Arama sonuçlarınız

1. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Öyle şip-şak sökülüp takılabilen parçalar değiller AMA yine de siz bilirsiniz. Hatay'da zor AMA Adana veya Gaziantep'de oto-aksesuarcılara bir sormak lazım. Bir de "Jeep and Car" ile irtibata geçmenizde fayda var. Fiyatları pahalımıdır, normal midir bilmem (ucuz...

2. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Doğa gezileri yapacaksanız, araziye girecekseniz, tampon korumalar ve yan basamaklar sorundan başka birşey getirmez...
  3. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Merhaba Bahadır70, Diğer konuya da aynısını yazmışsınız. Oraya yazdığım cevabı buraya aynen aktarıyorum. Şimdiden "hayırlı olsun" diyelim. http://www.autodealertools.com/quickQuote/manuals/2007/Gr%20Vitara.pdf Sayfanın açılması biraz zaman alıyor ve 2007 modele ait...

4. BRAVEHEART

G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Merhaba Bahadır70, Şimdiden "hayırlı olsun" diyelim. http://www.autodealertools.com/quickQuote/manuals/2007/Gr%20Vitara.pdf Sayfanın açılması biraz zaman alıyor ve 2007 modele ait AMA çok fazla değişmiş olacağını pek sanMIyorum...
  5. BRAVEHEART

G.V 1.9 DDiS: 17" yerine 16" x 6,5J jant ebat sorunsalı ???

Ynt: G.V 1.9 DDiS: 17" yerine 16" x 6,5J jant ebat sorunsalı ??? EVET, linktekileri okudum AMA başı yanan tüketici de en azından aracına uyumlu jant ve lastik ölçütlerini pek araştırmadan, öğrenmeden, direkt dalmış alış-verişe. VEYA doğru ebatları bilmesine rağmen, daha büyük ebadın cazibesine...

6. BRAVEHEART

Ynt: G.V 1.9 DDiS: 17" yerine 16" x 6,5J jant ebat sorunsalı ??? Ne zor işmiş; aracınıza uyumlu ebatlar arasında istediğiniz lastiği takabilmek için UYGUN jantı bulmak ??? ::) :-\ 225/70R 16 veya 235/70R 16 ebadında BF GoodRich AT lastik kullanabilmek için jant araştırayım dedim, işin...

7. BRAVEHEART

Ynt: G.V 1.9 DDiS: 17" yerine 16" x 6,5J jant ebat sorunsalı ??? Bir kez daha teşekkürler Oğuz Bey. "Tire Size Calculator"da "Rim Size" diye bir satır da varmış, gözümden kaçmıştı. Rim size dışında, bijon sayısı, bijon aralığı, bijon çapı vb de işin içinde olunca....Gerçekten ince konuymuş.
  8. BRAVEHEART

Ynt: G.V 1.9 DDiS: 17" yerine 16" x 6,5J jant ebat sorunsalı ??? Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim Oğuz Bey. Lastik ebatlarını biliyordum AMA jant boyutlarında "6,5J" şeklinde ifade edilen değerin ne olduğunu çıkartamamıştım. Yine de tam anladığımı söyleyemem. Şöyle ki; aracın...
  9. BRAVEHEART

Merhaba, 2007 model SUZUKI Grand Vitara 1.9 DDiS aracımın üzerindeki 225/65R 17 lastikler yerine, bir süre sonra 235/70R 16 BF Goodrich AT lastik almayı istiyorum. Bu düşüncemi gerçekleştirmek için de, ÖNCELİKLE 1 takım 16" jant edinmem gerekiyor. Aracımın kullanım kalvuzunda 16" jant ebatı...

10. BRAVEHEART

Grand Vitara 1.9 DDiS: 17" yerine 16" jant, ebat sorunsalı

Merhaba, 2007 model SUZUKI Grand Vitara 1.9 DDiS aracımın üzerindeki 225/65R 17 lastikler yerine, bir süre sonra 235/70R 16 BF Goodrich AT lastik almayı istiyorum. Bu düşüncemi gerçekleştirmek için de, ÖNCELİKLE 1 takım 16" jant edinmem gerekiyor. Aracımın kullanım kalvuzunda 16" jant ebatı...

11. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Dün başka bir iş için Sanayi Sitesine gitmişken; GV'mın hava filtresini de değiştireyim dedim, ne de olsa en son değişiminden bu yana 14 ay 10.000km geçmişti. Filtreyi değiştirdiğim BOSCH Car & Diesel Service (İYİEL OTOMOTIV)'de AYRICA bilgisayara bağlanarak hata...
  12. BRAVEHEART

G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. BOX-tuning / Chip Tuning cephesinde bir yenilik veya gelişme var mı?

13. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel 3 yıl önce (2008 yılında) Autocar Dergisinde yayınlanan karşılaştırmalı test: http://img842.imageshack.us/img842/69/suvkarsilastirma.jpg By braveheart11 at 2011-04-21
  14. BRAVEHEART

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? İLLE DE LPG dönüşümü yaptıracaksanız "Prins-VSI + Prins Valve Care" derim. Prins Valve Care Sistemi ile bazı araçlarda zamanla ortaya çıkma ihtimali olan subap ve subap yatağı yırtıklarını, bir hayli geciktirmenin (belki de önlenmenin)...
  15. BRAVEHEART

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz YOL-DIŞIna hiç çıkmayacak olsanız, heralde A/T lastik düşünmezdiniz. Her ne kadar arazide A/T tipi lastiklerin hakkını bir 5-kapı kadar veremeyecek olsa bile 3-kapılı G.V'ya da BF Goodrich T/A All Terrain 225/70R 16 çok çok iyi gider...

16. BRAVEHEART

99-2003 arası 4.7 almayı düşünüyorum. nelere dikkat ederek seçmeliyim???

Ynt: 99-2003 arası 4.7 almayı düşünüyorum. nelere dikkat ederek seçmeliyim??? Sayın Necessary, dilediğiniz şekilde bir 4.7 bulabildiniz mi?
  17. BRAVEHEART

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? Kısmet olursa belki bir gün benim de adım olur bu listede...
  18. BRAVEHEART

WJ 4.7 LPG Yakıt Tüketimi

Ynt: WJ 4.7 LPG Yakıt Tüketimi 2,5 yıldır otomobilinde Prins-VSI ile LPG kullanan bir tüketici olarak; 100 km'deki LPG tüketiminin, aynı şartlardaki benzin tüketiminden en fazla %20 kadar fazla olmasının normal sayıldığını biliyorum. EĞER %20'nin üzerinde bir fazlalık varsa; hız dışında...

19. BRAVEHEART

Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim?

Ynt: Yeni Aldigim WJ İçin Hangi Marka LPG Sistemini Tercih Etmeliyim? 1 yıl sonra konuyu hortlatmış oldum. Kıvanç Bey, Öncelikle aracınız ve LPG dönüşümünüz hayırlı olsun (1 yıl geçmiş olmakla birlikte, ben bu konuyu daha yeni okudum), güle güle kullanın. Bu zamana kadar olan tecrübelerinizi...
  20. BRAVEHEART

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler Bu konuyu unutmamakda yarar var...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.