Arama sonuçlarınız

1. Hüseyin65

Satılık Toyota Land Cruiser Bj60

Araç satılmıştır..

2. Hüseyin65

Toyota Lan Cruiser BJ 60 aracımın satış fiyatı 38500 TL olmuştur.
  3. Hüseyin65

Aksesuarların parça parça satışı iptal olmuştur.

4. Hüseyin65

Aracımın satış fiyatında indirim yapıyorum. 39500 TL satış fiyatıdır.

5. Hüseyin65

Almayı düşünüyorsanız anlaşırız. Yukarıda yazdığım fiyat için bazı masraflarımı gözardı edebilirim.

6. Hüseyin65

2. El Off-road Deestone Lastik Arıyorum

Az kullanılmış 500-1000 km arası olabilir, veya sıfır, hasarsız, delik, yama vb. yapılmamış Deestone Mud Clawer 31X10.5XR15 109Q lastik arıyorum. 1 adet. Arazide inşaat demiri :( deldi. Yama yaptırıp, iç lastik de koydum, fakat içim rahat etmiyor. Sağlam olan bir lastik bulabilirsem...
  7. Hüseyin65

Merhaba, ilginiz için teşekkür ederim. Takas düşünmüyorum.
  8. Hüseyin65

Affedersiniz fiyatı yazmayı atlamışım. Aracın satış fiyatı; masraf maliyetleri + emek, alınteri de ilave edilmiş olarak 44500 TL' dir. Teşekkür ederim

9. Hüseyin65

2 defa yazıldığından mesaj iptal edildi.

10. Hüseyin65

Severek kullandığım aracımı, özel nedenlerden dolayı satıyorum. Aracım yürüyen olarak elden geçirilmiştir. Mümkün olduğu kadar aracın orjinalliği ile oynanmamıştır. Kaporta - boya için, aldığımda sadece pasta + poliş yaptırılmıştı. Aracın vinci hiç kullanılmamıştır. Vinç uzaktan kumanda ve...
  11. Hüseyin65

Toyota Yedek Parça

Ynt: Toyota Yedek Parça Merhaba, 1987 Toyota Land Cruiser BJ60 model araç için parçalarınız var mıdır? Öncelikle arka plaka lambası ve yakıt depo iç kapak ihtiyacım var da! Teşekkürler.

12. Hüseyin65

Toyota Land Cruiser Bj 60

Ynt: Toyota Land Cruiser Bj 60 Merhabalar, sayın umut401 tarafından bilgi ile peşine düştüğüm tutamak konusu sonuçlandı. Deneyimimi aktarmak isterim. Önce Hyundai H100 aracın ön direk üzerine takılan tutamaklarını yedek parçacıdan istedim. bana ikisi aynı numaralı ama sonra poşetlerin...
  13. Hüseyin65

İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı

Ynt: İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı Herkese merhaba, yukarıda sorduğum soruyu nihayet çözdüm. Android telefonlara yüklenen IGO navigatör programları (c...k) olanlar genelde SD karttan çalıştırılması tavsiye edilir. Bu durumda ne yazık ki programda; daha önce yapılmış olan...
  14. Hüseyin65

Ynt: İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı Kendim denedim. Benim makinada Loquendo TTS yüklü olduğu için verdiğiniz IGO Navigatör programı ile gerekli ayarları yapınca çalıştı. Yaknız bir sıkıntı var. Favorileri kaydettiğiniz veriler, programı kapatıp açınca kayboluyor. Bunun nasıl...

15. Hüseyin65

Ynt: İgo Primo Full Son Versiyon 3 Haritalı Utku bey merhaba, TTS Loquendo çalışıyor mu denediniz mi? Teşekkürler.
  16. Hüseyin65

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, ben Hüseyin yaş 50 emekli oldum artık, uzun yıllardır spor yaparım. Bunca yıldır hep yoldan gittim, artık yoldan çıkmanın zamanı geldi. BJ 60 aldım, sağını solunu yaptırıyorum . Amacım, gözüme kestirdiğim yerde mola verip, mangalımı yakıp...
  17. Hüseyin65

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, ben Hüseyin yaş 50 emekli oldum artık, uzun yıllardır spor yaparım. Bunca yıldır hep yoldan gittim, artık yoldan çıkmanın zamanı geldi. BJ 60 aldım, sağını solunu yaptırıyorum . Amacım, gözüme kestirdiğim yerde mola verip, mangalımı yakıp...

18. Hüseyin65

Ynt: Toyota Land Cruiser Bj 60 Sayın umut401, siz elinizden BJ60' ınızı çıkarsanızda tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Saygılar.
  19. Hüseyin65

Herkese merhaba, 1987 Toyota Land Cruiser BJ 60 aracım için 2. el iyi durumda ön ve arka koltuk başlıkları ile (orjinallerinde görmedim ama ön direkler üzerinde 160 mm ara ile 2 adet delik montaj yerleri var) sağ, sol el tutamağı arıyorum. Tutamakların orjinal olmasına gerek yok, araca uygun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR