Arama sonuçlarınız

1. BRAVEHEART

DİYARBAKIR Çüngüş ilçesi, Oyuklu Köyü, Karakaya-Handere yolu

Memlekete dönme zamanım yaklaşıp, kayda değer kar yağışı da olmayınca, yakınlarımın katılacağı, bir vefatın mevlüd-i şerifi dolayısıyla hem onları götüreyim hem de -her ne kadar karlı olmasa da- geçen yılın benzeri kısa bir gezi yapmış olayım dedim. Önce yakınlarımı Çüngüş İlçesi'ne bağlı Oyuklu...

2. BRAVEHEART

DİYARBAKIR Çüngüş ilçesi, KaraKaya Barajı gezisi

Ynt: DİYARBAKIR Çüngüş ilçesi, KaraKaya Barajı gezisi Okulların yarı yıl tatili dolayısıyla hazır yine Diyarbakır'dayken, yarın yine o tarafa doğru bir yolculuk planladım. Yolculuğun nedeni her ne kadar GEZİ olMAsa da ve geçen yılki rotam üzerinde kar bulunMAsa da, fırsatım olursa, karlı...
  3. BRAVEHEART

Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011) Ben de kışın mümkün olduğu kadar karla kaplı olan yerlere gezi yapmaktan yanayım... Şansım iyi gider ise, Perşembe günü akşam saatlerinde, Güneydoğu - Doğu Anadolu bölgeleri arasında kalan bir...

4. BRAVEHEART

ŞANLIURFA Siverek Karacadağ Kayak Merkezi gezisi

Ynt: ŞANLIURFA Siverek Karacadağ Kayak Merkezi gezisi Rica ederim. EVET, her ne kadar (sömestir tatili olmasına rağmen) kayak merkezi kapalı olduğundan umduğumuzu bulamasak da, keyifli bir gezi idi. Üzerinden 1 yıl geçti, hazır yine Diyarbakır'a gelmişken bu yıl da aynı rotayı tekrarlamayı...
  5. BRAVEHEART

DİYARBAKIR Çüngüş ilçesi, KaraKaya Barajı gezisi

Ynt: DİYARBAKIR Çüngüş ilçesi, KaraKaya Barajı gezisi Aradan tam 1 yıl geçmiş. Yine aynı rotayı izleyerek Karakaya Barajına bir gezi yapmayı istiyorum AMA şu ana kadar kar olmadığı için boş yere de gitmiş olmak istemyorum. İNŞALLAH şu 2-3 gün içinde oralara bol bol kar yağıp karla kaplanır...

6. BRAVEHEART

ŞANLIURFA Siverek Karacadağ Kayak Merkezi gezisi

Ynt: ŞANLIURFA Siverek Karacadağ Kayak Merkezi gezisi Aradan tam 1 yıl geçmiş. Yine aynı rotayı izleyerek Karacadağ Kayak Merkezine bir gezi yapmayı istiyorum AMA kar olduğuna emin olamadığım ve bilgi alamadığım için boş yere de gitmiş olmak istemyorum. İNŞALLAH şu 2-3 gün içinde oralara bol...

7. BRAVEHEART

Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Amanoslar Aktepe Tandır Akkaya Offroad Keşif Gezisi (30 Ocak 2011) Kar da doğaya apayrı bir güzellik katıyor. Ben de yarıyıl tatili vesilesi ile çocukları şehir dışına çıkardım. YOKSA bu karla kaplı doğadaki geziye katılmak isterdim. Bulunduğum yere, en azından gezi...
  8. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Sayın moderatörlerimizden bu mesajımın silinimesini rica ediyorum. Yanlışlıkla 2 kez göndemişim. Kusura bakmayın.
  9. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel 2010 yılının son günü, Bosch Car & Diesel Servisinde yaptığı motor yağı + yağ filtresi + mazot filtresi değişimi sırasında, ölçümü yapılarak zayıf bulunan ve değiştirilmesi önerilen AKÜ'yü bugün değiştirdim. Yine ölçümü yapıldı ve marş gücü: %45 olarak görüldü. Son...

