Arama sonuçlarınız

1. WARRIOR 2007

L-200 Lastik ebadına bağlı değişimler

305/70/16 ve 10 ofset kullanıyorum. Cok az on çamurum ici traslandi.Artikukasyonda da sıkıntı olmadı.

2. WARRIOR 2007

L200 İçin Hangi Chip Tuning?

Aracımın yan rock sliderlari takilirkenki resmi. Üstünde 305 lastikler var bunlar ile bile ibre dibini görüyor .
  3. WARRIOR 2007

İkisininde işlevi ayni.Hangi servise giderseniz gidin size RallyART diyecektir.Tek espirisi arabanızın motor ve sase numarasını alıp aracınıza yüklenen beyin programı ile uyumlu ayarı yapıp geri göndermeleri . Fakat fiyat 3.500 TL gibi bir rakam . Ustaya serviste piyasadaki Chip boxlar ile...

4. WARRIOR 2007

Yardımcı olabilseydim ne mutlu bana.Uzulerek söylüyorum iyiler elbette var ama Temsa servislerin durumu berbat resmen soyuluyorsunuz.EGR VALFİ değişmez .Tikanir temizlenir .Her 10.000 kmde bir bakimla temizletin.Carbon Clean icin sadece benziliye diyen usta icinde bir alkış istiyorum.Bosch...
  5. WARRIOR 2007

İslemin nerede yapıldığını öğrenirseniz muhtemel master program vardır ellerinde yani aracın orjinal yazılımı . Konu ile ilgili superbooster Ankara Şasmazda Erhan bey var internetten telefonuna ulaşın yardımcı olacaktır

6. WARRIOR 2007

Aracınızın arkasındaki ağırlığı çıkartın . Yakıtı artırır. Aracınızda ASTC varsa hele hiç ama hiç gerek yok

7. WARRIOR 2007

Son konu hem Chip box hem Tuning olmaz aracınızdan gerekli gücü alamazsınız . Hiç bir servis beyine program yüklemez yenisini satar. Yani iPhone telefonun şarjı uzun gitsin diye program yüklemez şarjı uzun giden bir modeli önerir . Ustanızın tutumu samimiyetsiz geldi. Tuning programciliginin...
  8. WARRIOR 2007

1- hala araçta Chip varmi ? 2- chip'den dolayı araç cekisten düşmez , turbo basınç müsürünü ve EGR valfini temizletin 3- her 10.000 km'de bir bakımlarda EGR valfini temizletin 4-Aracınıza Carbon Cleaning yaptırın yakıt sistemi temizliği 5- her 5 depoda bir özellikle sehirler arası seyahatlerde...
  9. WARRIOR 2007

L200'üm 120 km sürate geldiginde takometreden cizirti geliyor ?

2007 model İntense A/T 4x4 aracımda yeni peydahlanan bu ses hakkında bilgisi olan varsa yardımını rica ediyorum.Aracim 107.000 km'de .Tesekkurler.

10. WARRIOR 2007

Çok Acil Yardım

Estagfurullah ne demek.

11. WARRIOR 2007

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese hayırlı ramazanlar dilerim... :o
  12. WARRIOR 2007

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Bir aya yakındır Gezenbilir'de okumadığım keza yurt dışı bloglarda dahil yazı kalmadı gibi.Bende epey zamandır duyduğum şeyleri bir kenara koydum.Dün akaşam boxı söktüm.Ankara'da bulunan SuperBooster Erhan YÜCEL'e gittim.Arabamın beyni söküldü.Bugüne kadar...

13. WARRIOR 2007

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Duman atması normal değil.Bir kaç ayarsızlıktan olmuştur diye düşünüyorum.Siyah duman zengin karışım yani yakıtın verimli kullanılmadığı anlamına gelir. Sadece performanslı kullandığınızda oluyorsa dert etmeyin bir arıza olduğunu sanmıyorum. Soğukken de...
  14. WARRIOR 2007

Çok Acil Yardım

Ynt: Çok Acil Yardım Ankara'da Başkent oto sanayisinde Sena Jeep Ahmet Usta işin ehlidir.Her konuda yardımcı olur ... Sena Jeep. 0535 212 62 88. Ahmet KÜÇÜKDEMİR. Başkent Oto Sanayi Sitesi 248/4 Sk. No: 37 Batıkent ANKARA ...
  15. WARRIOR 2007

Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning? Selamlar; aracınız hayırlı olsun.Ben Ankara'da 06 chip tuningden satın aldım chipimi.Aracım 2007 L200 4X4 A/T .137 HP.Hiç bir problem ile karşılaşmadım.Önerim Chip tuning yaptırmadan önce aracınıza carbon clean yaptırmanız ve turbo basınç müşürünü...

16. WARRIOR 2007

L200'de EGR iptali

Ynt: L200'de Egr İptali Sevgili Dostlar; 2007 Intense A/T 106.000km'de aracım var.Yeni Carbon Clean yapıldı ve Chip takıldı.Yakıt sarfiyatım hayli düştü chip ve clean'den sonra.Çekiş muazzam oldu.Tüm yazılarınız okudum.Ama bir sonuca varamadım.Yaptıranlar net ne sonuç aldı merak...
  17. WARRIOR 2007

L200 Güç Artırımı (chip tuning, powerbox vs)

Ynt: L200 Güç Artırımı (chip Tuning, Powerbox Vs) Herkese selam ; konunun üzerinden yeterince zaman geçmiş.Ama yinede yazmak istedim.2007 A/T 4x4İntense Lüx sahibiyim.Aracım 105.000 km'de.Ankara'da bulunan 06 Chip Tuningden fiyat aldım.900 TL.5 dk.içerisinde chipim takıldı.Sizlerin...
  18. WARRIOR 2007

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Arkadaşlar akıl verin "Ne marka vinç alacağız???".Bu Cumartesi Şnorkel ve Dodikler takılıyor .En sona Vinç ve Çeki demiri kaldı. :-\ :'(

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR