Arama sonuçlarınız

1. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Valla mühendis değilim ama arazi deyince aklıma 3 marka geliyor.. jeep / Suzuki / Toyota ve zannediyorum bu markalarınhep 4L li modelleri karşıma çıktığından rav4 de vardır. diye aşinalık oluşmuştu bende....

2. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Vayyyy Hasanım ; seçenekler hanım tarafından sınırlandırıldı o nedenle freelender düşünemiyorum. _98 crv'im vardı , çok güzel anılarım var ama oylamaya göre elenenler listesinde... Sorento ile Rav4 arasında kalıyoruz. Sorentoda 4L varmış... ama rav4 de low...
  3. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım toyota bu yaaaa nasıl olmaz ciddi mi 90 model pikaplarında bile var low . sizde rav4 var mı ?

4. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Merhaba Hüseyin Bey ; Valla çok istedim xj ama ; Hanım kota koydu ya bunlardan birini seçersin yada ben sana koyarım kotayı dedi... :) yoksa kim istemez , yapılı bir xj ,yada yapılı bir vitara yada toyota
  5. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Kopardın yaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

6. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Ahmet ; valla sıkıyor....kazaklık öldü... yuvarlak yaka olduk.. ;D ;D ;D

7. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Valla Mesut bey ; Oylamalara bakarsak iki araç sınıfta kaldı..Honda ve Tuscon' eledik gibi . . Sorento da low seçeneginin olması güzel . Haftasonu pazarda rav 4 lere bakacağım çekiş sisteminde low seçeneği var mı diye? eger yoksa onuda ben eleyeceğim...
  8. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Ufuk Bey ; Bende hiç biri diyorum ama... Hanım öyle demiyo :) Bu 4 araç üzerinden, birini sececeğiz bakılm...
  9. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Valla bana uyar....10 ay sonra ful yapılı bir grand'la istanbulda off road.... offfffff ;) ;) ;)

10. CANADALI

2006 KİA SORENTO YARDIMMMM

Ynt: 2006 KİA SORENTO YARDIMMMM Cenk bey yanılıyorsam düzeltin...2007 ve sonrasında ESC (Elektronik Stabilite Programı) zannediyorum var.dimi. eger varsa 2006 nodel yerine 2007 model almak daha mantıklı degil mi :-\

11. CANADALI

Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım.

Ynt: Yeni Toyota Land Cruiser VX 100 aracım. Maşallah çok güzel görünüyor. Nazar deymesin.
  12. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Gökhancığım , ev işini hallettik valla... :) Hanımda kota koydu.. _Yükseltme yok. _ Arazi lastiği yok. Artık standart bir araçla yola devam edeceğiz , takıldığımız yerde gezenbilirci dostlarımız vinçlerder bizi :D :D :D

13. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Ynt: Hangi Aracı Almalıyım Gönül ister ; defender, grand cheroke , grand vitara.. ama iç işleri bakanı ; rav4 - sorento -crv -tucson diyor.
  14. CANADALI

Hangi Aracı Almalıyım

Merhaba Arkadaşlar ; Kısıtlı imkanlar doğrultusunda 4 modelde ailecek karar kılınıldı.. ancak bu 4 modelden hangisini seçeceğiz bir türlü karar veremedik. _Ben biraz arazi kabiliyeti olsun istiyorum _ Hanım , dizel olsun diyor. siz olsaydınız bu 4 modelden hangisini tercih ederdiniz...
  15. CANADALI

2003-2005 2.0 5k grand vıtara aranıyor

Ynt: 2003-2005 2.0 5k grand vıtara aranıyor Hayırlı olsun gökhan çok kral bir araç aldın..... ;)

16. CANADALI

satılık ofroad donanımlı 2000 model 5 k vıtara

Ynt: satılık ofroad donanımlı 2000 model 5 k vıtara Güncellll ;)
  17. CANADALI

Sayfalarda Görüntüleme Problemi !...

Ynt: Sayfalarda Görüntüleme Problemi !...
  18. CANADALI

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Çağrıcım buda benden olsun ;D ;D ;D 34 FB 6-0 3-2 Ben bu plakayı çoooooooook seviyorum

19. CANADALI

Acil Satılık 2004 Grand Vitara

Ynt: Acil Satılık 2004 Grand Vitara Tüm iyi dilekleriniz için herkese tesekkür ederim. inşallah herkes dilediği gibi ,istediği araca sahip olur.
  20. CANADALI

satılık ofroad donanımlı 2000 model 5 k vıtara

Ynt: satılık ofroad donanımlı 2000 model 5 k vıtara Çok sıkı hazırlanmış bir araç.. inşallah aile içinde kalır.. Beğendiğim bir araçtı ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.