Arama sonuçlarınız

1. berk

"Defender" bilen elektrikçi arıyorum

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum abı allah gonlune gore vermıs mutıs gozukuyo valla masallah dıyelım :) gule gule kullan evdekılere selam
  2. berk

YENİ NESİL GENİŞ VİDALI LAND ROVER DEFENDER DODİK

Ynt: YENİ NESİL GENİŞ VİDALI LAND ROVER DEFENDER DODİK ooofff of hemen alınacaklar lıstesının basına yazıyorum :D mukkemmel gozukuyolar elınıze saglık

3. berk

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum motor kasıntısı tutar abı yakında senıde ehuhhehe :) e resımlerını atsana gorelım yenı suyabatmazı :) zu janlar cok guzel ama bellı :)))
  4. berk

Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor

Ynt: Takoser Otomotiv'de Yeni Bir Defender Doğuyor turboyu takarken motorda ne gıbı degısıklıkler yaptınız? pıston gomlek yatak vs bunlar turboyu kaldırcak sekılde guclendırıldımı? bıraz acıklama yapabılırmısınız?

5. berk

ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART

Ynt: ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART 2 ad fıyat nedır???

6. berk

Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ abı cok gecmıs olsun oncelıkle... uzun suredır bende bu renk kodunu arıyodum muhtesem olmus gule gule kullan... malıyet ne oldu tahmını bende bır butce ayırcam cunku bu işe? kod...
  7. berk

NISSAN PATHFINDER 1999 model için

Ynt: NISSAN PATHFINDER 1999 model için :))))) konuyu nıssan bölumunde acarsan mutlaka yardımcı olacak bırılerı vardır..
  8. berk

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum anladım abı parcayı almak sorun degıl ıste benım en buyuk derdım taktırmak.. bır bagaj dolusu elektrıkcının takması gereken malzeme var kuzu gibi depomda beklıyor sonerın oraya gelıp bır seferde bıtırmek ıstıyorum.. bu wireles etkılensede orjinal vinç...

9. berk

Landrover İçin Portal Aks Kullanımı

Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı abı harıkasın :o umarım ulasılabılır rakkamlara halledersın beklemedeyım..

10. berk

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum dedıgımı yap 150 liraya al bır corum kalorıferı aynı bu sekıl taktır hıcbıseye ıhtıyacın kalmıyor ıcerdekı kumanda tellerını ıptal ettırdım butun kanallardan dırek 3. kademeden hamam gıbı oluyor.. bugu vs hemen kesıyor orjınalı cok zavallı kalıyo bunun...
  11. berk

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum aynen abı bu ılandan bahsettım.. pekı wireless olayı bukdar camur su vs sonrası sorun cıkarırmı? bende gecen vıncımı 5-6 defa cok zorlu sartlarda kullandım hıc sıkıntı cıkarmadı ama kablo olayı dert yanı ama 65 cok bı rakkam degıl denemekte fayda var..

12. berk

Landrover İçin Portal Aks Kullanımı

Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı bunu yaptırmayı cok ıstıyorum ya... yukseltme yapıldı ama dıfransıyeller yukselmedıgı ıcın sıkıntı var :( netten heryerden resımlerını cızımlerını vs toparladım ama herzmankı gıbı usta ve bu ısı yapacak baba bır adam lazım....
  13. berk

285/75/16 cooper stt lastik ve 16x8 (6 bijon ) jant ariyorum

Ynt: 285/75/16 cooper stt lastik ve 16x8 (6 bijon ) jant ariyorum abı lastıkler duruyomu halaaa?
  14. berk

Pazar günü terörü lanetleyen bi konvoy yapsak 2.000 araç olurmuyuz ?

Ynt: Pazar günü terörü lanetleyen bi konvoy yapsak 2.000 araç olurmuyuz ? izmitte yaptık yaklasık 10,000 kısının uzerınde bır katılım oldu izoff olarak 12 araç katıldık cok da guzel oldu http://www.bizimkocaeli.com/galeri/album.php?id=565&sayfa=14...

15. berk

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum haberlesırız abı bu carsambadan sonra 2-3 hafta çinde olcam gelince mutlaka elektrık işi için gelmeyı planlıyorum o arada mutlaka ararım beraber gıderız.. ibrahım abı kablosuz vınc ıcın huma da bir modül var vinçi kablosuza cevıren onu mu kullandın??
  16. berk

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum sonerı herkes soyluyor bende oraya gıdıcem .. ayrıca baska bır tavsıye eskı kalorıferı sokun yerıne radyatorcuden yenı corum kalorıferı alıp yerıne takın ne kumandaya nede o garıp tellere vs ııhtıyacınız olcak actınızmı heryerden canavar gıbı sıcak...
  17. berk

Adana Defenderini Topluyor

Ynt: Adana Defenderini Topluyor sankı uzerınde orjınal dızel yokmus baska bısey varmıs gıbı :)) ??

18. berk

İhtiyaç icadın anasıdır.

Ynt: İhtiyaç icadın anasıdır. korkacaksın abi çinliden herseyı yapabılır bu adamlar :)
  19. berk

SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ

Ynt: SİLVERSTONE EXTREME ÇAMUR LASTİKLERİ şu durumda 595 lık lastıgı hıcbıyere takamam abı zaten :) 5 tanesı 3,000 yapıyo hafasonu yaptıgımız gezıden sonra kesın extreme donucem dusuncesını ertelemeye karar verdım..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.