Arama sonuçlarınız

1. H

Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım

Ynt: Birlikte Kamp Yapabileceğimiz Grubu Kuralım Selamlar, 15-20 Haziran 2013 tarihleri arası ailem ile birlikte Karadeniz yaylalarında olacağız. Özellikle ayder ve rize çevresinde kamplayacağız. Herseyimiz hazır. Sizin içinde uygun olursa değerlendirebiliriz. İyi kamplar ve iyi tatiller...

2. H

Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır?

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır? Peki o zaman. Temas halinde olalim. Dilerseniz detayli gorusebiliriz..
  3. H

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır? İsmail Bey elinize saglik. Sizin tecrube ettiginiz ve ozellikle su kampa mutlaka gitmelisiniz dediginiz bir yer vardir sanirim. Cok tesekkur ederim simdiden..

4. H

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır? Merhabalar, Oncelikle bir hususu belirtmemde fayda var. Guvenli bir yer sorunu sadece bir yere bir bolgeye ozgu birsey degil. Bu sorun hic beklemediginiz, ummadiginiz bir yerde karsiniza cikabiliyor. Lutfen yanlis anlasilmasin. Tehditler sadece...
  5. H

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır? Yorumun icin tesekkur ettim kardesim. Yalniz olsaydim hic sorun degildi. Malum ailecek olunca biraz tedirgin olmuyor degil insan. Ulkemizin durumu ve bakis acisi belli uzun uzun anlatmaya gerek yok.

6. H

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır? Tesekkur ederim.Notlarima bunu da yazdim.

7. H

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır? Verdiğiniz bilgiler ve tavsiyeleriniz için sonsuz teşekkürler.. Bahsettiğiniz yerler ile ilgili araştırmalarıma başladım bile..
  8. H

Kabatepe Orman Kampı

Ynt: Kabatepe Orman Kampı Paylastiginiz muthis guzel bilgiler bizim gibi acemi kampcilara motivasyon kaynagi oluyor. Saygilarimla, HS
  9. H

Ynt: Karadeniz Bölgesinde Nerelerde Kamp Yapılır? Selamlar, gezimizi Sinop tan baslatip sirasiyla Ordu Trabzon ve Rize yi icine alacak sekilde planladim aslinda. Deniz kenarindan cok yaylada olmayi tercih ederim. Benim icin en kritik olan guvenli yerlerde kalabilmektir. Kamp ekipmanlarim...

10. H

Merhabalar, Bu yaz haziran ayının son haftasında ailem ( 3 kişiyiz) ile birlikte karadeniz bölgesini gezip, uygun yerlerde çadırımızı kurup kamp yapmak istiyoruz. 1 hafta sürecek turumuzun (arabayla) iyi geçmesi adına sizlerin tavsiyelerine çok ihtiyacım olacak. Üstelik ilk çadır deneyimimiz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.