Arama sonuçlarınız

1. kemal50

Bu Far Koruma Nerede Bulunur?

gelişme yokmu bu konuda ???

2. kemal50

otomatik defender hk.

Ynt: otomatik defender hk. serci07 noktayı koymuş. ;) ama bende ilk kez gördüm teşekkürler
  3. kemal50

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Kemal Güner 1988 defender 110 dizel

4. kemal50

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri araç temiz. yakın olan arkadaşlar bakabilir
  5. kemal50

MKE Defender 110 Satışı

Ynt: MKE Defender 110 Satışı bakın bence temiz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-ihale-ile-land-rover-satilacaktir-82499157/detay

6. kemal50

Gezenbilir, RizOff, ArdOff ve TrOff Gezisi (4 Aralık 2011)

Arkadaşlar sizi bilmem ama ben program geçtikçe aşırı bir zevk ve heyecan duymaya başladım.bölüm sayısı ilerledikçe sanki taşlar dahada bir yerine oturuyor. katılan ve emeği geçen herkese teşkkürler. İnşallah siz daha çok gezin çekinki gidemeyen bizlerde dahada zevk alalım ;D 8) ;D

7. kemal50

Bahara Merhaba Diyelim. Biraz Çamur ve Vazgeçilmez Sucuk Semaver (08 Nisan 2012)

Çok güzel bir gezi olmuş kıskandırıyosunuz bizleri :-\ birlik, beraberliği o güzel kızımızın taşıdığı fidanlarla tamamlamışsınız. Ellerinize sağlık İnşallah hep birlikte ,kazasız belasız adrenalin dolu günler dileklerimle
  8. kemal50

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

hayırlı olsun..... lastik ölçünüzü sorabilirmiyim
  9. kemal50

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri ben kırıkkaleyi gezdim 14 mart taki ihale için aynı zamanda 30 mart taki ihaleye çıkacak araçlarıda gördüm.Tam bir hurdalıkaçıklar için 3500 kapalılar içinde 3750 den aşağı olan teklifleri değerlendirmeyecekleri için Ankaraya gidip teklif bile etmedim...

10. kemal50

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Arkadaşlar ven bu lafı çok duydum ama gülüp geçmiştim. Aynı şeyi ben size söylüyorum. Eğer sanayici değilseniz veya anlamıyorsanız ihale falan takip etmeyin. piyasada sizin harcayacağınızdan daha ucuz araçlar var. sıkıntıya sitrese girmeyin derim...

11. kemal50

Defender Ön Konsol İmalatı

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı teşekkürler yardımın için . ;) arayacağım
  12. kemal50

Nevşehir'de Balonla Seyahat

Ynt: Nevşehir'de Balonla Seyahat yok hayır öyle dolmuş gibi her saat başı kalkmaz bu ;D balonda herhangi kuvvetli bir yönlendirme olmadığından sadece durgun rüzgarsız havalarda kalkar.Buda sabah erken saatte olur.yani saat 05 :00 gibi kalkar ,saat 07:30 gibi bişey kalmaz. Program yapacaksanız...

13. kemal50

Ynt: Nevşehir'de Balonla Seyahat hava şartları bilir ama iyi olur bence çünkü en yeşil zamanı siz yinede montunuzu ve fotoğraf makinanızı yanınızdan eksik etmeyin. zevk alacağınızın garantisini verebilirim.
  14. kemal50

Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

öncelikle kolay gelsin Allah kolaylık versin . aynı aracı yaklaşık 1 saat bende inceledim. ama ne yalan söyleyim kendime güvenemedim. Tabi bu sizin işiniz. Kolay gelsin bu işi iyi bildiğiniz ve kadronuzun işinin ehli olduğu belli. Bende bu sıralar 110 luk aldım. sizden bazı konularda yardım...
  15. kemal50

Ynt: Nevşehir'de Balonla Seyahat arkadaşlar bir nevşehirli olarak bu konuda yazmak boynumun borcu ;D Balon işi Capadokya gölgesinde çok gelişti artık. Bu işi yapan firma sayısı 17 oldu bildiğim kadarı ile. mayıs ayından önce binmenizi pek tavsiye etmem :D çünkü yukarda havalar bayağı soğuk...

16. kemal50

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim. Benim gibi yeni katılan ve tecrübe eksikliği olan arkadaşlarada çok yardımcı olduğunu düşünüyorum. bu haliylede çok harika olmuş ama çekimlerde birazda teknik konulardan anlaşılır bir biçimde...
  17. kemal50

Defender Orta Konsol Hakkında

Gelişme varmıı_?
  18. kemal50

Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU

Ynt: Antalya'dan Land Rover Defender 130 HCPU kardeşim eline ,koluna sağlık. çok emek vermişsin ama güzelde olmuş.Güle güle kullan seri üretime geçersen haberdar olmak isterim.

19. kemal50

Defender Ön Konsol İmalatı

Ynt: Defender Ön Konsol İmalatı arkadaşlar bu mudstuff.co.uk da satılan orta konsollardan türkiyede bulabileceğim bir yer yokmu ?
  20. kemal50

DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı

Ynt: DEFENDER 110 2.5 benzin+lpg mi dizel mi olmalı bir arkadaşım söylemişti ; Aslan besleyen yemine bakmaz diye 8)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.