Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Şu an hala arastırıyorum. :) iyi ledci arastiriken sorarmıs gibi sacma bir yaklasımda bulunayım. Bi Huseyin abi ile Crosscu
nissan pick up i var Erem abinin tanıdıgı konusmamız lazım Murat. Cunku bu aletler hem cok pahalı gorunmekte hemde...
Herkese gunaydin.
Bol kazancli, sevdiklerinizde mutlu olabileceginiz bir hafta dilerim. Erken Abicim yine huzur dolu ruhumuzu oksayan resimleri koyuyorsun sagol varol abim.
Ynt: Yeni Jimny Kullanıcısı...
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanız dileği ile. Aracınızın resimlerini paylaşın merakımız gitsin :)
Ynt: Bf Goodrich 215 75 15 Lastik Basıncı
Bahadır Bey cok dogru noktalara deginmis, bizim araclarimiz teknik yapıları itibari ile "sert" diye tabir edebileceğimiz araçlar. Benim aracımda yükseltme kiti olduğu için süspansiyonların daha da sertleştiğini
göz önüne alırsak benim araç lastik...
45PSI da arac cok sertlesir zıplıyormus gibi bir his uyandirabilir kasıslerde, yol tutusu azalır. Frenlemelerde sarsilma hissi yaratabilir. Benim
kullandıgım basıncda lastigin tabanının tamamı yer ile temas etmekte 30 PSI yaptıgımda zıplama dengesiz...
Menejer sensin Murat paf takımda top kosturan genc yetenek Erkan abide ANOFFSPOR un teknik-sportif direktoru :D
Burak Erkan abinin yanında cekilen fotodaki durus muhtesem:) Unlu sanatcıdan yada teknik adamdan imza almaya calisan gencler gibi cikmissin
Burak'da arkadan menejer gibi cikmis :D
Burak gecmis olsun yaw, gerci senin aracin icinden cikamaması lazım bi koltugun altına doseme arasına bak ölmüş kalmıs olabilir. :):)
Ynt: Şanzıman Rulmanları Dağılmış
Çok geçmiş olsun öncelikle. Araçlarımız sorunsuz araçlar aslında Türkiye haricinde Yurt dışındada hiç rastlamadığım bir durum bu. Inşallah tez
zamanda sorun çözülür. Aklıma ilk sahibi değilseniz sizden önceki bir sorun nüksetmiş olabilir gibi geldi bana...
Herkese gunaydın,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2002-model-sahibinden-emsalleri-arasinda-en-temizi-125858493/detay/
amcamın arabası tertemiz ilgilenen olursa bana ulaşabilirsiniz ANOFF camiası.
Harika fotograflar Erkan abim cok tesekkurler. Maclarımızda da fotograf cekelim Burak sen hem oyna hem fotograf cek :)
Merhabalar,
Hayırlı olsun iyi gunlerde kullanmanız dilegi ile. Ben Standart 15 inch sac janltlar ile kullanıyorum onler 27-28 arkalar 27-26 psi gibi kullanıyorum
normal kosullarda selamlar.