Arama sonuçlarınız

1. BRAVEHEART

Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması

Ynt: Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması Haklısınız OFF-ROAD'a uygun hale getirmek pahalı AMA sadece ülkemizde. İlk mesajımda fotoğraf ve linkleri verdiğim yükseltme kiti Amerika'da bile sadece 350$, yani 550 TL. Türkiye'deki yükseltme kitinin 2 000 TL'Lik...

2. BRAVEHEART

2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum İNŞALLAH belki bir gün Grand Cherokee WJ 2.7 crd veya 4.7 benzinli almaya kesin karar verirsem, size danışmadan yola çıkmam...
  3. BRAVEHEART

2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? Bu konuları kaybetmemek ve her cevap yazıldığında haberdar olabilmek için aynı mesajı yazdım.

4. BRAVEHEART

Grand Cherokee 2.7 CRD

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Evet gördüm, teşekkürler. Bu konuları kaybetmemek ve her cevap yazıldığında haberdar olabilmek için aynı mesajı yazdım.
  5. BRAVEHEART

Ynt: Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması EVET, yakın arkadaşım Ksd, geçen yıl İstanbul Maslak Oto Sanayi Sitesinde, Suzuki-Aksiyon'da Murat Usta'ya yaptırmıştı. Ksd'nin G.V.'sına yükseltme kiti ve 245/70R 16 BF Goodrich A/T teker uygulanmış haline ait fotolar...

6. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel NEEEE :o >:( :o , yaklaşık maliyeti 2.250 TL. Yükseltme yapıldıktan sonra 4 adet daha büyük ebat AT teker: ortalama 1.000TL. Çok masraflı :(

7. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Değerli arkadaşım Kenan Bey'in yaptırmış olduğu yükseltme, alt koruma, ve 16" AMG jantların hemen hepsi de biraz hatır-gönül fiyatlarıyla olduğundan bizim aynı maliyete kurtarmamız imkansız...
  8. BRAVEHEART

2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum Buraya da bir takip notu koyayım: 2007 model (yeni kasa) SUZUKI Grand Vitara 1.9 DDiS (dizel, full donanım ve şu anda 55.000km'de MAŞALLAH) yerine 2004-2005 Grand Cherokee 2.7 crd overland alınması mantıklı bir...
  9. BRAVEHEART

Grand Cherokee 2.7 CRD

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD 2007 model (yeni kasa) SUZUKI Grand Vitara 1.9 DDiS (dizel, full donanım ve şu anda 55.000km'de MAŞALLAH) yerine 2004-2005 Grand Cherokee 2.7 crd overland alınması mantıklı bir yaklaşım mıdır? Her ne kadar Grand Cherokee 2.7 crd'leri çok beğeniyor olsam da, hem düşük...

10. BRAVEHEART

ŞANLIURFA, Siverek İlçesi, Karacadağ Kayak Merkezi Gezisi - 2011

Ynt: ŞANLIURFA, Siverek İlçesi, Karacadağ Kayak Merkezi Gezisi - 2011 Merhaba Murat Bey, SUZUKI Grand Vitaramdan çok memnunum. Araç ile ilgili detaylı bilgiyi: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25755.0 ve http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40570.0 bulabilirsiniz.

11. BRAVEHEART

2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 2003 Model 2.7 Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? İstisnaları mutlaka vardır AMA istsinalar da kaideyi bozmaz -> Şu galericilerin aracı satmak için yapmayacakları işgüzarlık, şarlatanlık yoktur ! NEYSE; 2007 model (yeni kasa) SUZUKI Grand Vitara 1.9 DDiS (dizel, full donanım ve şu...
  12. BRAVEHEART

ŞANLIURFA, Siverek İlçesi, Karacadağ Kayak Merkezi Gezisi - 2011

Ynt: ŞANLIURFA, Siverek İlçesi, Karacadağ Kayak Merkezi Gezisi - 2011 Çok çok geçmiş olsun. İNŞALLAH önmeli bir şeyi yoktur. ACABA siz nerede oturuyorsunuz da kayak merkezi civarını görebiliyor ve bu kadar sık gidebiliyorsunuz? Hem merak ettim hem de imrendim doğrusu... :)

13. BRAVEHEART

Ynt: Yeni Kasa >2006 Grand Vitara için 2,125" yükseltme kiti ve uygulaması Yaklaşık 100 kez okunmuş bu konu AMA ne yazık ki, en azından görünüşte nasıl sonuç verebileceği konusunda görüş bildiren bir bilen üstadımız olmamış. Montajının nasıl yapıldığını gösteren bol fotoğraflı linkleri de...
  14. BRAVEHEART

G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. "Pahalı her zaman iyidir"diye bir kaide YOK elbette AMA "Ucuz etin yahnisi ekşi olur" diye bir ATA sözü VAR... Motora standart dışı yapılacak bu tip modifikasyonlarda TUV onaylı sistemler tercih edilmeli BENCE.
  15. BRAVEHEART

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Box tuning /Chip tuning konusu dışına çıkmayıp, yağ konusunu farklı bir yerde konuşsak ...

16. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Başka bir konuda Sayın Mustafa Dilek'in paylaşıma sunduğu linkde yer alan Rocky Road 2,125" Lift Kit ilgimi çekti. http://www.rocky-road.com/grandvitara.htm Uygulanması, aşağıdaki linklerde fotoğraflarla anlatılmış: Ön tekerlere...
  17. BRAVEHEART

Başka bir konuda Sayın Mustafa Dilek'in paylaşıma sunduğu linkde yer alan Rocky Road 2,125" Lift Kit ilgimi çekti. http://www.rocky-road.com/grandvitara.htm
  18. BRAVEHEART

ŞANLIURFA Siverek Karacadağ Kayak Merkezi gezisi

Ynt: ŞANLIURFA Siverek Karacadağ Kayak Merkezi gezisi KEŞKE son fotoları, 2011 yılına ait konuya gönderseydiniz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68561.0 ÇÜNKÜ burası geçen yıl yaptığım geziye ait konu...

19. BRAVEHEART

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Yükseltme kiti ile ilgili bilgileri http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25755.160 de paylaşırsak daha yaralı olur...
  20. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Katılıyorum. Şöyle bir 2", yani 5cm kadar daha yüksek olsaymış, tam süper olurdu kanımca. Dizel motoru da neredeyse 1800-2000 rpm devire kadar çok cansız, frene basıp da vs devir 2000 rpm'nin altına düşünce, aynı viteste toparlanamıyor, titreyerek stop edecekmiş...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.