Arama sonuçlarınız

1. orsa

ÖN ARKA dana 44 Defransiyel SR4 ŞANZUMAN DANA 300 ARAZİ

Ynt: ÖN ARKA dana 44 Defransiyel SR4 ŞANZUMAN DANA 300 ARAZİ Bahsettiğiniz yenilemeler ne zaman yapıldı dif'lerde? Sadece difransiyel veya difransiyel ve Dana 300 olarak satmayı düşünürmüsünüz? Benim de değişik planlarım var. :)

2. orsa

Samur parkurlara dönüyor!

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Sağol Hocam bir durum olursa ararım. Zaten imece usulü, vatandaş usulü yarış aracı böyle oluşuyor. :)
  3. orsa

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Ertesi gün İbrahim Usta Xado yağ katkısını uyguluyor. Diş macunu gibi yeşil bir tüp! Ama sonucu etkili.;) Sıkışan kalipere ayar. Artık antreman için saatler kaldı. İşler biraz sıkışıyor. Hemen vinci kaynatalım! :o ;) Doğru lastikçi abimize yağmur deli...

4. orsa

Ynt: Samur parkurlara dönüyor! Aracı Eylül ayında aldım ama toplamaya karar vemek, parça aramak, parça bulmak, parçayı getirmek, bazen uymaması durumları ve Dursun Usta'nın müsait olduğu zamanları yakalayarak aracı Şubat ayında yollara düşürdük. Sonrasında hiç aklımda olmamasına rağmen yavaş...
  5. orsa

Geçtiğimiz sezon Türkiye Şampiyonası boyunca, öncesinde ise trophy yarışlarında co-pilot olarak yarışırken bir karar verdim. Kendime mütevazi trophy yarışları'nı da çıkarabileceğim bir araç almak ya da yapmak... ::) Aracımız 1986 model 1.3 motorlu ve 5 vitesli bir Suzuki Samurai. Haliyle...

6. orsa

Tofaş'ın Dakar Doblosu

Ynt: Tofaş'ın Dakar Doblosu Hep merak etmişimdi ne oldu diye. Niye bitiremedi diye. Bu arada yarış öncesi ve sonrası röportajlar yapmış olduğum Kemal Merkit'e dediğiniz gibi saygım sonsuz.

7. orsa

Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda)

Ynt: Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda) Benim daha önce deneyimlediğim arazi zinciri sesi gibi değil. Onda daha çok kaçırma sesi (cırt) oluyor. Ve zora geldiğinde yokuş yukarı ya da gazlı kullanımda. Bir şey de terslik var. Olmaması gereken yere vuruyor bir cisim.
  8. orsa

Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda)

Ynt: Suzuki Grand Vitara'da ki Ses Sorunu (4L ve Geri Vites Konumunda) Grand Vitara 1. nesilde porya kilidi yoktur. Tıpkı XJ'lerde olduğu gibi vakumlu bir sistem vardır. Benim 2.5 v6'da 4xfourart yüksletme kiti ile sağ ön aksımdan tıpkı kilit ayrılma sesi gibi ama daha hızlı sesler geldiğinde...
  9. orsa

Suzuki Grand Vitara için Snorkel

Ynt: Suzuki Grand Vitara için Snorkel Ürünün fiyatı 650 TL. Yeni parti malzeme 10 gün içinde stokta olacak.

10. orsa

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu Modifikasyona kilit ve snorkel ile doğru yerden başlamışsınız. Güle güle kullanın.

11. orsa

2011 İSOFF- İstanbul Off-Road Kupası 1. yarış duyurusu

Ynt: 2011 İSOFF- İstanbul Off-Road Kupası 1. yarış duyurusu Yarış alanına 2 çeker araçlar ulaşabilir. Konum itibarı ile yarış alanı görsel olarak zevkli olacaktır.
  12. orsa

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u Güle güle kullanın. :) Renk tercihiniz yönünden kutlarım. Yeşil, sarı ve turuncu ile beraber en güzel renklerden. Jeep dediğin siyah olur, ağır olur diye millet siyaha yükleniyor ama bu modelin hem konseptine ters, hem de hatlarını göstermiyor bence.

13. orsa

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Cevap için teşekkürler Engin Bey. Bu konudan bahsetmiştiniz şimdi daha iyi canlandı gözümde.
  14. orsa

Arka Tampona Vinç

Ynt: Arka Tampona Vinç Arka tampona vinç önde vinç takmışsanız ikinci sigorta olarak ön vinci açarak kurtaramayacağınız yerler, aracın yan eğimde kaymaması için ön arka vinçle aynı anda müdahale ettiğiniz yerlerde işe yarar. Önde vinç yoksa bence ya ilk önce öne vinç takın ya da nato kancası...
  15. orsa

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Uyguladınız mı bu parçayı?

16. orsa

Suzuki'nin Türkiye Temsilciliği Doğuş Otomotiv'de

Ynt: Suzuki'nin Türkiye Temsilciliği Doğuş Otomotiv'de Bu haberi başka bir kaynaktan duymuştum. Umarım artık bol ve uygun yedek parçaya kavuşur Suzuki kullanıcıları. Bir de ürün gamına eklemeler olacaktır. Sx-4'ün 4 çeker versiyonu, dizel Jimny ve 4L seçeneği olan tek kapı Grand Vitara...
  17. orsa

Arka Tampona Vinç

Ynt: Arka Tampona Vinç Dursun Usta eline sağlık. Pratik bir çözüm üretmişsin yine.
  18. orsa

Ferrari Kırmızısı Laredo

Ynt: Ferrari Kırmızısı Laredo Gerçekten elektronik aksamı olmayan araçta beyin olmaz. Bu aracı alıp snorkeli de taktım diye motor kaputuna kadar sularda gezmemek lazım. ;) Hani daha az elektronik var diyelim. Su geçişinde aracı stop ettirmesin diye arka cam rezistansından, merkezi kilite kadar...

19. orsa

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE Hüseyin Bey Yunanistan'da ki G bolluğunu orada iki kez trophy yarışları için bulunduğum zaman fark ettim. Ama Yunan'lılar oradaki trial ve navigasyon birleşimi denebilecek yarışlar için genellikle yürürüyle oynadıkları Suzuki hazırlıyor. Pek az yapılı G serisi vardı...
  20. orsa

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE Ayna mahruti baktım biraz. Askeri serilerde kullanılan 6'lı oranlara kadar gidiyor orijinal parça olarak.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.