Arama sonuçlarınız

1. AKSAKAL92

Satılık land dıscovery Güzel fiyata

Ynt: Satılık land dıscovery Güzel fiyata şimdi ne derece doğrudur bilemiyorum ama şöyle bir bilgiye ulaştım. Yukarıda bahsettiğim araç abd nin adana serbes bölgede kullandoığı ıraka hibe etmek için gözden çıkardığı bir çok araçtan biriymiş. diplomasiden dolayı uuzn zaman bekleyen araçların...

2. AKSAKAL92

Satılık land dıscovery Güzel fiyata

Arkadaşlar. İleride alacağım landın hayallını kurduğum şu dakikalarda guzel bır araba buldum resımlerden gördüğüm kadarıyla temiz gibi fiyatıda piyasaya göre gayet uygun. Ben şu an sadece hayal aşamasında olduğum için niyet edemiyorum ama en azından niyeti olanlara bılgı vereyım dedım...
  3. AKSAKAL92

Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.?

Ynt: Arka Cam için Gezenbilir Araç Sticker'i Nasıl Bulabilirim.? arkadaşlar nasıl bir tişört . biyerlerde resmi varmı...

4. AKSAKAL92

4x4 Nasıl Rezil Edilir..Yazık Oldu.

Ynt: 4x4 Nasıl Rezil Edilir..Yazık Oldu. Hocam ben zaten sadec arabaya acıdım... Görüldüğü üzere arazili arabayla gezen çok şoför var ama sürmesini bilen o kadar çok değil.
  5. AKSAKAL92

4x4 Nasıl Rezil Edilir..Yazık Oldu.

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FVideoPortali&h=8cdc3dec02386bcbeafe4613502957c2

6. AKSAKAL92

1993 Lada Niva

Ynt: 1993 Lada Niva arkadaşım hayırlı gunlerde binmen dileğiyle...

7. AKSAKAL92

Land Rover Defender 110

Ynt: Land Rover Defender 110 İşyerinde rangerla dmaxla dolaşıyoruz Ama gönlümde yatan aynı sizinki gibi bi lr almak. inşallah bizede nasip olur... hayırlı olsun bol çamurlu günler.
  8. AKSAKAL92

Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri

Ynt: Çeşitli Araçlar İçin Off-Raoad Testleri http://www.facebook.com/home.php?#!/?ref=home bu videoyudaizleyin bir jip nasıl rezil edilir....
  9. AKSAKAL92

İlk Aracım 1990 Suzuki Vitara (Tek Kapı)

Ynt: İlk Aracım 1990 Suzuki Vitara (Tek Kapı) Hocam saygılar. yeterki içinizde heves olsun. ben adam tanıyorum 100 milyarlık arabaya biniyor daha arabayı 4 çarpıya almamış. Önemli olan zevk alabılmek... Bu arada bende suzukiciyim. sizin arabanız küçük ya benim ki onunda yavrusu sayılır swift...

10. AKSAKAL92

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Sayın ozanoğlu bu ölçü araçları belkide bulacağınız en temiz land lardır. ölçü arabasının arkası kapalıdır ve bir masa vardır. o masa üzerinde fiber ci arkadaşlar ek yaparlar aracın kapalı olmasının mantığı uzun süren ek işlemi sırasında personelin...

11. AKSAKAL92

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri sürekli satılıyor zaten siz farkında değilsiniz. ama tek elden yapılmıyor.. her il müdürlüğü kendi yapıyor satışı....
  12. AKSAKAL92

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Guncel/Detay/Ankara-Il-Mudurlugu-Arac-Is-Makinesi-ile-Jenerator-Satis-Ihalesi Arkadaşlar 5-6 adet land var haberiniz olsun link çalışmazsa telekomun ana sayfasından ulaşabilirsinizzzz saygılar. Çankrıdan ali

13. AKSAKAL92

Satılık Land Roverler 110 turbo dizel

Arkadaşlar selam. türk telekomda 5-6 tane land var. kablo ölçüm aracı olarak kullandıklarından bunlar yorulmamıştır. bir çok arayan arkadaş varı Telekomun sitesinden bakabilirler.. hatta başka araçlarda var transit ranger 50nc gibi... Ben aşağıya ilgili linki koydum ama olaki çalışmazsa...
  14. AKSAKAL92

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Arkadaşlar herkes vitara yazmışş ama benide ekleyin liste daha önce de yazmıştım 2006 swift çankırı Ali aksakal-- benimkide 4*4
  15. AKSAKAL92

Gezenbilir Çankırı Grubu

Ynt: Gezenbilir Çankırı Grubu Ad - Soyad: Ali Aksakal Doğum Tarihi ve Yeri: 1981 - Çankırı Memleket: Çankırı Semt: İlgi Alanı: İş: Halen Çankırı İl Telekomda santralciyim.

16. AKSAKAL92

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri ilgilene n olursa resim filanda gönderebilirim. aracın lastikleri yeni alındıktan sonra 100 km bile yapılmadı.
  17. AKSAKAL92

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri arkadaşlar 1 adet 110 luk land ta biz satıyoruz. 98 model telekom aracı. ihale bedeli 4500 tl . araç yürür aksamı 10 numara. 2-3 milyar kadar masrafı var. ufak bir kaza yaptı önünde çok az hasarı var. bilginize. araç çankırı il telekom da
  18. AKSAKAL92

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Arkadaşlar bende varım Suziki swift 2006

19. AKSAKAL92

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri BEN LTA 750-16 LASTİK ARIYORUM ANCAK BULAMADIM. FABRİKASI ŞUBATTA ÇIKAR DİYORLAR. BURDAN BULMAM MÜMKÜNMÜ AZ ÖNCE ÜYE OLDUM. sAYGILAR.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR