Arama sonuçlarınız

1. talkie77

Yeni İsuzu D Max Çıkıyor...

Ynt: Yeni İsuzu D Max Çıkıyor... Ne zaman gelir ki?2.0 motoru gelecek diye duymuştum.

2. talkie77

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de İşte benim sıkıntım da burada.Esnaf sayılırım.Elimdeki aracımı satmıştım ve iştahla korandoları bekliyordum...
  3. talkie77

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Ben de Ranger düşündüm bir ara ama arka süspansiyon sebebiyle hala ssangyong taraftarıyım.Eski kasa-yeni kasa arasında gelip gidiyorum.Rangerlar temmuz ayında gelecekmiş.Ama 4x4 versiyon gelir gelmez belli değil.

4. talkie77

Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up

Ynt: Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up Teşekkür ederim.
  5. talkie77

ACTİON SPORTS OTOMATİK GAZ PROBLEMİ

Ynt: ACTİON SPORTS OTOMATİK GAZ PROBLEMİ Bu araçların kronik sorunu mu bu sanzıman problemi?

6. talkie77

SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI

Ynt: SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI Teşekkürler :)

7. talkie77

Yeni KORANDO SPORTS!

Ynt: Yeni KORANDO SPORTS! 4 çekerleri hayal oldu sanırım...
  8. talkie77

ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI????

Ynt: ACTYON SPORTS İLE NE YAPILMALI NE YAPILMAMALI???? Orçun Bey ne almayı düşünüyordunuz?Korando-actyon?
  9. talkie77

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Burada yazılanları okudukça araçtan soğudum resmen.En iyisi ikinci el 4x4 Actyon sports bakmak.

10. talkie77

Ynt: SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI Araçta değişen boyanan parça var mı acaba? Aracın herhangi bir sıkıntısı var mı? Yaptığınız eklemeler yakıtta ne kadar bir artışa sebep oldu. Planlarımda faklı bir arac var ama ibre sizin aracınıza da dönebilir.

11. talkie77

Ynt: SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI İlgiyle takipteyim.
  12. talkie77

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Maalesef sadece tek hava yastığı var.

13. talkie77

Aranıyor - Faturalı 4X4 Pick- up

Vitaramı sattım.Çok yaşlı olmamak kaydıyla 4X4 pick-up arıyorum.Ancak %18 KDV'li fatura kesilmesi gerekiyor.Şirket/işyeri üzerinden bu şekilde faturalı çıkış yapabilecekler varsa görüşelim lütfen.Ayırdığım bütçe maksimum 35.000 liradır.
  14. talkie77

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Teşekkürler.Maalesef korando ile yapamadım.Actyon ile yaptım.
  15. talkie77

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Kafama takılan bir konu var.Actyon sportsların öz ızgaraları iki çeşit.Bunlar yıla göre mi değişiyor acaba?

16. talkie77

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Sayın Peace Aracınız hakkında detaylı bilgi alabilir miyim acaba?Model K.M fiyat foto v.b.
  17. talkie77

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Araç benim hoşuma gitti.Hatta oraya actyon sportsu olan birisi geldi eskisini verip yenisini almaya gelmiş.Aracın malzeme kalitesi fena değil,konsolun olduğu bölge yumusak malzemeden yapılmış şu an kullanmış olduğum 2011 focus ile aynı...
  18. talkie77

Ynt: SATILIK 4X4 ACTYON SPORTS-OFFROAD DONANIMLI Hayırlı satışlar,takip

19. talkie77

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Bayide aracı gördüm.O kadar da kötü görünmüyor,ben begendim.Arka kabin için 2.000 çelik jantlar için de 2.000 lira ekstra para istediler.Kabin neyse ama jantlar pahalı geldi.Ellerinde ikinci el 4X4 actyon sportslar vardı.Fatura...
  20. talkie77

Yeni İsuzu D Max Çıkıyor...

Ynt: Yeni İsuzu D Max Çıkıyor... Bahsettiğiniz arac ssangyong actyon-korando sports oluyor :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.