Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)
Arkadaşlar izlemeyenler için ..dünyayı gezme hayali olanlar için ( bir tanesi ben) izleyebileceği güzel bir film var. İzleyenler izlemiştir sevmemistir sevmediğini yazmayın ltf. izlemeyenlere izlemeleri için bir şanş verin. O...
Bu haftasonu çok neşeli olamayacakmışım gibi bir his içimde...Bilginiz olsun .. Nasıl neşeli biri isem...
Kelim ..şişkoyum..çirkinim..
Ezik ben ..
Bık bık şikayet etmeyin .. Rahatmısınızda şikayet ediyorsunuz...
Ayteç Sönmez ..Benimle aynı yerden binecek Erdal. Ama o dünyadan :)
trek trek trek trek keeeeeeeeeeeeeek .. gidiyormuuyuz yani.. isimleri yazılmayanlarda var gibim gleyor bana..
NeredE bu doğa tutkunları ve doğa ile başbaşa ken kimlik değişikliğine uğrayan insanlar.. Nerdesiniz.. Macera adrenalin ve daha fazlıs.. ( Reklam gibi oldu) :)
Sayın hiç bilinmeyen....Kel ve şişman adam..
Yaaa kel deme. Bak...
NeredE bu doğa tutkunları ve doğa ile başbaşa ken kimlik değişikliğine uğrayan insanlar.. Nerdesiniz.. Macera adrenalin ve daha fazlıs.. ( Reklam gibi oldu) :)
Sayın hiç bilinmeyen....Kel ve şişman adam..
Ynt: Ağva Kurudere Şelaleleri'nde Trekking (19 Ekim 2008)
sen bu kadar duygusal ve içten satırlar yazan bir adammısın ilhan .bak karizman yerlere doğru iniiyor iniyor .. kaldıkı.. senin okumudağın ve benum hiç okumadığım kitaplardan alıntılar yaparak mı yazdın bu satırları.. karizmayı kurtar...
mmm....mail adresi.. mmm.. hangisini versem acaba.. mmm.. mmm.. Uzaktr@gmail.com adresine istediğim yakısıklı resimlerimi gönrebilirsiniz arkadaslar. bu forumdaki resimleri tek tek tek tek sekerek ve tıklayaraktan aldım..
en kısa...
Herşey ne kadar kötü idi. Bir bayan tarafından ayaklar altına alındım. Sürekli açtım. Nerede ise hiç bir fotoğrafta yokum. Bir daha gruptan hiç ayrılmayacağım ki çok resmim olsun. Bu yakışıklı adamsız resim ..ah ah ..
Bir dahaki...