Arama sonuçlarınız

1. MFK

Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010)

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010) Herkese gönülden teşekkürü borç bilirim. En başından beni araziye girmemeye ikna edenlerden allah razı olsun :D Copilotluğumla mucizeyi başaran :P paşalıya ayrıca teşekkür ederim. Son olarak boşalan akümüde şarj ettiniz, çok saolun

2. MFK

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (07 Mart 2010)
  3. MFK

4. MFK

5. MFK

6. MFK

Tahoe için Aksesuar

Ynt: Tahoe için Aksesuar Teşekkürler

7. MFK

Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010)

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) Teşekkürler
  8. MFK

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) gezimiz kaç gibi bitmiş olur tahminen?
  9. MFK

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) ok :)

10. MFK

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) yok, daha önce hiç gelmedim. bu ilk olucak mangal mutlaka yapalım. üstüme düşen ne ise alim gelim ben

11. MFK

WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu eklediğim resimdeki ürünün üzerinde görünen frekans 89,1 Tamda istediğim galiba :D
  12. MFK

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) Bana çok uyar açıkçası, hemde bildiğim bir yer

13. MFK

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) 1.İsmail-Orhan(ikaraman) sj410 2.Metin dinler ve izzet yapar(dabl) ATV motor 3-ugur tolga ayhan (tolgaa) jimniy 4-murat şenol (MŞENOL) jimniy 5-ahmet gündüz (arwin) vitara v6...
  14. MFK

Tahoe için Aksesuar

Merhaba, Tahoe'm için birkaç parça almak istiyorum. ön panjur üstüne takılan spoiler nerden bulabilirim? birde aracımın uzaktan kumandası kırılmış, o yüzden bir tanede kumandaya ihtiyacım var. yönlendirebileceğiniz yerler varsa sevinirim. Saygılarımla
  15. MFK

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Gerçekten çok net bir şekilde anlattınız. teşekkür ederim. Saygılarımla

16. MFK

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu anlayamadığım birşey var heralde benim. bu ürün ile aracın radyosunu birbirine tek nokta da entegre ettikten sonra(tek haneli bir frekans) transmitter da ben ne çalarsam hoparlörden de o ses gelmez mi? (ister çift haneli radyoları, istersem mp3 leri)...
  17. MFK

Tahoe'de Tartarini

Ynt: Tahoe'de Tartarini Araç 96 model. tek noktaya da uygulanıyor ama çok tavsiye edilmiyor. Bugün birkaç yere uğrayacağım. sizin kuzguncuktaki ustanın adı soyadı neydi? galiba onun oğlu benim orta okuldan arkadaşım kemal olması lazım.
  18. MFK

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu Gold Master ın üreticisi olduğu FM gönderici isimli bir ürünü var. Çakmak bölümüne takılarak kullanılıyor. Aracın hoparlör sisteminden ses çıkmasını sağlıyor. direksiyondan kontrol edilebilmesini sağlayan bir aparatı da var. ama uyumlu mu değil mi...

19. MFK

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (7 Mart 2010) Beni bozar mı yani söz konusu etap? araçta 265/75/r16 at lastik var
  20. MFK

96 Öncesi Tahoe'ların Motoru Sorunlumudur, Neden Tercih Edilmiyor ?

Ynt: 96 Öncesi Tahoe'ların Motoru Sorunlumudur, Neden Tercih Edilmiyor ? Vortec olup tek noktadan enjeksiyonlu olanlarda var. mesela benim ki böyle yani ve lpg taktırmak istiyorum ancak ne yapacağımı bilemiyorum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,966
Kaydolan Son Üyemiz
Baki42

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR