Arama sonuçlarınız

1. fuatcemal

Sİyah Duman

Evet hocam dedikleriniz doğru ayrıca göstergede km de yakıt sarfiyatı arttı ama bunların hepsi katkı maddesini kullandıktan sonra mı denk gelir katkı konduğunda depo yarı dan azdı enjektor leremi zarar verdi acaba

2. fuatcemal

Sİyah Duman

Serhan hocam cevap için teşekkürler Hocam bakım zamanı geldiği için herşeyi değiştirdim yağ eksilmesi falan yok sadece o katkı maddesini atınca duman olayı gözüme battı ayrıca sanki hemen gaz yemiyor sonra birden yiyor bunlar ondan sonra başladı yakıtpompası yada torbaya falan baktırmak gerekirmi
  3. fuatcemal

Sİyah Duman

Bartek hocam Araç 139 binde bugun bakım yaptırdım yağ yağ filtresi mazot filtresi hava filtresi değişti Usta biraz kullan çok kurum var dedi ayrıca arac sürekli siyah duman atmıyor ani sıkıştığında ve parkta boşta gaza basınca atıyor enjektor temizlenir ayar olurmu değişmesi gerekli yorumlar...

4. fuatcemal

Sİyah Duman

arkadaşlar sanırım cevap verebilecek yok 340 kişi okumuş ama yorum yok.iyisi servise gideyim.
  5. fuatcemal

Sİyah Duman

selam navaracı arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var.2008 model otomatık 4x4 navara aracım var.sürekli opet den mazotumu alırım.son aldıgımda yakıtın içine enjektör temizleyici katkı attılar şu 20 liralık olanlardan.ama sanki ondan sonra aracımda 2000-2500 devirlere ani cıkmalarda siyah duman...

6. fuatcemal

Benzin Canavarı Nasıl Terbiye Edilir

selamlar navarama stıcer yapıştırsak trafıkte ya da muayenede sorun olur mu

7. fuatcemal

tüm gezenbilir ailesinin ve navaracıların bayramı mubarek olsun arkadaşlar aracıma stıcer yapıştırmak istiyor muayenede ya da trafıkte başımız ağrırmı.reklam amaçlı değil offroad stıcerlerı falan göresel amaçlı
  8. fuatcemal

cazz hocam selam bu yakıtı düşürmek için iptal ettirme falan diyorsunuz ben anlamadım ne iptal ediliyor zararı varmıdır.kime yaptırmak gerekir.ben istanbul anadolu yakasındayım. saygılar
  9. fuatcemal

cazz hocam öncelıkle bayramınızı kutlarım uzun bir süredir siteye giremiyorum. sunu sormak istemiştim lastıklerım sıfır 285-70-17 bfgoodrich all-terrain 7-a yakıtı ne kadar etkiler

10. fuatcemal

Km ve lastik at için nediyorsunuz lastikler yeni

11. fuatcemal

Hocam lastikler at. arac 132 binde.birde lastik buyukluğu km olarak mesafeyi ekranda gösterirken etkilerm
  12. fuatcemal

Hocam lastikler at. arac 132 binde.birde lastik buyukluğu km olarak mesafeyi ekranda gösterirken etkilerm

13. fuatcemal

Hocam lastikler at. arac 132 binde.birde lastik buyukluğu km olarak mesafeyi ekranda gösterirken etkilermi
  14. fuatcemal

tesekkurler

15. fuatcemal

selam navara cılar bir şey ögrenmek istiyorum .2008 model 4x2 ile 4x4 m.t.v si arasında ki fark nedir nasıl hesaplanıyor. 4x4 2008 model düşünüyorum.tesekkurler.
  16. fuatcemal

X-trail Için Offroad Modifiye

cevabı az önce yanlış yere yazmışım kusura bakmayın
  17. fuatcemal

X-trail Için Offroad Modifiye

bosch aracınız eklemeler le cok güzel olmus.kazasız belasız kullanın ben de 1-2 ay içerisinde 2003 x trail imi değiştirecegim.2006 pathfınder 2,5 td yada 2008-9 2.0 td sizin aractan alacagım. bakalım.kararsısım şu an için.

18. fuatcemal

Jeep Grand Cherokee 2.7 Crd 2004-2005

selam jeep grand 2.7 cherokee ciler. ustatlar benim ögrenmek istediğim 2016 da 2004- 2005 modeller ne kadar vergi ödediniz. bu modellerde MTV indirimi oluyor mu vergi bir alt dilime düşüyor mu. tesekkurler
  19. fuatcemal

Navara Dodik Istanbul

verilen cep no yu bir arayın isterseniz aynı kişinin diğer araçlarla ilgili çalışmalar yapmış site içerisinde var.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,966
Kaydolan Son Üyemiz
Baki42

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR