Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sizi bilmem ama ben program geçtikçe aşırı bir zevk ve heyecan duymaya başladım.bölüm sayısı ilerledikçe sanki taşlar dahada bir yerine oturuyor. katılan ve emeği geçen herkese teşkkürler. İnşallah siz daha çok gezin çekinki gidemeyen bizlerde dahada zevk alalım ;D 8) ;D
Çok güzel bir gezi olmuş kıskandırıyosunuz bizleri :-\ birlik, beraberliği o güzel kızımızın taşıdığı fidanlarla tamamlamışsınız. Ellerinize sağlık İnşallah hep birlikte ,kazasız belasız adrenalin dolu günler dileklerimle
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
ben kırıkkaleyi gezdim 14 mart taki ihale için aynı zamanda 30 mart taki ihaleye çıkacak araçlarıda gördüm.Tam bir hurdalıkaçıklar için 3500 kapalılar içinde 3750 den aşağı olan teklifleri değerlendirmeyecekleri için Ankaraya gidip teklif bile etmedim...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Arkadaşlar ven bu lafı çok duydum ama gülüp geçmiştim. Aynı şeyi ben size söylüyorum. Eğer sanayici değilseniz veya anlamıyorsanız ihale falan takip etmeyin. piyasada sizin harcayacağınızdan daha ucuz araçlar var. sıkıntıya sitrese girmeyin derim...
Ynt: Nevşehir'de Balonla Seyahat
yok hayır öyle dolmuş gibi her saat başı kalkmaz bu ;D balonda herhangi kuvvetli bir yönlendirme olmadığından sadece durgun rüzgarsız havalarda kalkar.Buda sabah erken saatte olur.yani saat 05 :00 gibi kalkar ,saat 07:30 gibi bişey kalmaz. Program yapacaksanız...
hava şartları bilir ama iyi olur bence çünkü en yeşil zamanı siz yinede montunuzu ve fotoğraf makinanızı yanınızdan eksik etmeyin. zevk alacağınızın garantisini verebilirim.
öncelikle kolay gelsin Allah kolaylık versin . aynı aracı yaklaşık 1 saat bende inceledim. ama ne yalan söyleyim kendime güvenemedim. Tabi bu sizin işiniz. Kolay gelsin bu işi iyi bildiğiniz ve kadronuzun işinin ehli olduğu belli. Bende bu sıralar 110 luk aldım. sizden bazı konularda yardım...
arkadaşlar bir nevşehirli olarak bu konuda yazmak boynumun borcu ;D Balon işi Capadokya gölgesinde çok gelişti artık. Bu işi yapan firma sayısı 17 oldu bildiğim kadarı ile. mayıs ayından önce binmenizi pek tavsiye etmem :D çünkü yukarda havalar bayağı soğuk...
Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu
Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Benim gibi yeni katılan ve tecrübe eksikliği olan arkadaşlarada çok yardımcı olduğunu düşünüyorum. bu haliylede çok harika olmuş ama çekimlerde birazda teknik konulardan anlaşılır bir biçimde...
Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU
kardeşim eline ,koluna sağlık. çok emek vermişsin ama güzelde olmuş.Güle güle kullan seri üretime geçersen haberdar olmak isterim.