Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford Ranger 4x4
Türkmenistan Niyazi bey bizim Güzel Ülkemizde öyle bi araca uyuşturucu kaçakçılığı yaparsak yada en iyi ihtimalle piyangodan büyük ikramiye çıkarsa bineriz herhalde :(
Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım
Dumrul köyün birine giden bir köprünün ağzını tutmuş ve köyüne giden yaşlıca bir amcaya demiş ki "bundan böyle kim ki bu köprüyü kullanır bana bir akçe verecek böyle biline!" Yaşlı adam sorar "oğul ismini bağışlar mısın?"Dumrul...
dostum biraz yükseltirsen faydası olur arka makasların eğimini biraz arttır ( bi makas ustası marifetiyle ) yorsiyonlarıda makasları dengeleyecek kadar kaldır. Yapmasan da olur ama direksyon tan çevriliyken sert kasislerde sürtüyo o zaman
selam arkadaş aramıza hoş geldin :) sadece arazide kullanacaksan wrangler mt ler iyi diye biliyorum ben bf goodrich 31/10,5/15 AT kullanıyorum hem arazide hemde şehirde oldukça tatmin edici