: Size İnandırıcı Geldi mi? Ben de uyarımı dikkate aldığınız için teşekkür ederim. Hem bakın bana cevap verirken bir mesaj daha göndermiş oldunuz :)
  20. S

Size İnandırıcı Geldi mi?

Ynt: Size İnandırıcı Geldi mi? Bunu yapmak yerine diğer konu başlıklarında dolaşıp, ilginizi çekebilecek başka konulara mesaj gönderseniz daha mantıklı olmaz mı? Sizce bu yaptığınız hoş olur mu?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.