Arama sonuçlarınız

1. Kas07

İlk Bakım İlk Resimler

Ynt: İlk Bakım İlk Resimler Allah güzel günlerde sağlıcakla, güle güle binmeyi nasip etsin. Ben de bugün 60 bin bakımını yaptırdım Grand Vitara 1.9 DDİS'ime... 500 tl verdim çok mu az mı bilmiyorum ama özel servisin ilgisi iyiydi... Hava, polen, mazot, yağ filtreleri, castrol yağ, triger setini...

2. Kas07

Toplu Taşıma İle Anzer Yaylası

Ynt: Toplu Taşıma İle Anzer Yaylası Ben 27 Haziran'da Antalya'dan çıkıp; Konya, Nevşehir, Sivas, Erzincan, Erzurum, Ağrı, Doğubeyazıt, Iğdır, Kars, Ardahan, Türkgözü, Ahıska, Vardzia, Borjomi, Khashuri, Gori, Tiflis, Sighnaghi, Kutaisi, Ushguli, Mestia, (Svaneti), Zugdidi, Batum, Rize...
  3. Kas07

Ynt: Toplu Taşıma İle Anzer Yaylası Araç ile gelecek iseniz çok iyi. Siz benimle yazışmaya devam edin. Sizi Rize'nin en güzel yaylalarına yönlendireceğim. Bu arada Artvin Maçahel bölgesini de düşünün. Ayrıca Gürcistan'da Svaneti'yi ısrarla öneririm. Gürcistan'a aracınızı geçirebilirsiniz. Özel...

4. Kas07

Ynt: Toplu Taşıma İle Anzer Yaylası Burak bey ailece gezecek iseniz yanınızda araç getirmenizi öneririm. Belki uzun süreli yürüyüşlerle araç sorun olsa da kısa zamanda çok yerleri görebilmek için ise gerekli. Anzer ile ilgili olarak da yaptığım araştırma sonucu Anzere dolmuş varmış. Bilgiyi...
  5. Kas07

Ynt: Toplu Taşıma İle Anzer Yaylası Burak Bey, Evet istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Her ne kadar Antalya'da ve Antalyalı olsamda Temmuz ve Ağustos aylarında oradayım. Eğer o bölgeye ve Gürcistana gidecekseniz benimle de yazışabilirsiniz. Hatta bende kendi aracımla orada olacağım... Görüşmek...

6. Kas07

UCAN SU SELALESI

Ynt: Ucan Su Selalesı Emre Bey, Destek ve açıklama için teşekkürler... Geziler konusunda görüşelim lütfen...

7. Kas07

Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş.

Ynt: Doğu Karadeniz'de Dağlarında 11 Gün Gezdim. Karadeniz Ne Güzelmiş. Kerim Bey bu güzel paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Her yaz bu bölgelerde olduğumu ve anladığım kadarıyla da sizinle aynı meslekte olduğumu söyleyebilirim. Bu yaz tatilinde tamamen Doğu Karadeniz ve Gürcistan'dayım...
  8. Kas07

Ynt: Toplu Taşıma İle Anzer Yaylası Bildiğim kadarıyla Anzer Yaylası'na toplum taşıma yok. Anzer denilen alan geniş bir bölge... çadır kurabileceğiniz yer mutlaka bulabilirsiniz. Çadır kurarken bölge ahalisini rahatsız etmeyin yeter. Macera istiyorsanız Anzerden Uzungöle yürüyebilirsiniz. İkisi...
  9. Kas07

UCAN SU SELALESI

Ynt: Ucan Su Selalesı Gebiz'in içinden geçktikten sonra sola dönen ve S virajdan devam etmelisiniz. Ara ara tabela bulacaksınız. Daha sonra devam ediniz ve büyük bir çaya ulaşacaksınız. Çaydan sonra Akçapınar Köyüne ulaşacaksınız. Burada köyün içinden direkt devam ederseniz Quad safari...

10. Kas07

UCAN SU SELALESI

Ynt: Ucan Su Selalesı Konuyu açan oğuz arkadaşımıza çok teşekkürler... Uçansu 1 ve 2 olarak adlandırılan bu şelaleleri görmenizi ısrarla tavsiye ederim. Bir arkadaşımız işi ticarete dökmüşler diye eleştiride bulunmuş. Evet ilk şelale için kesinlikle haklı ama üstteki şelale tamamen doğal kalmış...

11. Kas07

19-25 Temmuz Batum-kutaisi-tiflis-vladikavkaz-nazran-grozni-mahaçkale-bakü Gezisine Arkadaş...

Saygıdeğer forum üyeleri 19-25 Temmuz civarında Batum-Kutaisi-Tiflis-Vladikavkaz-Nazran-Grozni-Mahakkale-Bakü Gezisine yol ve masraf arkadaşı arıyorum. Fotoğraf meraklıları olursa çok iyi olur. Masrafları ortak paylaşacağız. Baküden Tiflis üzeri tekrar Türkiye'ye geri döneceğiz. Katılacak...
  12. Kas07

25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum

Ynt: 25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum Ben de o zaman dilimlerinde Tiflis'de olabilirim. Yanımda aracım da olacak. Eğer ben olmasam bile; bence araç ayarlayabilirseniz 1 günlüğüne (gidiş-dönüş ve gezi dahil) Sighnaghi Kasabası var. Bence Gürcistan'ın en güzel yeri. Kasaba büyük bölümü tahrip...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR