Arama sonuçlarınız

1. AKSAKAL92

SIFIR BOAFENG UV-3R PLUS...

Bir kaç güne kadar elime ulaşacak olan kargoda 2 adet boafeng uv3r plus cihaz satılıktır. benim elime ulaştığı gün alana kargo ederim. ptt den kapıda ödemeli de gönderebilirim. Sağlamlık ödüllü olan cihaz 2w güce sahip ve dual dinleme göndereme yapabiliyor. Cihazın diğer özelliklerini...

2. AKSAKAL92

iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum.....

Ynt: iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum..... Hocam ben 3r kullandım. menü değişik olabilir. sen çıkış gücünü hıgh yap. elindeki cihaz muhtemelen 2,5 wat ve low yaparsan 1 watla çıkış yapmaya çalışmış olursun. buda röleye girememen anlamına gelir. 80 km çok uzun mesafe ama...
  3. AKSAKAL92

Ynt: iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum..... dostum bulunduğun şehrin rölesi varmı? varsa frekansını tonunu şiftini öğren ben tarif edeyim zor bişey yok. telefonda mesaj yazmak kdar kolay. sadece terimlere yabancısın o kadar. TA6ALİ 73

4. AKSAKAL92

Ynt: iki WOUXUN arasında kaldım yardımlarınızı bekliyorum..... 1p 6d Boafeng 5r hepsini kullandım. test ettim.. wox 1P ON NUMARA cihazdır dinlemesi mükemmeldir. programı bir çok internet sitesinde mevcut. yedek parça sorunu yoktur her yerde rahatça temin edebilirsiniz. cihaz kolay...
  5. AKSAKAL92

SATILIK BOAFENG UV3R PLUS

2 adet sıfır kutuda cihaz var. çok sağlam yapmışlar. aşağıdaki videoyu izleyiniz. Tanesi 200 lira .. ikisini birden alırsa 380 lira. kutuda cihaz batarya ajan kulaklık anten ip askılık usb li şarz adaptörü ve şarz ünitesi mevcut. TA6ALI aksakal92@gmail.com 73s...

6. AKSAKAL92

yaesu vx 7

Ynt: yaesu vx 7 aksakal92@gmail.com adresime resimleri atabilirmisiniz. 73 TA6ALI

7. AKSAKAL92

UHF VHF Dual Telsiz Alınacaktır

Ynt: UHF VHF Dual Telsiz Alınacaktır tamam hocam burlardayım. dediğiniz gibi 2 w. TA6ALİ 73.
  8. AKSAKAL92

UHF VHF Dual Telsiz Alınacaktır

Ynt: UHF VHF Dual Telsiz Alınacaktır boafeng uv3r plus diye bir model var. üzerinden araba geçiyo bişey olmuyo... isterseniz 190 liraya sıfırını temin edebilirm. TA6ALİ
  9. AKSAKAL92

SATILIK WOUXUN UVD6 D SIFIR KUTUSUNDA 375 lira

Ynt: SATILIK WOUXUN UVD6 D SIFIR KUTUSUNDA 375 lira cihaz adanaya satılmıştır.73.

10. AKSAKAL92

SATILIK WOUXUN UVD6 D SIFIR KUTUSUNDA 375 lira

Sıfır kutusunda tüm kutu içeriğiyle beraber. dual band 5w yeni versiyon. El telsizim satılıktır. en çok alınıp satılan sınıfında en kolay ve kullanışlı cihazdır. Orjinal çakmak şarzı 1700 ma. lik bataryası bel klipsi ip askılığı ile 375 lira ya satıyorum. Temiz yaesu ft51 ile veya uygun...

11. AKSAKAL92

Heider CF1 Super Power El feneri Bilgisi Olan Varmı

Ynt: Heider CF1 Super Power El feneri Bilgisi Olan Varmı hocam tam aklımdaki soruları cevaplamışsınız. bende media markette baktım dediğiniz gibi... İlginize teşekkürler.
  12. AKSAKAL92

Boafeng UV-3R Cihaz Hakkında

Ynt: Boafeng UV-3R Cihaz Hakkında Hocam bahsettiğiniz cihazı kullanmadım ama genede cevap vereyim. Cihazın çıkış gücü tabiyki önemli ama bu güç şu kadar metreden çeker diye bir şey söylenmez söyleyemez. Yani o yerede bulunan rölelere linklere bağlı bu konu. ben bu boafeng le amerika ile...

13. AKSAKAL92

Heider CF1 Super Power El feneri Bilgisi Olan Varmı

Arkadaşlar Merhabalar. Son zamanlarda reklamlarda ve internette sıkça görüdüğüm bir el feneri var. Reklama bakılırsa çok güzel kullanışlı. Acaba bu feneri alıp kullanan varmı? memnun olan olmayan bilen gören varmı?m Fikirkerinizi Bekliyorum. Fener cepfeneri.com diye bir sitede 59 liraya...
  14. AKSAKAL92

Düzce de 16 ili kapsayan Telsiz Rolesi

Ynt: Düzce de 16 ili kapsayan Telsiz Rolesi Mrb. Hocam emeğinize sağlık.. 16 il dediğinize göre yakınınızdaki illerde biri olarak Çankırı ile çevrim yapabildinizmi. Saygılar.
  15. AKSAKAL92

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri sahibinden.com internet sitesinde Çankırı ilinde bi tane defender var benzinli 9250 yazıyor sağlık bakanlığının ambulanlarından.. ara orjinal ve km si 60 binde ilgilenenler için duyrulur... o kadar orjinalki daha sedyesi bile içinde duruyor..

16. AKSAKAL92

Çankırı Ulaşım

Ynt: Çankırı Ulaşım 2011 başı itibariyle çankırı ankara arası tamamen dubl yol oldu. Otobüsler tam 2 saatte çankırıdan ankaraya varıyor. Kendi aracınızla 1 buçuk saate rahat rahat iniyorsunuz.. Ama biraz basarsanız 45-50 dakikada ankaraya girilebiliyor... Aynı şekilde çankırı nın kuzey çıkışı...
  17. AKSAKAL92

SATILIK ZER LBS9601 ARAC SİRENİ

Ynt: SATILIK ZER LBS9601 ARAC SİRENİ Gözüm bu cihaz tek başınamı yoksa tavan ünitesi de varmı? ve sağlammı ? saygılar.
  18. AKSAKAL92

DTMF Uzaktan Kontrol Devresi

Ynt: DTMF Uzaktan Kontrol Devresi Abi selam.. devre sanki benim işime yarayacak gibi fakat ben şurayı anlayamadım. biz bu devreye nasıl ulaşacağız yani telsizlemi kod göndereceğiz telefon hattımı gireceğiz orayı anlamadım..

19. AKSAKAL92

Boafeng UV-3R Türkçe Kullanma Klavuzu

İlgililere...
  20. AKSAKAL92

Boafeng UV-3R Cihaz Hakkında

Ynt: Boafeng UV-3R Cihaz Hakkında Arkadaşlar Konuşan TA6AL. Bugün çatımızın oluklarını temizlerken yağmura yakalandım. ıslanmışkende temelli bitireyim dedim. o curcuna da taki aşağıya inene kadar telsizi balkonun kenarına koyduğumu unuttum. Resimlerde gördüğünüz cihazım epey ıslanmış...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR