Arama sonuçlarınız

1. MFK

Bu Explorer' ı Tanıyan Var mı?

Ynt: Bu Explorer' ı Tanıyan Var mı? Binek bir şehir içi aracı. zevksiz, dümdüz bir araç yani :(

2. MFK

Ynt: Bu Explorer' ı Tanıyan Var mı? kesinlikle zj harika bir araç ve benim bütçeme de uygun ama, ne zaman o tahoe yi gördüm. O gün bugündür, tahoe diye yatıp kalkıyorum. Nedendir bilemiyorum ama Tahoe beni heyecanlandırıyor :) yalnız yönlendirmeniz çok isabetli, bu explorer yerine zj daha...
  3. MFK

Ynt: Bu Explorer' ı Tanıyan Var mı? affınıza sığınarak xj ne zj ne? biri cherokee galiba ama ::)

4. MFK

Ynt: Bu Explorer' ı Tanıyan Var mı? öncelikle teşekkür ederim ilginiz için. Yanlış hesaplamadıysam 589 TL 6 aylık bandrolu. yakıtı az değil ama süreklü kullanım yapmayacağım için çok canımı yakacağını düşünmüyorum. özellikle bu forumda öğrendiğim bir söz bu konuya çok uyuyor; " aslan...
  5. MFK

Herkese öncelikle merhaba, bende bir süredir forumu takip ediyorum ancak bu ilk mesajım, çok tecrübesizim çünkü bu araçlar konusunda, dolayısı ile sizlerin yardımını bekliyorum. Amacım; Off road değil, ağırlıklı hafta sonu şehir içi kullanım. Kesinlikle amerikan istediğime karar verdim ama ilk...

6. MFK

Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? http://www.sahibinden.com/orjinal_darbesiz_sirali_sistem_ital_lpg_li-97WQQaXQQ19508538WQQpXQQdisplayitem merhaba, linkte ki aracı tanıyan ve/veya hakkında bilgi sahibi olan yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler

7. MFK

F-650 ve Ötesi !..

Ynt: F-650 ve Ötesi !.. Bu amerikalılar kırmışlar kafayı walla yaaaaaaaaa
  8. MFK

F-650 ve Ötesi !..

Ynt: F-650 ve Ötesi !.. koskoca hummer ın düştüğü pozisyona bak bisiklet gibi kalmış garibim :)
  9. MFK

Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? Tahoe 5k 97 model civarı arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

10. MFK

F-650 ve Ötesi !..

Ynt: F-650 ve Ötesi !.. Maşallah damperli kamyon resmen

11. MFK

15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım?

Ynt: 15 Bin TL'ye Defender Yerine Explorer mi Almalıyım? Herkese öncelikle merhaba, bende bir süredir forumu takip ediyorum ancak bu ilk mesajım, çok tecrübesizim çünkü bu araçlar konusunda, dolayısı ile sizlerin yardımını bekliyorum. Amacım; Off road değil, ağırlıklı hafta sonu şehir içi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.