Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum
motor kasıntısı tutar abı yakında senıde ehuhhehe :) e resımlerını atsana gorelım yenı suyabatmazı :) zu janlar cok guzel ama bellı :)))
Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ
abı cok gecmıs olsun oncelıkle... uzun suredır bende bu renk kodunu arıyodum muhtesem olmus gule gule kullan... malıyet ne oldu tahmını bende bır butce ayırcam cunku bu işe?
kod...
anladım abı parcayı almak sorun degıl ıste benım en buyuk derdım taktırmak.. bır bagaj dolusu elektrıkcının takması gereken malzeme var kuzu gibi depomda beklıyor sonerın oraya gelıp bır seferde bıtırmek ıstıyorum.. bu wireles etkılensede orjinal vinç...
aynen abı bu ılandan bahsettım.. pekı wireless olayı bukdar camur su vs sonrası sorun cıkarırmı? bende gecen vıncımı 5-6 defa cok zorlu sartlarda kullandım hıc sıkıntı cıkarmadı ama kablo olayı dert yanı ama 65 cok bı rakkam degıl denemekte fayda var..
Ynt: Landrover İçin Portal Aks Kullanımı
bunu yaptırmayı cok ıstıyorum ya... yukseltme yapıldı ama dıfransıyeller yukselmedıgı ıcın sıkıntı var :( netten heryerden resımlerını cızımlerını vs toparladım ama herzmankı gıbı usta ve bu ısı yapacak baba bır adam lazım....
Ynt: Pazar günü terörü lanetleyen bi konvoy yapsak 2.000 araç olurmuyuz ?
izmitte yaptık yaklasık 10,000 kısının uzerınde bır katılım oldu izoff olarak 12 araç katıldık cok da guzel oldu
http://www.bizimkocaeli.com/galeri/album.php?id=565&sayfa=14...
haberlesırız abı bu carsambadan sonra 2-3 hafta çinde olcam gelince mutlaka elektrık işi için gelmeyı planlıyorum o arada mutlaka ararım beraber gıderız.. ibrahım abı kablosuz vınc ıcın huma da bir modül var vinçi kablosuza cevıren onu mu kullandın??