Arama sonuçlarınız

1. orsa

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE Çağlar Bey güle güle kullanın. Tüketiciye satılan çok az araçta ön-arka kilit olur. Bunda vinç tesisatı da hazır. Komşu Yunanistan'da ordu envanterinde bolca tek kapı 460 serisi var. Parça anlamında belki işinize yarar. Hüseyin Bey 33 ve 35 inç lastiklerle dayanım...

2. orsa

Arka Tampona Vinç

Ynt: Arka Tampona Vinç Orijinal tamponunu bitimine vinç için tabla ve arkasına koruma ile tamamlayabilirsiniz. Fotoğraflı anlatım daha doğru olur. Ama ne yazık ki görsel yok. Arka vinç tamponu yapmakta mümkün ayrı olarak.
  3. orsa

defender TD5 motor ve PUMA motor farkı???

Ynt: defender TD5 motor ve PUMA motor farkı??? Sizin aracın konseptine aykırı bir durum bu. :) Uzun yol yapacaksanız da zamanınız olacak rahat rahat gideceksiniz.

4. orsa

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Her tarafta mevcut ama şafta çıkışlı olarak. Rakamları incelemedim. Bir İngiliz sitesinin yalancısıyım. Tekrar bakarım.
  5. orsa

Puma Operasyonu Başladı :)

Ynt: Puma Operasyonu Başladı :) Acaba LR için üretilmiş MT 82'yi Türkiye'ye getirmeyi araştırmış olan kimse var mı? RN 380'e göre 1.'ci vites daha daha düşük oranlı, 6. vites ise %20 daha yüksek oranlıymış.

6. orsa

Endüstriyel Dağcılık Sertifikası Nereden Alınır?

Ynt: Endüstriyel Dağcılık Sertifikası Nereden Alınır? Burak Çatakoğlu'ndan konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz. burakcatakoglu@yahoo.com Şu an IRATA 3 sertifikası (eğitmenlik sertifikası) için Romanya'da. Halihazırda Türkiye'de 4-5 eğitim organize etti.

7. orsa

Lastik Ebadı Büyüdüğünde Güç Kaybı Nasıl Çözülür?

Ynt: Lastik Ebadı Büyüdüğünde Güç Kaybı Nasıl Çözülür? Bence ilk önce aracınızı bu tür off-road modifiyesi yapan Mitsubishi ustalarından birine gösterip fikir alın. Bir daha lastik alıp masraf yapmadan önce durumu paylaşmış olursunuz. Tavsiye edebileceğim Avrupa yakası ve Anadolu yakasında...
  8. orsa

Ynt: Lastik Ebadı Büyüdüğünde Güç Kaybı Nasıl Çözülür? Alım satım kısmına ilan vermeniz yeterli lastikler için. Lastik marka tavsiyesi istenen bir yer olduğunda görüşlerinizi paylaşabilirsiniz ama mevzu bu değil.
  9. orsa

Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011

Ynt: Bizim Gaymonetlen Lopez Yolları - 13 Mart 2011 Video çok güzel olmuş elinize sağlık. Keyifli bir etap geçişi olmuş.

10. orsa

samurai yedekleri

Ynt: samurai yedekleri Yeni Samurai toplamış biri olarak araç SJ 410'mu, SJ 413'mü? Eksik olan parçalar neler? Belirtirseniz elimden geldiğince yardımcı olurum.

11. orsa

Ynt: Lastik Ebadı Büyüdüğünde Güç Kaybı Nasıl Çözülür? Aracınız için yurtdışında üretilmiş kitlere bakarak yükseltmeyi yapmanızı öneririm. Iron man, OME gibi markalarda bir araştırma yapın. 2'' üzeri uygulamalarda önü sabit aks olmayan aracınızda difransiyeli aşağıya indirmek gerekebilir...
  12. orsa

yeni l200 sport

Ynt: yeni l200 sport Pajero Sport'un eski kasasını TSK görev aracı olarak Maslak yolunda görmüştüm. Çok kalıplı bir araç olmaması oldukça artı bir özellik. Pajero 3.2 70.000 Euro civarı olduğunu düşünürsek 40.000-45.000 Euro civarına bu araç bolca satılır. Bize de 5-10 sene sonra arazide...

13. orsa

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi İkinci el bir vinç almıştım. Eksik olan parçalarını satın aldım.
  14. orsa

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi Gelişmeleri takip ediyorum. Yakın zamanda T-max 9000'lik model için kumanda ve vinci boşaltıp, bağlamak için olan kol ile birlikte olan kapağı aldım. Parça ellerinde vardı. Sorunlu vinclerle ilgili kanuni olarak bir gelişme olursa paylaşmakta fayda var.
  15. orsa

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Başlığı gelişmeler doğrultusunda Niva'cı arkadaşlarla paylaşıyorum...

16. orsa

1.6 jlx arka kılıt defransıyel alınık

Ynt: 1.6 jlx arka kılıt defransıyel alınık Arka kilit ilk aşamada işinizi görecektir. Kilit sizin engellere, kanallara yaklaşırken daha fazla güven verdiği için daha kontrollü ve yavaş gitmenizi sağlayabilir. Ama bir taraftan bu güven daha fazla risk almayı da getirebilir. Ön kilit için ARB...
  17. orsa

Araç mı ? Lastik Mi ?

Ynt: Araç mı ? Lastik Mi ? Lastiğiniz yeni model bir lastik. Hamuru eskimeyecek kadar. Ama özelliği asfalta daha yakın bir mt lastik diğerlerine göre. Çünkü Kumho 834 modelinden sonra bu lastiği otobanda kullanımı da göz önüne alarak yapmış. Diş yapısı diğer mt'ler de olmayan şekilde daha...
  18. orsa

satılık jant

Ynt: satılık jant Bijonları da duruyor mu? Ve hangi marka-model araç için?

19. orsa

Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık

Ynt: Esnek Çeki Halatı(strap) Satılık 7 metrelik beyaz naylon halattan bir adet var 75 TL, 5.5 metrelik ipek çekeri daha az olan üründen bir adet var 60 TL.
  20. orsa

2011 shumen trohpy

Ynt: 2011 shumen trohpy Fotoğraflar için teşekkürler Hüseyin Abi.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.