10. BRAVEHEART

Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı?

Ynt: Yeni G.Vitara'ya Off-road için Neler Yapılmalı? Güzel olmuş. İyi günlerde, güle güle kullanın. Öncelik vermek zorunda olduğum plan ve işlerimi tamamladıktan sonra, ben de küçük bir modifikasyon (2" = 5 cm yükseltme) yaptırmayı düşünüyorum.

11. BRAVEHEART

Ankara'da Suzuki Ustası

Ynt: Ankara'da Suzuki Ustası Teşekkür ederim Sayın Mirali. Ben de yükseltmeye yaptırmaya ve bunu Ankara'da yaptırmaya karar verir isem; İMAJ OTO ilk sırada. LÜTFEN, modifiye ettiğiniz yeni kasa Grand Vitara'nızla ilgili tecrübelerinizi esirgemeyiniz. Link verdiğiniz konuda paylaşmaya devam...
  12. BRAVEHEART

Ankara'da Suzuki Ustası

Ynt: Ankara'da Suzuki Ustası İMAJ OTO, yeni kasa grand vitara'lara sorun yaratmayacak şekilde yükseltme de yapabiliyor mu ACABA? Sayın Mirali, siz orada yükseltme yaptırmış mıydınız?

13. BRAVEHEART

Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Kızıldağ Keşif Gezisi (2 Ocak 2011)

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Kızıldağ Keşif Gezisi (2 Ocak 2011) Planlanan "Sarıseki Kanyonu Gezisi"ne ait TRT'nin Zor Yollar programındaki görüntüler...
  14. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Kızıldağ Keşif Gezisi (2 Ocak 2011) Piknik alanımızın hemen önü...
  15. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Kızıldağ Keşif Gezisi (2 Ocak 2011) Güzel bir keşif gezisi oldu. 2 kez orman içinde, dozerin açtığı patikanın bittiği yere ulşaıp geri dönmek zorunda kalsak da adı üstünde keşif gezisi. AYRICA, en sonunda hedeflediğimiz noktaya ulaşmış olmakla birlikte...

16. BRAVEHEART

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Yılın son günü, SUZUKImi yine ihmal etmedim. Motor yağı ve yağ filtresinin değişim zamanı gelmişti. BOSCH Car & Diesel Servis'de; Castrol Edge Turbo Diesel 5W-40 sentetik motor yağı (5,5 litre) Bosch yağ filtresi, Bosch mazot (yakıt) filtresi değişimini yaptırdım...
  17. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Kızıldağ Keşif Gezisi (2 Ocak 2011) EVET, eklediğiniz fotoları gördüm. Elinize sağlık. Güzel bir gezi idi. Umarım yeni gezide çok daha fazla kar yağmış olur, yine güzel kareler yakalanır...
  18. BRAVEHEART

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Amanoslar Kızıldağ Keşif Gezisi (2 Ocak 2011) Kar da yağarsa çok güzel olur...

19. BRAVEHEART

1998 Grand Vitara 2.0 Nerden Başlayayım?

Ynt: 1998 Grand Vitara 2.0 Nerden Başlayayım? Araştır, uğraş, didin, zaman-emek-para harca, off-road'a hazır hale getir, tadını çıkaramadan satış ilanı ver.. Reva mı bu? YOKSA bu kadar modifikasyondan sonra içinize sinmeyen, istediğiniz gibi olmayan veya istediğiniz sonucu vermeyen bir durum mu...
  20. BRAVEHEART

Vitara v6 2.0 5k Düz Vites Arıyorum

Ynt: Vitara v6 2.0 5k Düz Vites Arıyorum 2500 cc'lik V6'lar da alternatif olabilir belki. Ne de olsa 2000, 2001 gibi biraz daha yüksek model ve 100.000km'nin altında bulunabilme şansı da var...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.