Arama sonuçlarınız

1. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! (http://www.peta.org/ bu siteye ara sıra bakın ) sakin düşünüp doğru karar vermek gerekir, onlar ve biz kavramı beni hep üzer, bence onlar ve biz yokuz sadece olaylara faklı açılardan bakıyor olabiliriz. benim dünyamda kasıt yoksa suç masumdum yanı kızgınlığı değil...

2. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! hey siz... bunca yıldır ateş kenarında yürüyen çocuğunu seyreden ana gibi seyrettiğim bu toprağın anaları. bunca yıldır zihninizi bulandırmak için bizleri bombardımana tutan cehaletin ve sorumsuzluğun ürünü sabah şekerlerine kanmamış, günün sahte sultanlarına aldanmamış...
  3. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Bu gözyaşları insanların onlara yaptığı zülmü durdurabilecek mi? Sanmıyorum, durdurabilsin diyenleriniz vardır mutlaka;insanın insana zülmünü durduramayan göz yaşları bu hayvanın gözyaşlarıylamı duracak diyenleriniz... Ama istemezmisiniz bu yaşların bir umut olasını...

4. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! datvi kime koştuğunu biliyor bilmediğini sananlar hayatı bilmiyor ve bu günkü hayatın ahengindeki sekteleri bilmedikleri şeyler hakkında ahkam kesenlere borçluyuz... datvi fitratının tüm meziyetlerine sahipti ve gerçekten zeki bir canlıydı... ona reva görülenleri reva...
  5. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Gönül dostlarım, Bu gün ihtiyaçlarımı görmek ve anakaradaki bir toplantıya katılmak için kente indim yığılan mesajları temizlemem birkaç saatimi aldı… Çoğu içten yazılar gönderenlerin çoğunu kişisel olarak hiç tanımıyorum ama yazılanlardan gerçekten çok etkileniyorum. Bazen...

6. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! değerli gönül dostlarım, on dört gün şehirlere tahammül ettikten sonra gerçekten yüreğinde her canlıya bir oda ayıracak insanlar için sevindirici sonuçlarla inime dönüyorum. yoğunluğumun inimde daha da fazla olacağından eminim. buna rağmen hepinize kapımın sonuna kadar açık...

7. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Nadir kardeş üşenme üşüme bunlarıda çevir lütfen burda yoğunsan koruma sahasına gel yanan şöminenin önünde yap işini...
  8. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! ----- Original Message ----- From: Carsten Hertwig To: 'cemal gülas' Cc: 'Eva Hansen' Sent: Wednesday, February 06, 2008 8:02 AM Subject: AW: possible cooperation Dear Mr Gülas I must say honestly I am more than negative surprised that you published our email...
  9. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! sevgili yaşar temiz yüzün ve doğu sözün var. ama söylediklerimi kişisel alacak sebebin yok ve olmasınada sebep yok, çerçeve içine aldığın söze katılmadığını da düşünmüyorum ayrıca o bir tespittir kişilere yönelmiş küfür değil... lütfen empati yap ve söylediklerimin anlamını...

10. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! bala bala bala :-((( söz konusu dört memeli hayvan bir ömnivor, yanı sindirim sistemi insana yakın... bu günki tıp en büyük gelişmelerini nazı soykırımına borçludur diye soykırımı doğrumudur diyelim yanı... daha derin düşünün lütfen dostlar daha derin... eğer onları doğaya...

11. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Dear Cemal Gülas Thank you very much for your answers. Vier Pfoten knows the shelter in Karacabey and I can understand that you want to build up an alternative shelter with better condition especially with more places for the bears. Nevertheless I don’t want to criticize the...
  12. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! yanlışlardan doğru sonuç çıkmaz bir hayvanat bahçesinde doğan kutup ayısının doğal ortanından çıkıp piskopat oldu sözünü kim söylüyor... o hayvanları doğal ortamından koparıp hapishanelere kapatan suçlular. uzun zamandır düşünüyorum neden bu ayıları koruyor bu insanlar...

13. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! ayrıntılara pek bakmam nadır kardeş emeğine teşekkür ederim ama mızıkmak yok unutmakı yemeğı bir kişi pışırır bin kişi yer ne yapalım şıkayet ettiklerimiz olmasa zaten hayat da böyle olmazdı... sabır ve sevgiyle kal...
  14. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Bahsi geçen rapor bu mudur? ey insanlar, bir vahşi ayı 3 yaşına kadar kendisini diğer ayıların yanında mutlu yada güvende hissetmez. çünkü 3 yaşına kadar kendisini yanında güvende hissettiği annesiyle birlikte yaşar. ayıları sadece dansçı ayılarla tanıyan nilüfer hanımda...
  15. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! değerli gönül dostlarım, olanları benden daha iyi takip edebildiğinizi biliyorsunuz. bende koşturmacalarımı biraz olsun rahatlattım. hakkımızda iyi yada kötü bir çok söze açıktı sinemiz, kötü diyenlerin ekmeklerini ellerinden almadık iyi diyenlere arpa çuvalı göndermedik,kötü...

16. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! I think our responsibility towards earth will go on as we breathe, Eva. I want to thank you for what you did. You are the source of our insistence in this project. I think just a thank is not enough for someone like you who has an interest on the things that are not her...
  17. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! gönül dostlarım, sessizliğimi rehavetime değil meşkuliyetime verin 01.01.2008 de herkes için çok mutlu bir haberle geri döndüm. bilmeyenler için söylüyorum ben anadolu leoparı ile de ilgileniyorum dört yıl sonunda leoparı görüntülemiştik bu sefer dostumuzu daha yakın gözleme...
  18. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! Dear Eva, I think we don’t need 2 or 3 years for transportation of the bears to Rize wildlife park. Until the end of May we can finalize the first step of the organization to Rize Wildlife park. It looks possible to transport the baby bears Rize Wildlife park in the end of...

19. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! cıddiyeti olomayan insanları ciddiye almak saygı duyup özlediğimizi yapma arzumuza saygısızlıktır can dostlar bana sorarsanız ne idüğü ve niteliği ispatlanmamış asalakları dikkate alıp tepkinizi gereksiz kullanmayın derim, biraz sabır çokça sebat ve sonuç gönül dostlarım .
  20. Cemal

Özgür Datvi !

Ynt: Özgür Datvi ! hüseyin kaçkarları yoğun bir yer olarak görmene şaşırdım, vahşı hayvan araştırmaların da kaçkarların yaz aylarındaki yoğunluğu yönündeki bilgin gibiyse tavsiyelerini bundan sonra teyit ederek dikkate alalım... cemal

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR