Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
Herkese gunaydınlar.... Savaş abi hoşgeldin :) bu arada resimlerden birinde mağarada kovuğa kolunu sokup kaptırmışsın gibi bir resim var :):):) Orada ne oluyor abi onu bi anlatır mısın? Bu arada Murat benimde aynı böyle bir resmim var. Görseniz...
Erkan abi hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız bol camurlu sulu karlı guvenli surusler dilerim. Mafya XJ lere inat beyaz harikaaa
Yoksa adamlar siyah XJ lerle mafya gibi oldular sanırsın mit koruması obamanın koruması :D:D:D Yasasın JIMNY...
Ynt: Ruhsatta 5 Koltuk Yazanlar Dıkkat
Aciklama harika tesekkur ederim :) motor hacmine dikkat etmemistim. Ona bakayım uyarılar ve fydalı bilgiler icin tesekkur ederim.
DNS degistir :) cep telefonundan gir devir teknoloji devri :) utm cihazında youtube yasagını kaldır :D yap biseyler :) izlemen lazım anlatmakla olmaz
Merhabalar,
Aslında konuyu suzuki sayfasına açacaktım ama önemli daha öncede yazıldı ama ruhsatınızda koltuk adedi 5 yazıyor ise dikkat muayeneden geçmiyor. 4 yazmalı. Prosedür ile ilgili araştırıyorum sanırım fabrika yada yetkili sevisden yazı alınıyor bu araç 4 koltukludur diye daha sonra...
Olur mu abi lig usulü 2li averaj aliyorum gol krallığı var :) taç takıcaz kral gibi tanju tadı şeytan rıdvan tadı yaratıcaz :):)