Arama sonuçlarınız

1. cicibebeci

TRAX

Tesekkurler cevap için Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

2. cicibebeci

TRAX

Yokmu yorumu olan arkadaslar ? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
  3. cicibebeci

TRAX

Merhaba arkadaşlar Chevrolet nin yeni aracı TRAX hakkında bilgisi olan, kullanan, alan var mı ? Geçen hafta sonu kullanmadım ama bayiide inceleme şansım oldu Özellikleri daha doğrusu iç donanım özellikleri oldukça fazla, 1.4 LT lerde standart gelen mylink özelliği süper, Nissan Juke kadar...

4. cicibebeci

Captiva'lar 4x2 mi 4x4 mü

Captiva'lar 4x2 mi 4x4 mü Yanlış anlamadıysam 2012 öncesi sadece 4x2 modeli mevcut demek istediniz değilmi ? Not:cevap için teşekkürler Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
  5. cicibebeci

Captiva'lar 4x2 mi 4x4 mü Bilen yok galiba ;( Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

6. cicibebeci

İlanlara bakıyorum herkes model farketmeksizin 4x4 yazmış ama benim bildiğim 2008 yada bugüne kadar model farketmeksizin araçlar 4x2 satışa sunuldu Türkiye de Doğru kesin bilgiye ihtiyacım var, bilgisi olan varmı acaba ? Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

7. cicibebeci

Pathfinder 2.5 Alırken Dikkat Edilecekler ?

Ynt: Pathfinder 2.5 Alırken Dikkat Edilecekler ? yanıtlarınız için teşekkürler sahibinden de bir ilan gördüm düşük km'de, sizinmiydi phobios ?
  8. cicibebeci

Pathfinder 2.5 Alırken Dikkat Edilecekler ?

selam arkadaşlar Pathfinder 2.5 e kafayı taktım desem yeridir :) Bu araçları alırken özellikle dikkat etmemi önereceğiniz şeyler var mı ? Bu arada düşük km de bulmak çok zor, 100.000 den sonra masraf çıkartma olasılığı yüksek parçaları nelerdir ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
  9. cicibebeci

Antara 2008

Merhaba arkadaşlar Opel Antara konusunda deneyim sahibi olan, yorum, öneri veya uyarı yapacak olan var mı ? 2008 model almayı düşünüyorumda

10. cicibebeci

Ranger Rover HSE 4.6

Ynt: Ranger Rover HSE 4.6 kullanımıza göre yakıt tüketimi değişiyor her araçta olduğu gibi, ben sakin kullanan birisi olduğum için 100 km de 16-17 lt arası yakıyordu eğer biraz yüksek devirde kullanayım derseniz 100 km de 20-21 lt arası yakar buna göre hesap yapabilirsiniz

11. cicibebeci

Satılık 1999 model RANGE ROVER 4.6 HSE VOGUE PAKET

Ynt: Satılık 1999 model RANGE ROVER 4.6 HSE VOGUE PAKET Merhaba arkadaşlar, Aracımı sattım, ilginize teşekkür ederim. yalnız son yapılan yorumları biraz talihsiz buldum, nitekim araştırmadan yapılmış bir yorum olarak görüyorum. "çünkü dökülen çok kilometreli araçlara bile 25.000 TL isteyen...
  12. cicibebeci

Satılık 1999 model RANGE ROVER 4.6 HSE VOGUE PAKET

Merhabalar sahibinden.com da ki ilan numarası: 42980894 küçük jeep yada yeni model araç ile takas olabilir Aracımın Özellikleri: RANGE ROVER 4.6 HSE VOGUE PAKET (1999 model) * 179.000 km de * Vogue Paket (En Dolusu) * 4x4 Airmatic (Alçatma-Yükseltme) * Otomatik High - Low Vites * Çift Yönlü...

13. cicibebeci

Nissan Juke Hakkında

Selam arkadaşlar, Nissan Juke hakkında yorumu olan var mı acaba ? ::) Özelliklerini de toplu hakde biryerde bulamadım ???
  14. cicibebeci

Liberty Renegade yada sadece Liberty

Merhaba arkadaşlar, İlanlara baktığımda iki farklı ifade görüyorum. 1. Liberty Renegade 2. Liberty Gerçekten böyle bir ayrım var mı ? varsa bunların arasındaki fark nedir bilen var mı acaba ?
  15. cicibebeci

Kim Demiş Range'ler Off Road Yapamaz diye

kim demiş Range'ler offroad yapamaz diye :) http://www.izlesene.com/video/range-rover-kaya-tirmanisi/973221

16. cicibebeci

Discovery V8'e LPG

Ynt: Discovery V8'e LPG Bencede şasi nin arasında altta olması çok daha emniyetli. Araç içinde alev alması araç içindekileri daha büyük tehlikeye sokar. Gerçekten bunlar korkunç hikayeler ama bu risk zaten hep var, LPG olmasına da gerek yok, benzinli araçlarda biraz daha az risk olsa da yine...
  17. cicibebeci

Discovery V8'e LPG

Ynt: Discovery V8'e LPG gerçekten mi ? linkini bana gönderebilir misiniz ?
  18. cicibebeci

Discovery V8'e LPG

Ynt: Discovery V8'e LPG İbrahim bey, inanırmısınız o açtığım başlığı unutmuşum verdiğiniz cevaptan sonra açıp okudum inanamadım. Verdiğiniz bilgiler ile ufkumu genişlettiniz teşekkür ederim. İşimde bir proje döneminde olduğumuz için araç konusuna tam kafamı veremiyorum, diğer forumuda bu...

19. cicibebeci

Discovery V8'e LPG

Ynt: Discovery V8'e LPG hay allah, kötü oldu bu durum :( peki LPG taktırmaya değer mi ? Birde bu durum var tabii ki, LPG için cebimden çıkacak tutarı ne kadar zamanda amorti edebilirim bir hesap yapmak gerekir. Benzin ile 100 km de ki yakıt tüketimi, LPG ile yakıt tüketimi ne kadar bilgi...
  20. cicibebeci

Discovery V8'e LPG

Merhabalar, 2001 LAND ROVER Discovery V8 inceliyorum bu aralar, bu araçlara simit şeklinde bagaj'a gömülü LPG takılabiliyor mu ? Bagaj'ı LPG ile doldurmak istemiyorum da ? Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.. Teşekkürler..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR